Vasilias
Επιστροφή στα όμορφα.....(ΤΑΜΕΙΟ...5.36)
Επιστροφή στα όμορφα από σήμερα, με στοιχηματικό κουπόνι γεμάτο από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σπουδαία ντέρμπι.
Μπάγερν Μ. - Ντόρτμουντ, Ρόμα -Ίντερ, Νις - Λιόν και Άγιαξ - Αλκμάαρ, είναι ότι πιο δυνατό παίζει στο Σαββατιάτικο πρόγραμμα.
-
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τον καφέ σας:
** ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ : Εύκολο γκολ και για τις δύο ομάδες, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. OVER 2.5 (1.63)
** ΚΡΙΣΤΑΛ Π. - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ : Οι δυο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος τις οποίες χαίρεσαι να βλέπεις στο γήπεδο. Βρίσκουν δίχτυα αμφότερες. G/G (1.70)
** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Βρίσκει γκολ σχεδόν σε όλα τα εντός ο Ατρόμητος. Σκοράρει ακατάπαυστα ο Λεβαδειακός χωρίς πρόβλημα. G/G (1.90)
** ΝΙΣ - ΛΙΟΝ : Σε καλύτερη κατάσταση η Λιόν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Νις η οποία σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια. G/G (1.66)
** ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ : Ντέρμπι μάλλον στα χαρτιά θα είναι το συγκεκριμένο. Μακράν ανώτερη ποιοτικά με διαφορά οι γηπεδούχοι. Αν βοηθήσει στο ελάχιστο η Ντόρτμουντ το σκορ θα ξεφύγει. OVER 3.5 (1.83)
** ΛΕΟΥΒΕΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠ. : Χτυπάνε κόκκινο οι αδυναμίες των γηπεδούχων. Αν παρουσιαστεί στο ελάχιστο σοβαρή η Κλαμπ Μπριζ δεν θα έχει πρόβλημα. 2 & OVER 2.5 (1.80)
** ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. - ΟΣΑΣΟΥΝΑ : Εμφανή τα σημάδια βελτίωσης της Ατλέτικο η οποία κρατάει το αήττητο της. Μεγάλες οι δυσκολίες στα εκτός έδρας για την Οσασούνα. 1 & OVER 1.5 (1.75)
** ΑΓΙΑΞ - ΑΛΚΜΑΑΡ : Χέρι χέρι το πάνε οι δύο ομάδες, με ίδια αγωνιστική συμπεριφορά και 17-10, 17-12 τέρματα αντίστοιχα. OVER 2.5 (1.57)
** ΜΑΡΣΕΙΓ - ΧΑΒΡΗ : Πυροβολάει στα εντός έδρας η Μαρσέιγ και ποδοπατάει όποιον βρίσκει μπροστά της. 1 & OVER 1.5 (1.56)
Ανάλυση - Αγώνες
Εύκολο γκολ και για τις δύο ομάδες, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.
Οι δυο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος τις οποίες χαίρεσαι να βλέπεις στο γήπεδο. Βρίσκουν δίχτυα αμφότερες.
Σε καλύτερη κατάσταση η Λιόν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Νις η οποία σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια.
Χτυπάνε κόκκινο οι αδυναμίες των γηπεδούχων. Αν παρουσιαστεί στο ελάχιστο σοβαρή η Κλαμπ Μπριζ δεν θα έχει πρόβλημα.
Ντέρμπι μάλλον στα χαρτιά θα είναι το συγκεκριμένο. Μακράν ανώτερη ποιοτικά με διαφορά οι γηπεδούχοι. Αν βοηθήσει στο ελάχιστο η Ντόρτμουντ το σκορ θα ξεφύγει.
Βρίσκει γκολ σχεδόν σε όλα τα εντός ο Ατρόμητος. Σκοράρει ακατάπαυστα ο Λεβαδειακός χωρίς πρόβλημα.
Χέρι χέρι το πάνε οι δύο ομάδες, με ίδια αγωνιστική συμπεριφορά και 17-10, 17-12 τέρματα αντίστοιχα.
Εμφανή τα σημάδια βελτίωσης της Ατλέτικο η οποία κρατάει το αήττητο της. Μεγάλες οι δυσκολίες στα εκτός έδρας για την Οσασούνα.
Πυροβολάει στα εντός έδρας η Μαρσέιγ και ποδοπατάει όποιον βρίσκει μπροστά της.
Προτάσεις - Συνδυασμοί ημέρας
| ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
|---|---|---|---|
| FC Köln - FC Augsburg FC Bayern München - Borussia Dortmund Ajax - AZ |
1 - 1 2 - 1 0 - 2 |
Over 2.5 Over 3.5 Over 2.5 |
|
| Crystal Palace - AFC Bournemouth Atromitos - Levadiakos Nice - Olympique Lyonnais |
3-3 2-2 3-2 |
G/G G/G G/G |
|
| OH Leuven - Club Brugge Olympique Marseille - Le Havre Atlético Madrid - Osasuna |
0 - 1 - - |
2 & Over 1.5 1 & Over 1.5 1 & Over 1.5 |
|
| Σύνολο: 123.17 |
Δελτία τύπου
Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Προηγούμενες αναλύσεις
- 13-09-2026: Θα μιλήσει η αντίδραση
- 12-09-2026: Στεγνό καθάρισμα
- 06-09-2026: Ποδοσφαιρικός αγώνας σαν τάβλι
- 05-09-2026: Επιθετικές αρετές
- 30-08-2026: Ένα ακόμα φεστιβάλ γκολ
- 29-08-2026: Όλα μέσα
- 16-08-2026: Δύο βουνά κοντράρονται
- 15-08-2026: Από νωρίς τα διαπιστευτήρια
- 09-08-2026: Σκανδιναβικό κοκτέιλ
- 08-08-2026: Φορτώνει το κουπόνι
- 01-08-2026: Δύσκολη αποστολή
- 26-07-2026: Από ντόρτια και πεντάρες
- 25-07-2026: Λίγα και καλά
- 19-07-2026: Flamenco vs Tango.....(ΤΑΜΕΙΟ...4.50)
- 18-07-2026: Παρηγοριά στον άρρωστο

Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Μόντσα - Σασουόλο 2-1: Έκανε σεφτέ με Βαρέλα


















