Vasilias
Nα σώσουν ό,τι σώζεται
Ένα ταμείο και 5 στα 6 σημεία ήταν ο χθεσινός απολογισμός της στήλης, Πέρασε η πρώτη τριάδα με απόδοση κοντά στις 5.00 μονάδες, ενώ η Χαλ δεν μας έκανε το χατήρι να σκοράρει και μας χάλασε το απόλυτο του 6 στα 6.
Φωτοτυπία του χθεσινού προγράμματος και το σημερινό, με Πρέμιερ Αγγλίας και κύπελλα σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.
-
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τον καφέ σας:
** ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΟΦΗ : Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να το προσεγγίζουν ιδιαίτερα προσεκτικά στο αμυντικό κομμάτι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν θα έχει νικητή και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς. Χ (3.25)
** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΙΠΣΟΥΙΤΣ : Δύσκολη περίοδος για την Γιουνάιτεντ, η οποία βιώνει τραγική χρονιά. Όπως και να χει στην περίπτωση που βοηθήσει λίγο η Ίπσουιτς το σκορ θα ξεφύγει. OVER 2.5 (1.66)
** ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. : Σεζόν τρικυμία και για τους δύο. Προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται, αν σώζεται. Θα έχουμε πολλά γκολ. OVER 3.5 (1.90)
** ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ : Εξαιρετικό παιχνίδι να το παρακολουθήσει κανείς. Ομάδες που υπόσχονται όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα και πολλά γκολ, όπως έχουν δείξει πολλάκις μέσα στο χορτάρι. OVER 3.5 (2.10)
** ΛΕΙΨΙΑ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ : Στα ίσια θα παιχτεί η πρόκριση, την οποία την βλέπω μοιρασμένη στην μέση. Καθόλου απίθανο να κριθούν όλα είτε στην παράταση είτε στα πέναλντι. Χ (3.60)
ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΟΦΗ 0-0
Novibet (7.20)
ΔΥΑΔΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΟΦΗ Χ (3.25)
ΛΕΙΨΙΑ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ Χ (3.60)
Σύνολο : 11.70 Stoiximan
ΤΡΙΑΔΑΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΙΠΣΟΥΙΤΣ OVER 2.5 (1.66)
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. OVER 3.5 (1.90)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ OVER 3.5 (2.10)
Σύνολο : 6.68 ΒΕΤ365
Ανάλυση - Αγώνες
Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να το προσεγγίζουν ιδιαίτερα προσεκτικά στο αμυντικό κομμάτι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι δεν θα έχει νικητή και όλα θα κριθούν στην ρεβάνς.
Δύσκολη περίοδος για την Γιουνάιτεντ, η οποία βιώνει τραγική χρονιά. Όπως και να χει στην περίπτωση που βοηθήσει λίγο η Ίπσουιτς το σκορ θα ξεφύγει.
Σεζόν τρικυμία και για τους δύο. Προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται, αν σώζεται. Θα έχουμε πολλά γκολ.
Στα ίσια θα παιχτεί η πρόκριση, την οποία την βλέπω μοιρασμένη στην μέση. Καθόλου απίθανο να κριθούν όλα είτε στην παράταση είτε στα πέναλντι.
Εξαιρετικό παιχνίδι να το παρακολουθήσει κανείς. Ομάδες που υπόσχονται όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα και πολλά γκολ, όπως έχουν δείξει πολλάκις μέσα στο χορτάρι.
Προτάσεις - Συνδυασμοί ημέρας
Δελτία τύπου
Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Προηγούμενες αναλύσεις
- 01-08-2026: Δύσκολη αποστολή
- 26-07-2026: Από ντόρτια και πεντάρες
- 25-07-2026: Λίγα και καλά
- 19-07-2026: Flamenco vs Tango.....(ΤΑΜΕΙΟ...4.50)
- 18-07-2026: Παρηγοριά στον άρρωστο
- 12-07-2026: Τα φώτα στην Σκανδιναβία
- 11-07-2026: Δύο βουνά κοντράρονται.....(2 ΤΑΜΕΙΑ...5.06 & 4.70)
- 04-07-2026: Μπαίνουν οι τίτλοι τέλους
- 21-06-2026: Παιχνίδι must win
- 20-06-2026: Μπήκαν με τις μπάντες
- 14-06-2026: Πρεμιέρα με το δεξί
- 13-06-2026: Το μονοπώλιο του Μουντιάλ
- 31-05-2026: Λίγα πράγματα.....(ΤΑΜΕΙΟ...6.69)
- 30-05-2026: Με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης....(ΤΑΜΕΙΟ...4.67)
- 24-05-2026: Πέφτει η αυλαία

Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Ο Ολυμπιακός άρχισε επαφές με Σανταντέρ για Πουέρτα
Ράφα Μιρ: Ο Άρης ανακοίνωσε τον Ισπανό φορ
Άρσεναλ: Κοντά σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ για Γκιμαράες

















