Skip to main content

Προσφορά* - Μουντιάλ 2026 - ... +15 μέρες δώρo

Στο κορυφαίο στον κόσμο συνδρομητικό πακέτο (4 σε 1) 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ



Προσφορά* - Μουντιάλ 2026 - ... +15 μέρες δώρo

Στο κορυφαίο στον κόσμο συνδρομητικό πακέτο (4 σε 1) 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ


Stark

08 Μαρ 2026
08 Μαρ 2026

Κυριακή των ντέρμπι

Καλημέρα παιχταράδες 

Πέρασε 1 ταμείο στα 3 δελτία στη στήλη χθες με τη προτεινόμενη τριάδα over 2.5 με 3.84 απόδοση. 

Στο telegram χωρίς ταμείο, αρκεί να καταλάβει κάνεις πως στο ένα δελτίο μας έστειλε η ΑΕΚ που ζητούσαμε 1 & over 1.5 

Η σημερινή Κυριακή μας φυλάει μια ντερμπάρα σχεδόν σε κάθε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Πάμε να τα δούμε

Μπείτε στο Telegram κανάλι μου: Surfbet.gr/Stark

& στο  instagram /stark_surfbet

 

 

Ανάλυση - Αγώνες

Spain
15:00
8 Μαρτίου

Villarreal

Villarreal 2-1
FT
Elche

Elche

στη σελίδα του ματς στη σελίδα του ματς
Villarreal
Elche

Ήττα αναμενόμενη στην έδρα της Μπαρτσελόνα για το κίτρινο υποβρύχιο. 3-2-1 στα 6 τελευταία στο πρωτάθλημα με την έδρα να είναι στήριγμα με 10-1-2 απολογισμό.
Η Έλτσε εξακολουθεί να παραπαίει με 10 σερί αγώνες χωρίς νίκη. Χωρίς νίκη παραμένει και στη La Liga εκτός έδρας σε 12 εξόδους.

France
16:00
8 Μαρτίου

Lens

Lens 3-0
FT
Metz

Metz

στη σελίδα του ματς στη σελίδα του ματς
Lens
Metz

Μια κούραση θα την έχει η ομαδάρα της Λανς μετά τη πρόκριση επι της Λυών στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Δίκαια χαμηλά ο άσος, οι γηπεδούχοι έχουν πολύ δυνατή έδρα με 10-0-2 και δείχνουν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν πως είναι η μόνη ομάδα που ακολουθεί τη Παρί. Η Μετς το έχει αφήσει το έργο, ουραγός με βάρβαρη διαφορά από τις θέσεις σωτηρίας και εκτός έδρας 1-1-10 σε 12 εξόδους. Στα 6 τελευταία δέχεται 12 γκολ.

Italy
16:00
8 Μαρτίου

Bologna

Bologna 1-2
FT
Hellas Verona

Hellas Verona

στη σελίδα του ματς στη σελίδα του ματς
Bologna
Hellas Verona

Η ύπουλη Μπολόνια σαν τον νίντζα κέρδισε το 4ο σερί ματς με 0.5 μηδέν εκτός έδρας τη Πίζα και με τις αγωνιστικές που μένουν κρυφοκοιτάζει την εξάδα. Θύμα της σήμερα μπορεί να γίνει η Βερόνα που συμπλήρωσε 12 ματς χωρίς νίκη και εντός έδρας γράφει 1 νίκη 4 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 13 ματς.

