Skip to main content

Νέο ρεκόρ κερδών στο Match of the Day (βλέπε)

Το κορυφαίο στον κόσμο συνδρομητικό πακέτο (4 σε 1) 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ



Νέο ρεκόρ κερδών στο Match of the Day (βλέπε)

Το κορυφαίο στον κόσμο συνδρομητικό πακέτο (4 σε 1) 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ


Mr. Corner

17 Σεπ 2026
17 Σεπ 2026

Κλασικό παιχνίδι για κόρνερ

Φίλοι και φίλες καλησπέρα. 

Πέρασαν αρκετές προτάσεις προχθές, αλλά όχι όλες. Το δυνατό σπάσιμο στην Μιντλεσμπρο πέρασε και στο 5,60. Η Βαλένθια απλώς νίκησε με 1-0. 

Πάμε στα σημερινά. 

ΟΦΗ-Χοφενχαιμ. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Ο τρελαμένος ΟΦΗ, απέναντι στην μόνιμα τρελαμένη Χοφενχαιμ. Δηλαδή, αν δεν έρθει αυτό γκολ-γκολ και οβερ 2.5, είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Ο ΟΦΗ εντός δεν κερδίζει κόρνερ. Η Κηφισιά προχθές του έριξε 9 μέσα στο γήπεδο του. Η Χοφενχαιμ εκτός κερδίζει πολλά κόρνερ. Στα τελευταία επίσημα παιχνίδια έχει ρίξει 9 μέσα στο Αμβούργο, 9 μέσα στην Γκλαντμαχ , κάπου στα 12 μέσα στην Αουε και 7 στο προηγούμενο (6-7) μέσα στην Κολονία. Οβερ 9.5 κόρνερ και όβερ 2.5 γκολ. 

Βειλε-Μπροντμπι. Κύπελο. Ο νέος προπονητής της Μπρονμπι, Τόμας Νοργκααρντ,δεν είναι καθόλου νέος στην ομάδα. Δάσκαλος στο επάγγελμα ( ήταν Δάσκαλος του ανιψιού μου) αλλά με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο και την προπονητική. Για πολλά χρόνια προπονουσε τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Μπρονμπι ( προπονουσε και τους δύο ανηψιους μου), πριν δεχθεί την γλυκιά πρόκληση να αναλάβει την μεγάλη ομάδα.

Το Μπρονμπι ξεκίνησε με μία ισοπαλία και 4 συνεχόμενες νίκες. Μετά όμως ήρθαν οι 3 απανωτές ήττες. Οι άνθρωποι του Μπρονμπι εκτιμούν ότι η ομάδα θα είναι πιο ώριμη, πιο δεμένη και με καλύτερο ρυθμό στο β μισό του πρωταθλήματος και ειδικά στα play offs. Ίδωμεν. Είναι μια φρέσκια και νεανική ομάδα με πολλά  παιδιά από τις γύρω ακαδημίες. Φύσει επιθετική ομάδα, δεν παραιτείται εύκολα και παίζει πάντα για το γκολ.

Ο βασικός στόχος είναι τουλάχιστον η τετράδα. Επειδή η πεισματάρα Νορτζελαντ μάλλον θα μπει στην τριάδα. Οι άλλες δύο είναι Κοπεγχάγη και Μιντιλαντ. Εκ των πραγμάτων το σημερινό παιχνίδι θα το χτυπήσει. Απο την άλλη μεριά και η Βειλε θα κάνει το ίδιο. Στην έδρα της μόνο μια φορά έχει πέσει κάτω απο τα 4 γκολ φέτος. 3-0 την Σιλκεμποργκ-Κύπελο. Οβερ 2.5, γκολ-γκολ και όβερ 2.5.  Πρώτο σημείο το Διπλό. Τα κόρνερ η θα πατωσουν , ή θα  πανε ψηλά. . Χ2+2,5 στο 2,25.

Κλασικό παιχνίδι για κόρνερ είναι το Μαλαγα-Βιγαρεαλ, ελέω Βιγαρεαλ κυρίως. Η Βιγαρεαλ στα τελευταία 4 επίσημα παιχνίδια έχει ρίξει 31 κόρνερ. Οβερ 1.5 γκολ και όβερ 9.5 κόρνερ. 

