Skip to main content

Ατελείωτο παρτάρισμα στο συνδρομητικό 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ



Ατελείωτο παρτάρισμα στο συνδρομητικό 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ


Mr. Corner

22 Απρ 2026
22 Απρ 2026

Το απόλυτο ντέρμπι.

Γεια σας. 

Δεν πέρασε η τετράδα στα κόρνερ επειδή η Μπράντφορντ έμεινε από το 47λ στα 9 κόρνερ. Απίστευτο. Διαβάζεις  κάνεις, ρανεις, και χάνεις το ποντάρισμα επειδή σε ολόκληρο σχεδόν το β ημίχρονο δεν έγινε ούτε ένα κόρνερ. Και ζητούσα μόνο ένα ακόμα.Το corner of the day πέρασε. 

Στα γκολ η Κονιασπορ με την Φενερ το μηδενισαν το κοντρόλ. Τα βραδινά όμως πέρασαν όλα ,για όποιον επέλεξε το απλό οβερ 2.5 στην Μπράιτον. Πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την Τσελσι και τέταρτη συνεχόμενη από την Μπράιτον. Και ποια, η Τσελσι  η οποία έχει δύο ισάξιες 11αδες. Πρεμιερ λινγκ σε όλο της το μεγαλείο. Αυτό που μένει να δούμε τώρα είναι να κάνει και τρίτη συνεχόμενη ήττα η Αρσεναλ και να χάσει οριστικά το πρωτάθλημα. Ικανή την έχω. Κάτι παρόμοιο έκανε πριν από 2-3 χρόνια.

Η Σίτι θα πάει να ρίξει 4 γκολ σήμερα στην Μπερνλι. Δεν θα σταματήσει στα 2. Γι'αυτό θα ποντάρω και στα πολλά κόρνερ. Ο Πεπε θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και αμέσως μετά να πει αντίο στην Πρεμιερ λινγκ. Να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Πραγματικός κύριος. Οπως έκανε ο Κλοπ. Με αυτό το ονειρο ζει. Πάμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια. 

Μπορνμουθ-Λιντς. Σήμερα είναι η ευκαιρία της Μπορνμουθ να πιάσει την έκτη θέση. Το αν θα τα καταφέρει ή όχι, ποσώς με ενδιαφέρει. Αλλά η Μπορνμουθ είναι ταυτισμενη με τα κόρνερ. Η Λιντς εκτός, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Το κίνητρο όμως είναι πολύ μεγάλο. Με τα χάλια που έχει η Τσελσι αρκετές ομάδες ορεγονται την έκτη θέση. Η περίπτωση της ταιριάζει με το αρχαίο ρητό " Δρυός πεσουσης, πας ανήρ ξυλευεται ". Με άλλα λόγια, τώρα που "επεσε" η Τσελσι, εμφανίστηκαν πολλοί φιλόδοξοι " ξυλοκόποι ".

Κοπεγχάγη-Οντενσε. Το απόλυτο ντέρμπι. Μάχη για την 7η θέση που οδηγεί στα play offs της Σούπερ λινγκ. Επιτέλους η Κοπεγχάγη έβγαλε τον εγωισμό της από το τσεπάκι της και τον άπλωσε στο γήπεδο. Στα πρόσφατα δύο παιχνίδια νικησε και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Γκολ και κόρνερ. 

Καρνιφ-Πορτ Βειλ. Η Κάρντιφ για φέτος είναι η Χαμ Καμ της Τσαμπιονς Σιπ. Με διαφορά κιόλας. Μπορεί να ρίξει και μόνη της 15 κόρνερ στην ανύπαρκτη Πορτ Βειλ. 

Τελσταρ-Σπαρτα. Η Τελσταρ θα τα δώσει όλα για την νίκη σωτηρίας. Η πιο πιθανή 15αρα. Όβερ 2.5 γκολ. 

Μπραν Ααλεσουντ. Άλλη μια πιθανή 15αρα. Βλέπω την Μπραν από 8 εως 12 ατομικά. Το θέμα είναι ότι ούτε ο Stoiximan ούτε η Novibet, έχουν ανοίξει μέχρι τώρα τα κόρνερ. 

Θα πάω επίσης με τις δύο Σέφιλντ που είναι εγγύηση και με το, Μπριζ-Μαλιν. Αξίζει και η Μπαρτσελονα. 

Corner of the day. 

Στην Κάρντιφ, οβερ 9.5 με απόδοση 1,62.

Στην Σέφιλντ Γιουν.  οβερ 9.5 με απόδοση 1,55.

Στην Τελσταρ οβερ 9.5 με απόδοση 1,65.

Σύστημα θανάτου. Όλα στο 15+.

Στην Κάρντιφ με απόδοση 7,70.

Στην Μπερνλι, με απόδοση 7,00.

Στην Μπορνμουθ  με απόδοση 6,70.

Στην Τελσταρ, με απόδοση 6,90.

Στην Κοπεγχάγη  με απόδοση 8,00.

Στην Μιντλεσμπρο  με απόδοση 5,80.

Στην Μπραν, αν ανοίξει. 

Εναλλακτικά στην Μπριζ με απόδοση 6,50.

Σύστημα 3/7 ή πλήρες. 

Αξίζουν και τα οκτώ στο line του μπουκ με περιθώριο ενός λάθους. 

Εναλλακτικά επίσης δίνω την Μπαρτσελονα με απόδοση 7,70.

Για τα γκολ. 

Λογικά και η Μπαρτσελονα και η Παρι και η Σίτι θα φέρουν το όβερ 2.5 γκολ. Και οι τρεις με νίκη. 

Για οβερ 2.5 γκολ επίσης προτείνω την Κοπεγχάγη, την Τελσταρ, και την Βειλε. 

Μεγάλα οβερ και στα δύο Νορβηγικά για το κύπελο. Πρώτα στην Μπραν και μετά στην Μποντο Γκλιμπτ. 

Εννοείται ότι η τελευταία πενταδα παίζεται και στο 1,5 γκολ. 

Καλή τύχη στις επιλογές σας. 

 

Δελτία τύπου

Match of the Day
Lillestrøm
vs
KFUM

Προηγούμενες αναλύσεις

Match of the Day
Lillestrøm
vs
KFUM