Greece
19:00
8 Μαρτίου

Levadiakos

Levadiakos 1-4
FT
Panathinaikos

Panathinaikos

στη σελίδα του ματς στη σελίδα του ματς
Levadiakos
Panathinaikos

Σε αντίθετο μομέντουμ οι δύο ομάδες αλλά ο στόχος κοινός και μάλιστα το σημερινό θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη συνέχεια. Ο Λεβαδειακός έχει πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο φέτος με τις εμφανίσεις του, αλλά αυτή τη στιγμή διανύει τη χειρότερη φόρμα με 6 σερί ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 4 σερί ήττες. Σε περίπτωση ήττας σήμερα θα του φύγει μπροστά ο ΠΑΟ αλλά θα είναι και ψυχολογική μαχαίρια.
Οι πράσινοι έχουν πάρει μπροστά για τα καλά, 2η σερί νίκη εντός έδρας με 4αρα στον ΟΦΗ και τη προηγούμενη 3 στον Αρη. Εχει το πάνω χέρι βαθμολογικά. Το over 2.5 είναι σε πολύ υψηλές αποδόσεις και θα το τιμήσω.

Greece
21:00
8 Μαρτίου

Olympiacos F.C.

Olympiacos F.C.
FT
PAOK

PAOK

στη σελίδα του ματς στη σελίδα του ματς
Olympiacos F.C.
PAOK

Ισόβαθμες, ίδια αποτελέσματα και όποια ομάδα πάρει απόψε τη νίκη θα βρεθεί συγκάτοικος της ΑΕΚ στη κορυφή. Σπάνια τις πετυχαίνουμε να έχουν 2 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια τους πριν συναντηθούν. Σπάνια επίσης δεν έχουμε γκολ όταν έρχονται αντιμέτωποι, με τα 10 πρόσφατα ματς τους να λήγουν 8 over 2.5.

Netherlands
21:00
8 Μαρτίου

NEC Nijmegen

NEC Nijmegen 3-0
FT
FC Volendam

FC Volendam

στη σελίδα του ματς στη σελίδα του ματς
NEC Nijmegen
FC Volendam

4 ματς χωρίς νίκη είχε η Ναϊμέγκεν και επέστρεψε δυναμικά ρίχνοντας εκτός το ποδοσφαιρικό αφεντικό της Ολλανδίας (PSV) με 3-2 στον ημιτελικό κυπέλλου. Μεγάλη ευκαιρία απόψε να ξεπεράσει τον Άγιαξ μετά το χθεσινό του στραβοπάτημα και πατήσει 3η θέση. Θα την αξιοποιήσει απέναντι στη Φολενταμ, η οποία γράφει 1-2-9 εκτός έδρας όντας η δεύτερη χειρότερη του πρωταθλήματος. Η άμυνα της δέχεται γκολ 11 σερι ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Italy
21:45
8 Μαρτίου

Milan

Milan 1-0
FT
Inter

Inter

στη σελίδα του ματς στη σελίδα του ματς
Milan
Inter

Πάει για τετράδα λέει η Μίλαν. Εγώ λέω ότι έτσι και βγάλει τον άσο σήμερα βάζει φιτίλια στη πρώτη θέση.. 3 νίκες αμφότερες στα 6 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν. Αφεντικό της βαθμολογίας η Ιντερ αλλά και ως σύνολο εκτός έδρας στη Serie A. Η Μίλαν έκανε πριν λίγες μέρες τη δεύτερη ήττα της από τη πρεμιέρα. Η ισοπαλία έχει το πρώτο λόγο, με τη Μίλαν να έχει δείξει όμως ότι δε μασάει στα τελευταία από τη δυναμική των νερατζουρι.

Προτάσεις - Συνδυασμοί ημέρας

ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Villarreal - Elche
Bologna - Hellas Verona
2 - 1
1 - 2
1
1
2.57
Lens - Metz
NEC Nijmegen - FC Volendam
Milan - Inter
3 - 0
3 - 0
1 - 0
1 & Over 1.5
1 & Over 1.5
1X & Over 1.5
4.30
Levadiakos - Panathinaikos
Olympiacos F.C. - PAOK
1 - 4
0 - 0
Over 2.5
Over 2.5
5.29
Σύνολο: 58.46

Δελτία τύπου

Match of the Day
Real Zaragoza
vs
Málaga
Match of the Day
Real Zaragoza
vs
Málaga