Mr. Corner
Θα πάω με τις δύο πιο πιθανές 15αρες
Γεια σας φίλοι και φίλες και καλή εβδομάδα σε όλους σας.
Καθυστερώ πολύ με τις εισαγωγές, οπότε πάμε κατευθείαν στις εκτιμήσεις μου.
Ανάλυση μόνο σε ένα παιχνίδι.
Μιντιλαντ-Νορτζελαντ. Εάν νικήσει σήμερα η Μιντιλαντ είναι σαν να λέει στην Νορτζελαντ " εσύ κάνε στην άκρη και ασε το πρωτάθλημα για μένα και την Κοπεγχάγη ". Εάν η Νορτζελαντ φέρει ισοπαλία δηλώνει παρών. Εάν νικήσει θα απαντήσει ανάλογα και στην Μιντιλαντ. Κάτι του στυλ " αντε για ψάρεμα και μη μου τα ζαλίζεις ". Οπότε καταλαβαίνετε τι παίζεται εδώ πέρα. Αυτές οι τρεις ομάδες είναι.
Η Βιμποργκ θα ξεφουσκώσει, ήδη ξεκίνησε. Η Ααρχους παρέδωσε από νωρίς τις πινακίδες. Και μένει η Μπρονμπι, η οποία για πρωτάθλημα δεν είναι, αλλά για την 4η θέση έχει μεγάλες πιθανότητες. Η Μιντιλαντ δεν ανεβάζει εύκολα τον δείκτη του σκορ.
Μπορεί να πάει το παιχνίδι στο 1-0, στο 2-0 στο 1-1 και να σε τσακίσει. Από την άλλη αν ανοίξει, θα ανοίξει για τα καλά. Θέλω να πω ότι δεν είναι ένα καραμπινάτο οβερ 2,5. Το ίδιο ακριβώς κάνει και με τα κόρνερ. Πάντως, αν πάμε με την περίπτωση να μην χάσει η Μιντιλαντ το 1Χ συν 1,5 στο 1,55 έχει αξία. Το γκολ-γκολ ή οβερ 2.5 δίνει 1,35. Και αυτό καλό είναι.
Πάμε και σε μερικές άλλες, συντομες όμως, εκτιμήσεις από το σημερινό κουπόνι.
Πολύ δύσκολα η Ρεαλ Σοσιεδ θα κάνει 3η συνεχόμενη ήττα στα εκτός. Και επειδή τα δύο γκολ τα βλέπω σχεδόν σίγουρα το Χ2+1,5 μέσα στην Ελτσε με απόδοση 1,72 έχει παικτικη αξία.
Για γκολ και όβερ 2.5 πάει και το παιχνίδι Χαποελ Μπιερ Σεβα-Μπειταρ Ιερουσαλήμ. Η γηπεδούχος είναι αυτή η ομάδα που μας τα έσπασε τα νεύρα στα ευρωπαϊκά. Η ομάδα πραγματικά "τσιμπάει ". Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Η Τζουγκαρντεν θα τα δώσει όλα τουλάχιστον για την δεύτερη θέση. Δεν νομίζω να συνεχιστεί η κατρακύλα της Σιριους. Στα εκτός έδρας όμως δεν φέρνει πολλά γκολ. Λόγω και της Καλμαρ είναι ομως παιχνίδι για κόρνερ.
Παιχνίδια για γκολ είναι επίσης τα: Μάλμε-ΑΙΚ, Άρης Λεμεσού-Ομόνοια και οι μικροί της Ουτρέχτηςμε την FC Αιντχοβεν. Ειδική μνεία θα κάνω στο Μπρομλει-Γουιμπλετον. Οι μπουκ δίνουν στο οβερ 2.5 γκολ 1,98 απόδοση σε ένα παιχνίδι που το όβερ 1, 5 το βλέπω ως τοκογλυφικο και το όβερ 2, 5 ως το πιο πιθανό.
Δεν είδα σήμερα κάτι τρανταχτό για κόρνερ. Δεν είχα και πολύ χρόνο. Για εμάς τους εκπαιδευτικούς τα σχολεία ξεκίνησαν από την 1η Σεπτεμβρίου. Οπότε θα πάω με τις δύο πιο πιθανές 15αρες. Αρχικά στην Καλμαρ με απόδοση 7,70 και μετά στην Μιντιλαντ με απόδοση 8,25.
Παιδιά τις εκτιμήσεις μου για τα γκολ τις κατέγραψα. Κάντε και δικούς σας συνδυασμούς. Θα πάω σε δύο δελτία. Ένα με γκολ και ενα με Δ.Ε.
Δ.Ε.
Η Ρεαλ Σοσιεδ Χ2+1,5 με απόδοση 1,72.
Κάλιαρι-Λετσε 1Χ+1,5 με απόδοση 1,83.
Η Μιντιλαντ 1Χ+1,5 με απόδοση 1,55.
Σύνολο απόδοσης: 4,87.
Και.μια τετράδα στο οβερ 2.5.
Στην Μπρομλει στο 1,98.
Στην Γ. Ουτρέχτης στο 1,53.
Στην Χαποελ Μπιερ Σεβα στο 1,57.
Στην Μάλμε στο 1,52.
Σύνολο απόδοσης: 7,23.
Και τα 7 αυτά παιχνίδια στο οβερ 1,5 τα εκτιμώ ως τοκογλυφικα. Επίσης τοκογλυφικο είναι το οβερ 1,5 γκολ και στην Καλμαρ και στην Μιαλμπι.
Ας δώσω και μία δυάδα με τα σπασίματα.
Σαμπατελ-Κορντομπα, Χ2+1,5 στο 2,45.
Ουντινεζε-Λατσιο, 1Χ+1,5 στο 2,15.
Καλή μας τύχη.
Δελτία τύπου
Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Προηγούμενες αναλύσεις
- 09-12-2025: Οι 15αρες είναι στο DNA τους
- 07-12-2025: Κάνει μπαμ, και για κόρνερ και για γκολ
- 06-12-2025: Έχω "υποσχεθεί" μια απόδοση +100.000
- 05-12-2025: Η Σάλκε μαζί με την Μπόχουμ είναι τα πρώτα άλογα
- 04-12-2025: Μικρές Ολλανδέζες
- 03-12-2025: Γύρω-γύρω πάει
- 29-11-2025: Ξερες επιλογές
- 28-11-2025: Με τις περισσότερες 15αρες στην Β' Γερμανίας
- 27-11-2025: Μια χαρά αντίπαλος είναι η Στουρμ
- 26-11-2025: 'Ολο 9αρες και 10αρες τρώει.
- 25-11-2025: Πολύ δύσκολο να πέσει κάτω από 10 κόρνερ
- 24-11-2025: Πολύ δυνατό
- 23-11-2025: Η τρομερή Μαλιν
- 22-11-2025: Τα καλύτερα άλογα τής ημέρας
- 21-11-2025: Είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά από τις 15αρες

Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Ηρακλής: Προς Πανθεσσαλικό το ματς με τον Ατρόμητο
Ολυμπιακός: Το μήνυμα της Θύρας 7 στον Μεντιλίμπαρ
Άρης: Παρελθόν Δώνης και Κέρκεζ – Ακολουθεί ο Αλφαρέλα


















