elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Ray Allen

Seti i dy me mbi (Fondi 0/1)

Larg dore nga handikapet. Ishte një ditë më e mirë për ansamblet por ajo që pashë ishte më e mirë. Mbi të mund të ketë qenë një zgjatje por ka qenë.

Sot do të jap 2 pikë që më pëlqyen në pikët totale. Ne do të lëmë handikapet.

Pelikanët luajnë në New York dhe kufiri është i përballueshëm. Pika tjetër është Over në Utah midis ushtrive dhe Charlotte.

Views: 1723
- 2016 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
10 / 01 / 20 N. York - N. Orleans
Juta - Charlotte
Mbi 225.5
Mbi 212
3.61
Bet365
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.