Skip to main content

Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ



Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ


Mr. Corner

12 Μαρ 2026
12 Μαρ 2026

Να γίνει μια επανάληψη θέλω

Γεια σας. 

Όντως η Μιντλεσμπρο ισοπαλία δεν έφερε. Διπλό ήρθε το παιχνίδι με εκείνο το σαδιστικό 0-1. Ξεκίνησα ανάποδα σήμερα. Με τα γκολ. Επειδή εκείνο το 0-1 μου χάλασε 2 δελτία στα γκολ και ενα με κόρνερ. Ούτε καν οβερ 1.5 δεν ήρθε. 112/8 ήταν οι επικίνδυνες επιθέσεις, 33/8 οι προσπάθειες για γκολ, 11/2 τα κόρνερ, άσε μην συνεχίσω. Δεν έχει νόημα. Απλώς η μπάλα δεν έμπαινε μέσα.

Τα κόρνερ πήγαν αρκετά καλά. Περασε η μία από τις τρεις 15αρες,  πέρασαν τα δύο από τρία στο οβερ 11.5, πέρασε η μικρή τριάδα με τα κόρνερ καθώς και τα 11 ατομικά της Μιντλεσμπρο. 

Μόνο 2 παιχνίδια για σήμερα. 

Νοτιγχαμ Φόρεστ-Μιντιλαντ. Δεν θα ζητήσω πολλά. Να γίνει μια επανάληψη θέλω ,αυτών που έγιναν στο αναμεταξύ τους παιχνίδι,  στις 2 του περασμένου Οκτώβρη. Νοτιγχαμ-Μιντιλαντ,  αποτέλεσμα αγώνα 2-3. Αποτέλεσμα στα κόρνερ 10-8. Ωραία θα ήταν, έτσι!!.

Όπως και να χει, και γκολ βλέπω και κόρνερ. Λογικά γκολ-γκολ και οβερ 2.5. Πάνω από 10 κόρνερ. Μεγάλη αξία στο οβερ 3.5 ατομικά της Μιντιλαντ με απόδοση 1,65. Αλλά και στο οβερ 5.5 με απόδοση 3,65. Η νίκη της Μιντιλαντ στα κόρνερ δίνει 3,45. Μεγάλη απόδοση για ένα παιχνίδι που το έχω πενήντα-πενήντα στα κόρνερ. Η Μιντιλαντ έχει κερδίσει εκτός, ευρωπαϊκές ομάδες ισάξιες ή ακόμα και καλύτερες από την Νοτιγχαμ. Όπως Πόρτο κ.λ.π. 

Τσελιε-ΑΕΚ. Και εδώ το ίδιο ζητάω. Μια επανάληψη αυτών που έγιναν στις 2 του περασμένου Οκτώβρη. Τσελιε-ΑΕΚ. Αποτέλεσμα αγώνα 3-1. Αποτέλεσμα στα κόρνερ 9-4. Το σκορ όμως από την ανάποδη. Να κερδίσει η ΑΕΚ με 3-1. Γεια σου ΑΕΚαρα. Τι να κάνω παιδιά.

Οι πιο  στενοί μου φίλοι είναι με την ΑΕΚ. Λογικά γκολ-γκολ και οβερ 2.5. Πάνω από 10 κόρνερ. Το οβερ 3,5 ατομικά κόρνερ της Τσελιε με απόδοση 1,42 είναι το σημερινό δώρο του μπουκ. Και η μπόμπα στο οβερ 6.5 με απόδοση 4,20 έχει αξία. Στο κάτω- κάτω για μπόμπα μιλάμε. Το να νικήσει η Τσελιε στσ κόρνερ δίνει 2,22 απόδοση. Φοβερό. Ελπίζω να είναι λάθος του μπουκ. Κάπου θα την χωρέσω και αυτή την απόδοση .

Αντε, ας δούμε λίγο και το Παναθηναϊκό. Η Μπετις στα δύο πρόσφατα έριξε 8 μέσα στον ΠΑΟΚ(5-8) και 8 μέσα στην Χεταφε (3-8). Σας το είχα αναφέρει και πέρυσι, όταν η Μπετις αντιμετώπισε την Τσελιε. Μπετις = επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός έριξε 6 στην Ρομα, αλλά η Ρομα είχε μείνει απο νωρίς με 10 παίκτες. Το οβερ 3.5 ατομικά της Μπετις δίνει 1,44. Καλό φαίνεται. Όπως και το όβερ 4.5 με απόδοση 1,91. Ενώ η Μπετις  νικητής κόρνερ, δίνει 2,02. Έχει και αυτό την αξία του. Οριακό το όβερ 1,5 γκολ με απόδοση 1,38, αλλά εφικτό. 

Corner of the day. 

Τσελιε, over 4.5 ατομικά κόρνερ με απόδοση 1,88.

Πάμε τώρα:

Το όβερ 3.5 ατομικά της Τσελιε και το όβερ 8.5 σύνολο στην Νοτιγχαμ δίνουν απόδοση: 2,04. Μια χαρά. 

Και τώρα ανεβαίνουμε επίπεδο. 

Το όβερ 11.5 σύνολο σε Νοτιγχαμ, το όβερ 10.5 σε Τσελιε και το όβερ 9.5 σε Παναθηναικο, δίνουν απόδοση: 15,40.

Η 15αρα της ημέρας πάει στην Νοτιγχαμ με απόδοση 7,40.

Οι ατομικές μπόμπες πάνε στο οβερ 6.5 της Τσελιε με απόδοση 4,20, και στο οβερ 5.5 της Μιντιλαντ με απόδοση 3,65.

Για σήμερα ο άρτος και θεάματα πάει στην Νοτιγχαμ. 

Για τα γκολ.

Παιδιά λιγάκι κουφό το σημερινό πρόγραμμα. Τις ιδέες μου τις κατέγραψα πιο πάνω. 

Μια καλή δυάδα θα ήταν το γκολ-γκολ ή οβερ 2.5 σε Νοτιγχαμ και Τσελιε. 

Και ένα δελτίο με λίγα για πολλά. 

Οβερ 2.5, ή γκολ-γκολ και οβερ 2.5 σε Νοτιγχαμ και Τσελιε. Και για ακόμα πιο πάνω το όβερ 1.5 στον Παναθηναικο με απόδοση 1,38.

Και δύο ΔΕ με μεγάλη αξία. 

Στην Νοτιγχαμ Χ2 +1,5 με απόδοση 3,25.

Στην Τσελιε 1Χ+1,5 με απόδοση 2,27. "Συγνώμη", Φίλοι της ΑΕΚ, αλλά εδώ στοίχημα παίζουμε. 

 

Φίλοι με τα γκολ  κρατηθείτε λιγάκι σήμερα. Θα βρούμε και καλύτερες μέρες.

 

 

 

Καλή τύχη στις επιλογές σας. 

Δελτία τύπου

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75

Προηγούμενες αναλύσεις

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75