Πρόγνωση
Πράγματι αν καταφέρει και τα γκρεμίσει όλα και φέτος η Άρσεναλ δεν θα υπάρχουν λόγια. Δεν την έχω και τόσο “χαζή”, άλλη ομάδα τα περασμένα χρόνια που ήθελε το χρόνο της, άλλη ομάδα η φετινή, αλλά ίδωμεν. Μπήκε σε ντεφορμάρισμα με 3 ήττες στα 4 τελευταία ματς με την άμυνα της να δέχεται 2 γκολ ανά αγώνα.
Παρά το γεγονός ότι έχει το σκορ του πρώτου αγώνα (0-1) δεν τελείωσε τίποτα. Τα χω πει για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είναι μία από τις πιο πιεστικές ομάδες με ακατάπαυστο ρυθμό και ένταση σε πολύ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.
Αυτόν τον μπελά βρήκε η Μπόντο Γκλιμτ και εκεί που έκανε πλάκα με όλους τα είδε μπλε μαρε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που τους τσαλαπάτησε, με την ένταση του παιχνιδιού της.
Η Άρσεναλ έχει να διαχειριστεί το ντεφορμάρισμα της με δύο πολύ σημαντικά ματς μπροστά της, το σημερινό και το επερχόμενο ματς με την Σιτι όπου ουσιαστικά θα κριθούν πολλά. Θα το “παίξει” το ματς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.












