elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Nuk prisja që të dy të merrnim rrjedhën e kundërt nga ajo që zgjodhëm dje. Unë thashë që 213.5 në ndeshjen Under nga Denver-Portland mund të zbresë më ngadalë por pashë që u bë 214.5.
Në ndeshjen tjetër Detroit - Dallas kemi zgjedhur Mbi 220.5 e pashë në 219,5 gjë që tregoi se zgjedhjet tona ishin në kundërshtim me evolucionin e çmimeve, pavarësisht nëse ata i favorizuan ata që i zgjodhën më ngadalë me këto kufij.
Zakonisht dalin atje ku lëvizin, por dje nuk ndodhi në asnjë prej tyre, duke bërë propozimin tonë sidomos në Denver, margjinalisht në shportë.
Me 9 ndeshje sot programi por pa ndonjë vizual domethënës përveçse ndoshta Miami - Lakers.
Në pjesën tjetër, për sa i përket zgjedhjeve tona, ka pika që duken provokuese por nuk ndalojnë të fshehin rreziqet.
Sidomos në pikë, lojërat Bulls - Charlotte dhe Atlanta - Indiana shfaqen lartë, që do të thotë se ata kanë një vend për propozimin në grupe.
Në handikapet, ACE i Philadelphia tani qëndron kundër New Orleans të dobët, ku ai është mbrojtës, por qentë po bluajnë.
Ne kemi një handikap të madh për të mbuluar në pikën e dytë, por jo-ekzistenca e Artë e Artë që arriti dhe humbi një ditë më parë dje, madje edhe nga Nju Jorku, nuk mendoj se do t’i rezistojë Utah, e cila bëri një shëtitje të shëndetshme në Minesota një ditë më parë (dje (127-116)).
Views: 1821
- 1730 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
13 / 12 / 19 Filadelfia - N. Orleans
Juta - Shteti i Artë
Filadelfia (-8.5)
Juta (-13.5)
3.88
Stoiximan
13 / 12 / 19 Atlanta - Indiana
Agoikago - Charlotte
Mbi 223.5
Fitimi 213.5
3.66
Stoiximan
Performanca e pergjithshme
(Shanset totale)
14.23
Stoiximan
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.