Γιουβέντους-Ναιμεγκεν. Όταν εκνευριστεί η Γιουβέντους φέρνει την 15αρα μόνη της. Όμως αυτή η Ναιμεγκεν έχει πάθει μετάλλαξη φέτος. Οβερ 2.5 γκολ και όβερ 8.5 κόρνερ. 

Corner of the day. 

Μαλαγα-Βιγαρεαλ, over 8.5 corner k over 1.5 goal. 

ΟΦΗ-Χοφενχαιμ,  over 8.5 corner k over 2.5 goal. 

Σύνολο απόδοσης: 4,20.

Αν κάποιος δεν θέλει να μπλέξει με τα γκολ, επειδή ίσως τα έχει βάλει σε άλλο δελτίο, και τα δύο στο οβερ 9.5 με απόδοση: 3,60.

Ειδικό σημείο με μεγάλη πιθανότητα να περάσει είναι το : Βιγαρεαλ over 7.5 corner με απόδοση 5,10.  Η Βιγαρεαλ έχει ρίξει με την σειρά στα εκτός ( 10-3-9-9). Η Μαλαγα είναι αδύναμη. Αν προηγηθεί ή ισοφαρίσει εύκολα θα  γίνει. Είναι και η πιο πιθανή 15αρα στο 8,50. Παρεμπιπτόντως και αυτό μυρίζει γκολ-γκολ και οβερ 2.5. Είναι στα πατώματα η Μαλαγα. Θα τα δώσει όλα για την νίκη και ίσως εκτεθεί στην επικίνδυνη στα εκτός Βιγαρεαλ. 

Τα σπασίματα. 

Μπετις- Χεταφε. Χ2+1,5 , Χ2+2,5 με απόδοση 6,80. Δεν υπάρχει το πως και το γιατί. Ισπανία είναι, το 60% των παιχνιδιών σπάζουν. Η Μπετις,  η Βιγαρεαλ , και η Ρεαλ Σοσιεδ, είναι τρελαμένες ομάδες με την καλή έννοια. Φουλ επίθεση και ότι κάτσει. Η Μπετις έριξε 3 γκολ μέσα στην Λυών τις προάλλες, και έφαγε 5 μέσα στην Αλαβες. Το οβερ 2.5 δίνει 2,07. Εγώ το βλέπω γκολ-γκολ και οβερ 2.5. Κόρνερ δεν βλέπω. 

Μπρεσια-Τρεβιζο. Χ2+1,5 στο 3,40. Δύο συνεχόμενες νίκες εντός για την Μπρέσια, δύο εκτός για την Τρεβιζο, ας έρθουν 1-1. Μου κάνει. 

Λεβαντα-Ταμεκα. Χ2 στο 3,05. Δεκαέξι βαθμούς μπροστά η Λεβαντα (Εσθονία), το παλεύει για την τριτη θέση η Ταμεκα, η οποία έχει και τρεις νίκες στα τελευταία 4 εκτός. 

ΟΦΗ-Χοφενχαιμ. 1Χ στο 3,30. Είναι πρόκληση. Η Χοφενχαιμ δεν είναι και Μπαγερν. Ο ΟΦΗ και καλή ομάδα έχει και ρέντα. 

Σύστημα 2-3-4. 

Οι Δ.Ε.

Τρια δυνατά και μελετημένα σημεία. 

Ρενατε-Ντολεριτι( Ιταλία C) 1X συν 1,5 στο 1,80.

Πλζεν-Ουνιον Σιλουαζ, Χ2+1,5 στο 1,95.

Βειλε-Μπρονμπι, Χ2 συν 2,5 στο 2,25.

Η τριάδα στο κεφάλι. 

 

Αξίζει και το Χ2 +1,5 της Σαλτσμπουργκ στο 1,65.

 

Καλή.μας τύχη. 

Δελτία τύπου

Match of the Day

17 / 09 / 2026
1.75

Προηγούμενες αναλύσεις

Match of the Day

17 / 09 / 2026
1.75