ΝΒΑ: Aποκαθιστά τον Γκριν μετά από 12 παιχνίδια

Ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αποκαταστάθηκε από το ΝΒΑ μετά από ποινή αποκλεισμού 12 αγωνιστικών, όπως ενημέρωσαν πηγές τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN.
Αναμένεται να χρειαστεί περίπου μία εβδομάδα για να επιστρέψει στη δράση. Ο Γκριν, ο οποίος θα επιστρέψει την Κυριακή στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Ουόριορς, είχε αποκλειστεί επ' αόριστον από το ΝΒΑ στις 13 Δεκεμβρίου, επειδή χτύπησε τον Γιουσούφ Νούρκιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Φοίνιξ Σανς.
Το ΝΒΑ αποδέχθηκε τη δέσμευση του Γκριν να τηρήσει τα πρότυπα συμπεριφοράς για τους παίκτες. Αυτό περιελάμβανε συμβουλευτικές συνεδρίες και συνεχείς συναντήσεις με εκπροσώπους του ΝΒΑ και των Ουόριορς μαζί με την Εθνική Ένωση Παικτών Μπάσκετ. Οι όροι επανένταξης περιλάμβαναν επίσης εικονικές διασκέψεις με τον ατζέντη του Γκριν, τον γενικό διευθυντή των Ουόριορς και τον προπονητή της ομάδας. Αυτό ήταν μέρος της προσέγγισης του ΝΒΑ για τον Γκριν προκειμένου να αντιμετωπίσει τα περιστατικά του εντός του γηπέδου.
Fonbet: Μεγάλη Προσφορά που δεν παίζεται
Οι Γκόλντεν Στέιτ συμφώνησαν με αυτή τη μέθοδο. Όσο ο Γκριν βρισκόταν σε αναστολή, είχε περιορισμένη επαφή με την ομάδα του. Η απουσία του κόστισε σχεδόν 2 εκατ. δολάρια και εξοικονόμησε στο Γκόλντεν Στέιτ περίπου 9 εκατ. δολάρια στο λογαριασμό του φόρου πολυτελείας.
Οι Ουόριορς πέτυχαν ρεκόρ 7-5 κατά τη διάρκεια της απουσίας του Γκριν για 12 παιχνίδια, με συνολική επίδοση 10-10 φέτος κατά την απουσία του και 7-8 όταν έπαιζε.
Προτεινόμενα Άρθρα
Μοντέλο του OnlyFans υποσχέται.... αν η Άστον Βίλα πάρει το πρωτάθλημα!
Μηνάς Λυσάνδρου: O νέος πρόεδρος της Super League
Τρίτη σερί νίκη για την Μαρία Σάκκαρη στο United Cup
Ήττα των Μπακς απο τους Ρόκετς, παρά τους 48 πόντους του Γιάννη
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς προτείνει περισσότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και επιστροφή στην προηγούμενη μορφή
Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Άρης – ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα
Surfbet @ TikTok
Σχετικά Άρθρα
από: NBA
Newsfeed
