Stark
Τώρα ή ποτέ για τη Girona
Τελικούς σε ευρωπαϊκά κύπελλα αλλά και αναμετρήσεις που κρίνουν πολλά στα πρωταθλήματα αντίστοιχα στο σημερινό μενού.
Μπείτε στο Telegram κανάλι μου: Surfbet.gr/Stark
& στο instagram /stark_surfbet
Ανάλυση - Αγώνες
Προβάδισμα για την Ουνιόν απόψε η οποία έχει πάρει τον αέρα της Άντερλεχτ για τα καλά τα τελευταία χρόνια. Παίζει τα 2 πιο καυτά ματς της χρονιάς και απόψε και την ερχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα εκτός με τη Μπριζ σε έναν «τελικό» πρωταθλήματος.
Η Άντερλεχτ έχει μόνη διέξοδο τη κατάκτηση του κυπέλου μετά από μια χρονιά που και πάλι ξενέρωσε κόσμο φτάνοντας με τα ζόρια στη 4η θέση.
Σε απόσταση βολής η Σιόν από τη Λουγκάνο και με νίκη είναι αυτή που θα πατήσει στη 3η θέση που δίνει εισιτήριο στα προκριματικά του Conference. 5 σερί νίκες η Σιόν με 14-0 τέρματα. 4 νίκες (με καθαρά δίχτυα επισης) στα 5 τελευταία για τη Λουγκάνο, γνώρισε την ήττα τη προηγούμενη αγωνιστική από τη Σεν Γκαλεν (1-2) χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με χαμένο πέναλτι. Δεν ξεφεύγουν ιδιαίτερα τα σκόρ, θα πάω ταπεινά με το αμφίσκορο.
6 νίκες στα 7 πρόσφατα ματς μετράει η Κοπεγχάγη με 25 γκολ στην επίθεση παρακαλώ. Σε εξαιρετικό μομέντουμ στο κλείσιμο της season. Στα θετικά για πάρτυ της ότι το ματς γίνεται σε χωράφια της. Η Μίντιλαντ έρχεται αρκετά ξενερωμένη μετά την απώλεια του τίτλου και περιμένω να βγάλει αντίδραση στο μοναδικό στόχο που της απέμεινε για φέτος.
Αν θέλει να σώσει το τομάρι της η Χιρόνα σήμερα είναι η ευκαιρία της. Ακολουθεί Ατλέτικο εκτός και Ελτσε εντός για να κλείσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση με ματς λιγότερο από τους υπόλοιπους της ουράς. Στο γήπεδο της το παλεύει, με νίκη σήμερα απέναντι στην αδιάφορη και Ευρωπαία (μετά τη κατάκτηση του κυπέλλου) Σοσιεδαδ θα κάνει τεράστιο βήμα για τη σωτηρία της.
Ανοιχτό σκορ από το πρώτο ματς, στο οποίο επικράτησε η Μπόλτον με 1-0. Έχει μια ασφάλεια καθώς της κάνει και η ισοπαλία, οι γηπεδούχοι όμως περιμένω να μπουν δυνατα για τη πρόκριση και να κυνηγήσουν γκολ. Σε κάθε περίπτωση όποιος φάει πρώτος παστέλι σήμερα θα τρέχει, το βλέπω δύσκολο να κρυφτούν και σήμερα οπότε το G/G αποτελεί επιλογή μου.
Προτάσεις - Συνδυασμοί ημέρας
Δελτία τύπου
Προηγούμενες αναλύσεις
- 27-05-2026: Και αυτή η κούπα στο νησί
- 16-05-2026: Παίζονται κούπες
- 14-05-2026: Τώρα ή ποτέ για τη Girona
- 12-05-2026: Σαρωτικές εντός - εκτός
- 09-05-2026: Από νωρίς
- 07-05-2026: Ένα-ένα μπαίνουν σε σειρά
- 05-05-2026: Σε μια κλωστή
- 04-05-2026: Με 6 σερί νίκες και συνεχίζει
- 03-05-2026: Αποδράσεις
- 25-04-2026: Θα μετρήσει το κίνητρο
- 24-04-2026: Μόνο νίκες στο κάδρο
- 23-04-2026: Προβάδισμα η Τράμπζονσπορ
- 19-04-2026: Θα κριθούν όλα
- 18-04-2026: Πίεση αφόρητη
- 17-04-2026: Νίκες απαραίτητες




Γαλλία - Ακτή Ελεφαντοστού 1-2: Της έκλεισε το σπίτι
Ισπανία - Ιράκ 1-1: Φιλική γκέλα για τους Ίβηρες
















