Skip to main content

Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ



Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ


Mr. Corner

05 Δεκ 2025
05 Δεκ 2025

Η Σάλκε μαζί με την Μπόχουμ είναι τα πρώτα άλογα

Καλησπέρα σας. 

Πάει να χτίσει νέο σερί το corner of the day με τις τρεις διαδοχικές νίκες του. Πέρασαν οι δύο από τις τρεις επιλογές της ημέρας, ενώ οι μικρές Ολλανδεζες την έφεραν την 16αρα.

Παίχτηκε πάρα πολύ και ευτυχώς πέρασε. Παίχτηκε όμως και η Μιντιλαντ, λιγότερο όμως, αλλά δυστυχώς δεν πέρασε. Δεν περίμενα τέτοια ανυπαρξία της Νορτζελαντ μετά την 6αρα που έφαγε στο προσφατο μεταξύ τους. Πέντε γκολ έφαγε και χτες και δεν κέρδισε ούτε ένα κόρνερ. Η Τσουκαρικι πάρα λίγο να την φέρει την μεγάλη μπόμπα. 7-6 έχασε στα κόρνερ. 

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια. 

Σαλφορντ-Λειτον Οριεντ. Το περασμένο Σάββατο η Σαλφορντ μας την εδωσε την 16αρα. Ας το κάνει και σήμερα. Συμβαίνει μερικές φορές να τις κάνουν κοντά-κοντά. Θα βοηθήσει και η Λειτον. Το παιχνιδι μυρίζει και γκολ. 

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Σαλκε. Τα έχουμε πει. Η Σαλκε μαζί με την Μποχουμ είναι τα πρώτα άλογα της β Γερμανίας. Ελπίζω να είναι η μέρα τους σήμερα. Η Σαλκε έχει καλή εμπειρία από 15αρες. Over 1.5 goal. 

Φρεντεριτσα- Οντενσε. Τρελαμένες και οι δύο. Από το πουθενά μπορούν να σου φέρουν την 15αρα. Goal-goal k over 2.5. 

Υπάρχουν σήμερα 7 παιχνίδια σπο την μικρή Ολλανδία και τα 6 από αυτά είναι φωτιά. Επέλεξα 4 από αυτά. 

Corner of the day. 

Καμπουρ-Ντεν Μπος. Compo. Over 2.5 goal k over 8.5 corner. Σύνολο απόδοσης 1.85.

Οι επιλογές της ημέρας. 

Αλμιρε-Γ.Αγιαξ. Compo. Over 2.5 goal k over 9.5 corner. Σύνολο απόδοσης 2.00

Ντεν Χααγκ-Εμμεν. Over 9.5 corner με απόδοση 1.60.

Σύστημα θανάτου. 

Στην Σαλφορντ 15+ με απόδοση 9.50

Στην Φρεντεριτσα 15+ με απόδοση 7.30

Στην Φορτούνα Ντίσελντορφ,15+ με απόδοση 12.50.

Στο ματς Βααλβαικ-Φενλο, 15+ με απόδοση 6.40.

Στην Ντεν Χααγκ, 15+ με απόδοση 7.40.

Στην Καμπουρ, 15+ με απόδοση 5.70.

Στην Αλμιρε, 15+ με απόδοση 5.50.

Σύστημα 3-7 με 35 στήλες ή 3/4/5/6/7 σε πλήρη μορφή με 99 στήλες. 

Για τα γκολ. 

Αφού πέρασε το ταμείο της ημέρας είμαι ικανοποιημένος. Από τα άλλα, μόνο δύο δεν πέρασαν. 

Για σήμερα. 

Στην Φρεντεριτσα goal-goal ή over 2.5. 

Στο ματς Βαντουζ-Ξαμαξ, goal-goal ή over 2.5. 

Στην Σαλφορντ, over 1.5 goal. 

Σύνολο απόδοσης 2.17.

Καλή τύχη στις επιλογές σας. 

Μπείτε στο νέο κανάλι μου στο Telegram Mr.Corner/Surfbet.gr 

Για επικοινωνία

Mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Δελτία τύπου

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75

Προηγούμενες αναλύσεις

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75