elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Ray Allen

Ata po shkojnë mirë (Fondi 0/1)

Ata i bëjnë mirë dhe i ulin kufijtë për disa çifte që deri para disa ditësh do të shihnim deri në 10 pikë më lart.

Sot në Milwaykee - Lakers në veçanti dhe Clippers - Houston mund të jetë përkatësisht 10 dhe 5 pikë.

Deri në orët e vona të natës, flukset për të shkuar atje ku do të shkojnë kufijtë.

Views: 1813
- 2327 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
19 / 12 / 19 Milwaukee - LA Lakers
LA Clippers - Houston
Mbi 225
Mbi 234
3.61
Bet365
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.