Skip to main content

Η Betsson Μεγάλος Χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας

12:21 | 19/12/2023
Surfbet team
share:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και η Betsson ανακοινώνουν την έναρξη μιας ισχυρής συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Betsson στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό του Κυπέλλου Ελλάδας το οποίο και μετονομάζεται ως Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Η χορηγική συνεργασία Betsson και ΕΠΟ είναι το νέο αθλητικό κεφάλαιο που έρχεται να προστεθεί στην ένδοξη ιστορία της διοργάνωσης. Η Betsson, μέσα από τη χορηγία της στοχεύει στην υποστήριξη του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και την ενίσχυση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, οι δύο πλευρές δεσμεύονται το Κύπελλο Ελλάδας Betsson να αναβαθμίσει την αγαπημένη συνήθεια των φιλάθλων, προσφέροντας μια αθλητική εμπειρία χωρίς προηγούμενο, γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και συγκινήσεις.

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson πρόκειται να έχει και κοινωνικό χαρακτήρα με μια σειρά πρωτοβουλιών, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης της Betsson, οι οποίες θα αναπτυχθούν περαιτέρω και θα επεκταθούν μέσα στα τρία έτη της χορηγίας. 

O πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, δήλωσε για τη συνεργασία των δύο πλευρών: «Καλωσορίζουμε την Betsson ως χορηγό ονοματοδοσίας του Κυπέλλου Ελλάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι από την επίτευξη αυτή της συμφωνίας, με την οποία η ΕΠΟ αποκτά ένα ισχυρό συμπαίκτη στην προσπάθειά της για ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση του Κυπέλλου. Δημιουργούμε έτσι μια ισχυρή συνεργασία που μόνο οφέλη μπορεί να έχει για τη διοργάνωση και το παραγόμενο προϊόν. Αποτελεί δέσμευσή μας η συνεχής προσπάθειά μας για βελτίωση των διοργανώσεων της ΕΠΟ και εν προκειμένω του Κυπέλλου, που είναι ένας θεσμός με πολύ μεγάλη ιστορία και αίγλη στον οποίο όλες οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να διακριθούν».

Ο Managing Director της Betsson, κ. Θάνος Μαρίνος, επεσήμανε από την πλευρά του:  
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη χορηγία με την ΕΠΟ, και την μετονομασία του Κυπέλλου Ελλάδας σε Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Η Betsson από την πρώτη στιγμή του ερχομού της στην χώρα μας, επενδύει στον αθλητισμό της, θέλοντας να προσφέρει και στην κοινωνία με τις δράσεις της. Το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε και στη συνεργασία μας με την ΕΠΟ για τα επόμενα τρία χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson αποτελεί μία διοργάνωση με εκπλήξεις και πλούσια δράση σε κάθε φάση της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μέρος αυτού του εντυπωσιακού θεσμού και δεσμευόμαστε ότι μαζί με την ΕΠΟ θα προχωρήσουμε σε ενέργειες για το καλό του αθλήματος αλλά και της κοινωνίας».


Προτεινόμενα Άρθρα

Stoiximan Super League

18/12/1971: Η ιστορική Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού

Το Δεκέμβρη του 1971 ο αθλητικός σύλλογος του Ολυμπιακού βίωσε μια επαναστατική μεταμόρφωση με τη διεξαγωγή της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης, που σήμανε μια νέα αρχή.
Gossip

Η ξαδέρφη του Ίκερ Κασίγιας, Αλμπα, κάνει χαμό

Η Άλμπα Κασίγιας, ξαδέρφη του Ίκερ, είναι διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι ζευγαριών “Τemptation Island”.
Gaming

Πάνω από 118 εκ. Viewers είχαν τα Game Awards 2023

Από την ίδρυσή του τον Δεκέμβριο του 2014, τα The Game Awards έχουν αυξηθεί σταθερά και έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος της κοινότητας του gaming, ιδιαίτερα για τα νέα reveals και ανακοινώσεις από προγραμματιστές και gam...
Σπορ

Σαν σήμερα 18 Δεκεμβρίου, στον αθλητισμό ανά τον κόσμο

Τα αθλητικά γεγονότα που σημάδεψαν την 18η Δεκεμβρίου ανα τον κόσμο.
Διεθνή

Πώς το στυλ παιχνιδιού διαφέρει στα διαφορετικά πρωταθλήματα

Το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο παιχνίδι.
Στοίχημα

Super προσφορά για να δεις δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η Novibet συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αναβαθμίζει την εμπειρία παιχνιδιού. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το Gazzetta, παρέχει την δυνατότητα τόσο σε εγγεγραμμένους, όσο και σε νέους χρήστες να παρακολουθήσο...

Surfbet @ TikTok

Σχετικά Άρθρα


από: Ποδόσφαιρο

Match of the Day
Real Sociedad
vs
Villarreal

Newsfeed