elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Kutia (5.07) me 5/6 pikë nga Guru L

Vetëm një bombë dje. Handikapet nuk janë asgjë. Në përgjithësi, qoftë në pikët totale, qoftë në handikapet, nuk ka fluks në rezultate.

Kishte edhe një bombë të paparashikueshme dje. Detroit gjithashtu fitoi në Houston pas Mbretërve, duke treguar se ekipi i Rockets nuk po shkon mirë brenda.

Për sot nuk gjeta dot një palë. Unë veçova një ndeshje me Over nga e cila do të tërheq kufirin pak për një përqindje më të lartë.

Unë po flas për lojën që ju luani në State Farm Arena në Atlanta midis Hawks dhe Lakers

Views: 1637
- 1679 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
15 / 12 / 19 Atlanta - LA Lakers Mbi 228 2.20
Bet365
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.