Vasilias
Επίδειξη δύναμης στο Λονδίνο_____(ΤΑΜΕΙΟ...4.00)
Τέλος με το Champions league και αφού μάθαμε τα ζευγάρια των ημιτελικών, ήρθε η ώρα σήμερα να μάθουμε και τις τετράδες σε Europa league και Conference league.
-
** ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚ. : Το 2-0 του πρώτου αγώνα υποχρεώνει τους Ρωμαίους να μπουν με επιθετικούς προσανατολισμούς. Βλέπω να ανοίγει το παιχνίδι με τους Νορβηγούς να ξέρουν πολύ καλά να παίζουν στην κόντρα. OVER 2.5 (1.60)
** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΛΙΟΝ : Τα πάντα ανοιχτά μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, ανάμεσα σε δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Περιμένω ίδια εικόνα με της προηγούμενης εβδομάδας, με γκολ και από τις δύο πλευρές. OVER 2.5 (1.66)
** ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ : Η Μπιλμπάο έκανε την δουλειά της και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα πήγε την υπόθεση πρόκριση εκεί που ήθελε, δηλαδή στο σπίτι της. Εκεί πιστεύω ότι θα ολοκληρώσει και το έργο της. Σαφώς και καλύτεροι στο Σαν Μαμές οι Βάσκοι, δεν βλέπω την Ρέιντζερς να έχει τύχη. 1 & OVER 1.5 (1.61)
** ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΤΟΤΕΝΑΜ : Αν αξίζει μια ομάδα να εμπιστευτείς, αυτή είναι η Φρανκφούρτη. Χωρίς να είναι η επιτομή της εμπιστοσύνης, οι Γερμανοί είναι ένα κλικ επάνω από την Τότεναμ, η οποία ειδικά φέτος είναι βαρετή. ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ OVER 1.5 (2.00)
** ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΜΠΕΤΙΣ : Η Μπέτις επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και καθάρισε την πρόκριση από νωρίς. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ομάδων. Σήμερα σφραγίζει το εισιτήριο με δεύτερη σερί νίκη. 2 (1.80)
** ΤΣΕΛΣΙ - ΛΕΓΚΙΑ Β. : Το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Πολωνία έχει κρίνει τα πάντα. Οι Λονδρέζοι θα κάνουν επίδειξη δύναμης σήμερα, θέλοντας να δείξουν ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση. Περιμένω ίδια εικόνα. 1 & OVER 2.5 (1.55)
Ανάλυση - Αγώνες
Η Μπέτις επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και καθάρισε την πρόκριση από νωρίς. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ομάδων. Σήμερα σφραγίζει το εισιτήριο με δεύτερη σερί νίκη.
Το 2-0 του πρώτου αγώνα υποχρεώνει τους Ρωμαίους να μπουν με επιθετικούς προσανατολισμούς. Βλέπω να ανοίγει το παιχνίδι με τους Νορβηγούς να ξέρουν πολύ καλά να παίζουν στην κόντρα.
Τα πάντα ανοιχτά μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, ανάμεσα σε δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Περιμένω ίδια εικόνα με της προηγούμενης εβδομάδας, με γκολ και από τις δύο πλευρές.
Η Μπιλμπάο έκανε την δουλειά της και μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα πήγε την υπόθεση πρόκριση εκεί που ήθελε, δηλαδή στο σπίτι της. Εκεί πιστεύω ότι θα ολοκληρώσει και το έργο της. Σαφώς και καλύτεροι στο Σαν Μαμές οι Βάσκοι, δεν βλέπω την Ρέιντζερς να έχει τύχη.
![]() 17 Απριλίου |
Eintracht Frankfurt |
![]() |
Live! - 95' 0-1 |
![]() |
Tottenham Hotspur |
![]() ![]() |
Αν αξίζει μια ομάδα να εμπιστευτείς, αυτή είναι η Φρανκφούρτη. Χωρίς να είναι η επιτομή της εμπιστοσύνης, οι Γερμανοί είναι ένα κλικ επάνω από την Τότεναμ, η οποία ειδικά φέτος είναι βαρετή.
Το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Πολωνία έχει κρίνει τα πάντα. Οι Λονδρέζοι θα κάνουν επίδειξη δύναμης σήμερα, θέλοντας να δείξουν ότι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση. Περιμένω ίδια εικόνα.
Προτάσεις - Συνδυασμοί ημέρας
ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
---|---|---|---|
SK Rapid - Djurgården | 1-2 | Over 0.5 red card | |
Fiorentina - Celje | 2 - 2 | Over 0.5 red card | |
Lazio - Bodø / Glimt Manchester United - Olympique Lyonnais Athletic Club - Rangers |
2 - 0 2 - 2 2 - 0 |
Over 2.5 Over 2.5 1 & Over 1.5 |
|
Eintracht Frankfurt - Tottenham Hotspur Jagiellonia Białystok - Real Betis Chelsea - Legia Warszawa |
live 0 - 1 1 - 1 1 - 2 |
Eintracht Frankfurt Over 1.5 2 1 & Over 2.5 |
|
Σύνολο: 343.91 |
Savvinho
Guru L
Mr. Corner
Stark
Vasilias
Fountou
Δελτία τύπου
Προηγούμενες αναλύσεις
- 24-05-2025: Πέφτει η ευρωπαϊκή αυλαία
- 21-05-2025: Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος
- 18-05-2025: Για την τιμή των όπλων
- 17-05-2025: Δαυίδ εναντίον Γολιάθ επί 2_____(2 ΤΑΜΕΙΑ...4.44 & 4.50)
- 16-05-2025: Παρασκευή με ενδιαφέρον
- 14-05-2025: Ημέρα τελικών κυπέλλου
- 12-05-2025: Βλέπουν την εστία σαν τούνελ
- 11-05-2025: Ευρωπαϊκά εισιτήρια ψάχνουν κατόχους_____(ΤΑΜΕΙΟ...4.27)
- 10-05-2025: Όλα τα φώτα στην Λισαβόνα
- 09-05-2025: Έχουν το δικό τους βαθμολογικό ενδιαφέρον_____(ΤΑΜΕΙΟ...4.22) ΜΕ 5 ΣΤΑ 6 ΣΗΜΕΙΑ
- 08-05-2025: Πήραν φόρα οι Λονδρέζοι
- 07-05-2025: Με οδηγό τα χθεσινά !!_____(ΤΑΜΕΙΟ...4.75)
- 06-05-2025: Αν πάρει μπρος η μηχανή....._____(2 ΤΑΜΕΙΑ...4.20 & 4.50)
- 05-05-2025: Με όπλο την ψυχολογία
- 04-05-2025: Ευκολίες σε άμυνα και επίθεση_____(ΤΑΜΕΙΟ...4.57)
