Skip to main content

Το κορυφαίο στον κόσμο συνδρομητικό πακέτο (4 σε 1) 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ



Το κορυφαίο στον κόσμο συνδρομητικό πακέτο (4 σε 1) 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ


Mr. Corner

27 Σεπ 2026
27 Σεπ 2026

Μπορεί να σας φανεί υπερβολικό ...

Γεια σας φίλοι και φίλες του surfbet. 

Αν και θα το ήθελα πολύ τελικά δεν είναι εφικτό να ανεβάζω κάθε μέρα την στήλη μου. Την προηγούμενη φορά πέρασε το corner of the day με 4,10 απόδοση. Πάμε στα σημερινά. 

Δανία-Ουαλία. Ο περσινός αποκλεισμός της Δανίας από το  Μουντιάλ ήταν μεγάλο στραπάτσο. Έφερε εκείνο το περίφημο 2-2 εντός με Λευκορωσία, έχασε μέσα στην Σκωτία και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Τσεχία σε αγώνα νοκ-αουτ. Φέτος ξεκίνησε με ήττα 3-2 μέσα στην Νορβηγία.

Μπορεί να σας φανεί υπερβολικό, αλλά το σημερινό παιχνίδι με την Ουαλία θα είναι σαν τελικός παγκόσμιου κυπέλου για την Δανία. Θα μπει μέσα αποφασισμένη να κερδίσει και μάλλον θα το καταφέρει. Σκορ 2-1, 3-1. Δύο 15αρες και ένα 13αρι έχει  η Δανία στα τελευταία 3 παιχνίδια εντός.  Γκολ και κόρνερ για την Ουαλία εκτός. Η 15αρα  με 14,00 απόδοση έχει αξία. Το οβερ 7.5 κόρνερ με απόδοση 1,35 είναι τοκογλυφικο. 

Γερμανία-Ελλάδα. Κάτι αντίστοιχο με την Δανία, αλλά σε μικρότερο βαθμό, ισχύει και για τους Γερμανούς. Μπορεί ο Κλοπ να μίλησε εγκωμιαστικά χτες για τους παίκτες μας, αλλά η καρδούλα του μόνο ξέρει πόσο πολύ επιθυμεί την νίκη σήμερα. Για την εθνική μας τα ξέρετε.

Νιώθω όμως ότι της λείπει ο ηγέτης στην άμυνα και στο κέντρο. Υπάρχουν 5λεπτα ή 10λεπτα που δείχνει να είναι αποπροσανατολοσμενη μέσα στο γήπεδο. Σκορ 3-1.  Το Χ2 +1,5 μόνο ως μπόμπα σε κάποιο σύστημα. Το οβερ 7.5 κόρνερ με απόδοση 1,42 θα γίνει.

Αυστρία-Κόσοβο. Είναι και οι δύο αρκούδες . Αντερ 9,5 στο 1,50.

Ντε Γκρααφσπ-Ντε Μπος. Η 15αρα μπορεί να γίνει, αλλά δίνει μόλις 4 ,50.

CRB-Κουιαμπα. Νιώθω ότι είναι η ώρα της CRB να μας δώσει την 15αρα. 

Corner of the day. 

Στην Δανία οβερ 8.5 σύνολο με απόδοση 1,65( σημείο ημέρας).

Στην Γερμανία οβερ 7.5 σύνολο με το 1,42.

Σύνολο απόδοσης: 2,34.

Αξίζει και στα 2 παιχνίδια το όβερ 2.5 γκολ για να σηκωθεί η απόδοση. 

Οι 15αρες. 

Στην Δανία με απόδοση 14,00.

Στην CRB  με απόδοση 11,50.

Στην Ντε Γκρααφσπ με απόδοση 4,50.

Σύστημα 2-3.

Για τα γκολ δεν πρόλαβα και πολλά. 

Πάντως το 1Χ+2,5 σε Δανία και Γερμανία δίνει συνολικά 2,93. Το ένα σουτ του Τζολη στο τέρμα δίνει 1,57( πάντα το κάνει). Βάζουμε και το όβερ 2.5 στο Ιντερ Τορόντο-Πασιφικ και η απόδοση φτάνει στο:7,00.

Καλή μας τύχη. 

Δελτία τύπου

Match of the Day

27 / 09 / 2026
1.77

Προηγούμενες αναλύσεις

Match of the Day

27 / 09 / 2026
1.77