Skip to main content

Να γιατί η τιμή του Bitcoin (BTC) ανεβαίνει

share:

Το Bitcoin έχει κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας τελευταία, φτάνοντας σε μέγιστη αξία $26,800 την περασμένη Τετάρτη.

Αυτή η αύξηση της τιμής οφείλεται στο γεγονός ότι σημαντικοί κάτοχοι "φάλαινες" και "καρχαρίες" έχουν ξεκινήσει ξανά τη συσσώρευση Bitcoin στα χαρτοφυλάκιά τους. Τα τρέχοντα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχουν 156,660 λογαριασμοί που κατέχουν μεταξύ 10 και 10,000 Bitcoin, και από τις 17 Αυγούστου έχουν προσθέσει συλλογικά $308.6 εκατομμύρια σε Bitcoin.

Επισκόπηση Τιμής: Βάσει των πιο πρόσφατων πληροφοριών, η τιμή συναλλαγής του Bitcoin είναι περίπου $26,447. Τον τελευταίο μήνα, το ψηφιακό νόμισμα έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης, και η τρέχουσα τιμή του δείχνει ισχυρή ανοδική δυναμική. Το γεγονός ότι οι μεγάλοι κάτοχοι συσσωρεύουν υποδηλώνει ένα θετικό κλίμα στην αγορά, το οποίο συχνά προηγείται μιας ευρύτερης αγοραστικής διάθεσης.

Παράγοντες που Επηρεάζουν την Τιμή

  1. Συσσώρευση από Φάλαινες: Η ανανεωμένη δραστηριότητα αγοράς από σημαντικές διευθύνσεις "φάλαινες" και "καρχαρίες" δείχνει υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης στο κρυπτονόμισμα. Οι μεγάλοι αυτοί κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τις τάσεις της αγοράς, και η συλλογική τους αγορά είναι ένα θετικό σημάδι.

  2. Κλίμα Αγοράς: Το γενικότερο κλίμα της αγοράς φαίνεται θετικό, με ανανεωμένο ενδιαφέρον των επενδυτών για το Bitcoin. Διάφοροι παράγοντες, όπως η γεωπολιτική αβεβαιότητα και οι φόβοι για πληθωρισμό, θα μπορούσαν να οδηγούν τους ανθρώπους προς το Bitcoin ως ένα "ασφαλές λιμάνι".

  3. Τεχνικοί Παράγοντες: Παρόλο που δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο, η τεχνική ανάλυση υποδεικνύει ότι οι τρέχουσες τιμές και οι όγκοι συναλλαγών θα μπορούσαν να προετοιμάζουν το έδαφος για μια άλλη άνοδο του Bitcoin.

Δεδομένης της τρέχουσας δυναμικής και του αυξημένου ενδιαφέροντος από μεγάλους κατόχους, δεν θα ήταν περίεργο να δούμε το Bitcoin να φτάνει νέα υψηλά στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, όπως πάντα στα κρυπτονομίσματα, είναι κρίσιμης σημασίας να κάνετε τη δική σας έρευνα και να είστε προσεκτικοί.


Προτεινόμενα Άρθρα

Conference League
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τόνισε την ομαδικότητα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ και είπε ότι το παιχνίδι δεν έχει κριθεί ακόμη ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης. Αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετική ατμόσφαιρα της Τ...
Betting School
Για τους begginers του στοιχήματος αλλά και για τους πιο έμπειρους "Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως” - Repetitio est mater studiorum - μιλάμε και λατινικά εδώ, πάμε να δούμε το cash out.
Fitness
Ερευνητές από την Ιατρική Σχολή Icahn στο Mount Sinai διαπίστωσαν ότι ο βέλτιστος καρδιακός ρυθμός για την καύση του λίπους διαφέρει από άτομο σε άτομο και συχνά δεν αντιστοιχεί στη "ζώνη καύσης λίπους" που εμφανίζετα...
Gaming
Ο Shawn Layden, πρώην στέλεχος της PlayStation, χαρακτήρισε τις εταιρείες τεχνολογίας
Μπάσκετ
Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην ταχύτητα, την ευκινησία και τη γρήγορη λήψη αποφάσεων. Από όλους τους στρατηγικούς ελιγμούς σε ένα παιχνίδι μπάσκετ, ίσως κανένας δεν είναι τόσο συναρπαστικός...
Premier League
Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Virgil van Dijk, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στον αγώνα της Κυριακής με τη Νιούκαστλ.

Surfbet @ TikTok

Σχετικά Άρθρα


από: Crypto

Match of the Day
Progreso
vs
Peñarol

Newsfeed