Skip to main content

7 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ πριν από μια φυσική άσκηση, σύμφωνα με τους γιατρούς

share:

Ανεξάρτητα από τις υγιεινές διατροφικές συνήθειες ή τη συστηματική άσκηση, είναι σημαντικό να διατηρείτε την υγεία σας επισκεπτόμενοι τακτικά έναν γιατρό για ιατρικές εξετάσεις.

Αυτές οι εξετάσεις παρέχουν στους γιατρούς μια πιο προσεκτική ματιά στη λειτουργία του σώματός σας και τους βοηθούν να εντοπίσουν πιθανούς κινδύνους για την υγεία.

Σούπερ προσφορά με δώρο χωρίς κατάθεση από τη Fonbet με promo code XMAS25.

Ωστόσο, ορισμένες ενέργειες που πραγματοποιούνται πριν από τις ιατρικές σας εξετάσεις ενδέχεται να επηρεάσουν τα αποτελέσματα. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε πριν από μια φυσική εξέταση:

  1. Τρώτε ένα γεύμα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλάτι ή λίπος: Η κατανάλωση αυτών των τύπων τροφίμων πριν από την εξέταση μπορεί να μεταβάλει προσωρινά τις εξετάσεις αρτηριακής πίεσης, σακχάρου και λιπιδίων, προκαλώντας ενδεχομένως εσφαλμένη διάγνωση ασθενειών από τους γιατρούς. Για να αποφευχθεί αυτό, οι περισσότεροι γιατροί συνιστούν νηστεία 8 έως 12 ώρες πριν από την εξέτασή σας.
  2. Να πίνετε πολύ λίγο ή πολύ νερό: Η αφυδάτωση μπορεί να προκαλέσει μια ανακριβή εξέταση αίματος, καθώς μπορεί να εγείρει ψευδώς ανησυχίες σχετικά με τις λειτουργίες των νεφρών. Ωστόσο, η υπερβολική ενυδάτωση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τα επίπεδα των ηλεκτρολυτών.
  3. Η κατανάλωση αλκοόλ: Η κατανάλωση αλκοόλ πριν από μια εξέταση μπορεί να προκαλέσει αύξηση της αρτηριακής πίεσης και του σακχάρου στο αίμα. Το αλκοόλ μπορεί επίσης να επηρεάσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων τροποποιώντας τα ηπατικά ένζυμα.
  4. Η κατανάλωση καφέ: Η κατανάλωση καφέ μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Εάν υποψιάζεστε ότι ο καφές σας θα μπορούσε να επηρεάσει την αρτηριακή σας πίεση, προσπαθήστε να αποφύγετε την κατανάλωση καφεΐνης τουλάχιστον δύο ώρες πριν από την εξέτασή σας.
  5. Σκληρή προπόνηση ακριβώς πριν από το ραντεβού: Η έντονη προπόνηση πριν από ένα ραντεβού, ιδιαίτερα πριν από μια εξέταση αίματος νηστείας, μπορεί να αλλάξει τα αποτελέσματα των εξετάσεων χοληστερόλης και γλυκόζης και να εγείρει ακόμη και ανησυχίες για θέματα ήπατος.
  6. Να είστε απροετοίμαστοι να συζητήσετε το ιατρικό σας ιστορικό: Η παροχή λεπτομερών ιατρικών θεμάτων του παρελθόντος μπορεί να βοηθήσει τους γιατρούς να κατανοήσουν καλύτερα τους τρέχοντες κινδύνους για την υγεία σας.
  7. Να κάνετε οικονομία στον ύπνο: Ο ανεπαρκής ύπνος μπορεί να επηρεάσει την αρτηριακή σας πίεση και να επηρεάσει την ικανότητά σας να παρέχετε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το ιατρικό σας ιστορικό.

Novibet και Surfbet δημιούργησαν προσφορά χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Οι ιατρικές εξετάσεις είναι προληπτικά εργαλεία που επιτρέπουν τον έγκαιρο εντοπισμό πιθανών προβλημάτων υγείας. Η αποφυγή των επτά συμπεριφορών που αναφέρθηκαν παραπάνω μπορεί να βελτιώσει την ακρίβεια των αποτελεσμάτων των εξετάσεών σας, οδηγώντας σε καλύτερη διάγνωση.


Προτεινόμενα Άρθρα

Εθνική Ελλάδος
Τα προκριματικά για το Euro του 2024 έχουν τελειώσει και η εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις ώστε να πάρει το εισιτήριο.
Σπορ
  Τα αθλητικά γεγονότα που σημάδεψαν την 19η Δεκεμβρίου ανα τον κόσμο.
Gaming
Μετά από μια πρόσφατη επίθεση ransomware, αποκαλύφθηκε μια τεράστια διαρροή σχετικά με το Marvel's Spider-Man 2 της Insomniac Games και αρκετούς άλλους τίτλους.
Movies
Ο Γιώργος Λάνθιμος μίλησε στην συνέντευξη τύπου την Κυριακή 17/12 στην Μεγάλη Βρετάνια για τη νέα του ταινία Poor Things.
EuroLeague
Ο Ολυμπιακός απαγόρευσε σε έναν οπαδό του να παρακολουθεί μελλοντικούς αγώνες στο ΣΕΦ μετά από ρατσιστικό υβριστικό σχόλιο, αποφεύγοντας έτσι την πειθαρχική δίωξη.
Casino Blog
Το Christmas Lucky Wheel είναι ο απόλυτος προορισμός και τις φετινές γιορτές! Η σούπερ προσφορά* της Vistabet, με δωρεάν συμμετοχή, σου δίνει την ευκαιρία για έπαθλο και τα Χριστούγεννα.

Surfbet @ TikTok

Σχετικά Άρθρα


από: Fitness

Match of the Day
Maribor
vs
Botev Plovdiv

Newsfeed