elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

 

Qasje falas

Fondi (38.49) me 4/4 pikë nga Don Corleone

Koha e Millerit

Finalja e mbijetesës për Kolosin ...

Finalja e mbijetesës për Kolosin ...

Mbrëmje e mbarë dhe SK e mirë për të gjithë. Rinisja e Kampionatit Evropian pas Kupave dhe pushimit për dritaret e Fiba. Ne nuk kemi arritur të gjejmë pjesën e pasme të rrjetës për dy herë, pasi ofertat për një ndeshje janë humbur. Le të shkojmë në të sotmen, ku duket se ka mundësi ...

FITIMI 2017-2018: +501.48 NJ UNSIT 

BELARA E SHTOMPIS 0

PONTARIZMI I DITS: 45 NJ 20SIT (15 + 10 + XNUMX)

 Fitimi: +166.15 Njësitë

Facebook: Millertime Surfbet

Instagram: millertime.surfbet

 Views: 2771
- 2479 ditë më parë

parashikimet

data   garë   Parashikim   kthimi
02 / 03 / 19   Kolossos Rodos - Ifaistos Limnou
Giessen - Bamberg
Frankfurt - Alba Berlin
  1 (-2.5)
2 (-3.5)
Mbi 160.5
  5.04
Magjistarët
02 / 03 / 19   Braunschweig - Wurzburg
Virtus Bologna - Venecia
Gipuzkoa - Valencia
  1 (-1.5)
1 (-1.5)
nën 156.5
  5.43
Magjistarët
02 / 03 / 19   Strasburg - Le Mans
Giessen - Bamberg
Bon - Ulm
  1 (-3.5)
nën 183.5
1 (-1.5)
  5.14
Magjistarët
Performanca e pergjithshme
(Shanset totale)
  140.67
Magjistarët