Skip to main content

Ποιος ηθοποιός βρίζει περισσότερο στην οθόνη;

share:

Ο Jonah Hill, λόγω των ρόλων του σε κωμωδίες και ταινίες που είναι γνωστές για την ωμή γλώσσα τους, είναι ο ηθοποιός με τη μεγαλύτερη χρήση αισχρολογιών στην οθόνη.

Η συνεργασία του με τον Judd Apatow σε ρηξικέλευθες κωμωδίες έχει συμβάλει σημαντικά σε αυτή τη φήμη με ταινίες όπως το The Wolf of Wall Street να αναδεικνύουν τη χρήση χυδαίας γλώσσας από τον Hill, προσθέτοντας βάθος και ρεαλισμό στους χαρακτήρες του. Για τις νεότερες γενιές των θεατών του κινηματογράφου, η περιπετειώδης εμπειρία του να ακούς απαγορευμένες λέξεις ταμπού, συχνά μοιάζει συναρπαστική, παράλληλα με την παρακολούθηση σκηνών γεμάτων δράση. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν ενσωματώσει με επιτυχία τις βρισιές στο χαρακτηριστικό στυλ υποκριτικής τους και ο Jonah Hill, παραδόξως, κατέχει το ρεκόρ για την εκφορά των περισσότερων αισχρολογιών στην ιστορία του κινηματογράφου.

Μέχρι τη δεκαετία του 1970, το κοινό σπάνια συναντούσε ταινίες που περιείχαν ρητή γλώσσα, καθώς το Χόλιγουντ παρουσίαζε γενικά μια εξυγιαντική κοσμοθεωρία. Ωστόσο, με την έλευση ταινιών από προοδευτικούς σκηνοθέτες όπως ο Robert Altman, ο Hal Ashby και ο William Friedkin, η γλώσσα στις ταινίες μεταμορφώθηκε, έγινε πιο ειλικρινής και απεριόριστη, ταιριάζοντας με το στυλ συνομιλίας των αντίστοιχων χαρακτήρων. Σήμερα, ακόμη και το κοινό που παρακολουθεί ταινίες χαμηλότερης κατηγορίας, όπως PG-13, μπορεί να περιμένει ρητούς διαλόγους.

Ο Τζόνα Χιλ πρωταγωνίστησε σε πολλές.. βλάσφημες ταινίες τις τελευταίες δύο δεκαετίες, όπως στις The Wolf of Wall Street, Superbad, Funny People, This is the End, War Dogs και Sausage Party. Μια έρευνα του 2020 του Buzz Bingo δήλωσε ότι ο Hill είναι ο κορυφαίος ηθοποιός με 376 περιπτώσεις βρισιάς σε όλη την κινηματογραφική του πορεία, συμπεριλαμβανομένων 22,9 περιπτώσεων ανά 1.000 λέξεις στο The Wolf of Wall Street. Ακόμη και αστέρες όπως ο Samuel L. Jackson εξεπλάγησαν όταν ανακάλυψαν ότι ο Hill τους είχε ξεπεράσει σε βρισιές στην οθόνη.

Η κύρια γνωριμία του Jonah Hill με το κοινό έγινε μέσω ρόλων στις κωμωδίες του Judd Apatow, συμπεριλαμβανομένων των The 40-Year-Old Virgin, Knocked Up και Funny People, με τους ρόλους του να γίνονται όλο και πιο σημαντικοί με κάθε ταινία. Αυτή η άνοδος τον ώθησε σε παγκόσμια διασημότητα, και μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2010, ο Hill επιβεβαίωσε την υποκριτική του δεινότητα παίζοντας αξιόπιστα δραματικά έργα. Οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε στα χρόνια της ακμής του έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της φήμης του ως ηθοποιού που βρίζει συχνά.

Όταν ο Χιλ βρίζει κατά τη διάρκεια των ερμηνειών του, δεν φαίνεται να είναι υπερβολικός, αλλά μάλλον παραμένει σε συγχρονισμό με τις προσωπικότητες των χαρακτήρων του και το γενικότερο περιβάλλον της ταινίας. Η εκτεταμένη χρήση αισχρολογίας του στο The Wolf of Wall Street, μια ταινία για την απληστία, τη χλιδή και τη σήψη του καπιταλισμού, ήταν απαραίτητη για την απεικόνιση του τρόπου ζωής του πρωταγωνιστή Jordan Belfort. Πολλές σκηνές υπογραφής αυτοσχεδιάστηκαν, προσθέτοντας μια απρόβλεπτη ατμόσφαιρα στις ερμηνείες. Οι συχνές βρισιές του Χιλ έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της δημόσιας προσωπικότητάς του. Όταν ο Τζόνα Χιλ εμφανίζεται στην οθόνη, φαίνεται φυσικό να προετοιμάζεται κανείς για μια χιονοστιβάδα από βρισιές.


Προτεινόμενα Άρθρα

Διαιτησία
Ματς των προκριματικών του Euro 2024 θα διευθύνει ο Έλληνας διαιτητής, καθώς ορίστηκε για την αναμέτρηση του “Ντραγκάο” η οποία θα αποτελέσει μέρος της 7ης αγωνιστικής των ομίλων.
Crypto
Διαγράφοντας το διαδρομή του Bitcoin, αυτό το άρθρο εξετάζει τη γέννησή του ως μια επαναστατική ψηφιακή ιδέα και την εξέλιξή του σε ένα κορυφαίο παγκόσμιο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο.
Gossip
Αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Gaming
Η Microsoft υποδέχθηκε επίσημα την Activision Blizzard στο Xbox μετά την έγκριση της αγοράς από την Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διεθνή
Το ποδόσφαιρο, ως άθλημα, έχει γνωρίσει αρκετές προπονητικές "διάνοιες" οι οποίοι απότελεσαν στρατηγικούς εγκεφάλους για την εξέλιξη του αθλήματος.
Casino Blog
Σούπερ προσφορά* στα Live Game Shows Τροχών, για λίγες ημέρες.

Surfbet @ TikTok

Σχετικά Άρθρα


από: Movies

Match of the Day
Progreso
vs
Peñarol

Newsfeed