Skip to main content

Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ



Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ


Mr. Corner

16 Νοε 2025
16 Νοε 2025

Eίμαστε στο ρετιρέ και ανοίγουμε σαμπάνιες Dom Pérignon

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του surfbet. 

Έτσι μπράβο!!. Σπουδαία πράγματα έγιναν χτες. Πάω κατευθείαν στην επτάδα θανάτου. Ο μέσος όρος απόδοσης ήταν λίγο παραπάνω από 10.00. Πέρασε η τετράδα με απόδοση 15.939.  Οι 4 τριάδες, μας έδωσαν συνολική απόδοση 5.847. Οπότε η συνολική απόδοση φτάνει στις 21.786.

Δηλαδή αν κάποιος το έπαιζε σε 3.4.5.6.7(στο ενα €), θα έδινε 99 € και θα έπαιρνε 21.786€. Εγώ το έδωσα από τρία και πάνω. Ο κάθε παίκτης όμως επιλέγει το παιχνίδι του. 

Με τέτοιες αποδόσεις όμως, το παρτι ξεκινάει σπο την τριάδα. Π.χ, χτες η χαμηλή τριάδα έδινε 1.060 απόδοση, ενώ η υψηλή έδινε 2.070. Με την τετράδα (16.000 απόδοση) είμαστε στο ρετιρέ και ανοίγουμε σαμπάνιες Dom Pérignon.

Αν βγει και η πενταδα (160.000, απόδοση), εκτός από τις σαμπάνιες, αγοράζουμε και το ρετιρέ. Και αν βγει και η εξάδα, (1.600.000, απόδοση) τότε αγοράζουμε όλη την πολυκατοικία. Ας αφήσουμε την επτάδα ήσυχη (16.000.000, απόδοση).

Εκεί δεν μιλάμε για "πάμε στοίχημα".  Μιλάμε για αστροφυσική (ασύλληπτα μεγέθη). Εκεί απλώς βάζεις λουκέτο στο μαγαζί. Αλλά θα μπλέξεις και με δικαστικές διαμάχες. Οπότε αστην την επτάδα. Βέβαια και η εξάδα σε αστροφυσική μας παραπέμπει.

Χτες ειλικρινά ήμουν τόσο κοντά και τόσο μακριά. Όσοι με διαβάζουν από τον Σεπτέμβριο ξέρουν ότι την Κρολει την έχω για άλογο πρώτης σειράς. Και οσοι με διαβάζουν και από πέρυσι ξέρουν ότι το ίδιο ισχύει και για την Ερντριονιανς.

Και φέτος την έχω δώσει. Τα άλλα δύο καλά άλογα,  η Γουίγκαν και η Μπολτον δεν έπαιξαν. Τα ματς αναβλήθηκαν. Όπως καταλαβαίνετε το χέρι ήταν. Αν έβαζα Κρολει αντί για Λουτον, να'τη η 160.000 απόδοση. 50-50 ήταν. Και αν έβαζα και την Ερντριονιανς, καλά Χριστούγεννα. Είχα 20% πιθανότητες να περάσει και η εξάδα. 

Κρολει και Ερντριονιανς, έφεραν τις 15αρες. 

Για τα γκολ. Παιδιά μόνο η Ροτσντειλ δεν πέρασε. Το μεγάλο μου σημείο, Ελλάδα και όβερ 2.5, πέρασε αερατα. 

Έχω αγχωθεί τώρα. Με πιέζει ο χρόνος. 

Για σήμερα δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο. 

Πραγματικά δεν μου κάνει κλικ τίποτα. 

Το ματς στην Ιταλία είναι για το γόητρο. Αν αργήσει η Πορτογαλία να βάλει το πρώτο γκολ, ίσως κάνει πολλά ατομικά κόρνερ. Ίσως το Ισραήλ το κτυπήσει το παιχνίδι, όπως έκανε και η Ελλάδα χτες. Τα ματς στην Ουκρανία, στην Αλβανία και στην Ουγγαρία τα βλέπω στο under. 

Corner of the day. Πάμε για το πέμπτο σερί. 

Στην Πορτογαλία, over 3.5 corner στο α ημίχρονο. Θα μπει φουριοζα. 

Στο Ισραήλ, over 7.5 σύνολο. Θα κερδίσει και η Μολδαβία κόρνερ. Σύνολο απόδοσης, 1.98.

Οι επιλογές της ημέρας. 

Στην Πορτογαλία over 4.5 corner στο α ημίχρονο. με απόδοση 1.78.

Στην Πορτογαλία, over 9.5, σύνολο με απόδοση 1.80.

Η Ισλανδία μέσα στην Ουκρανία, over 2.5 ατομικά με απόδοση 1.45.

Στο Ισραήλ, over 8.5 με απόδοση 1.83.

Τρία παιχνίδια υπάρχουν που μπορεί να ανοίξει το σκορ. 

Στην Πορτογαλία over 10.5 με απόδοση 2.32.

Στην Ιταλία, over over 10.5 με απόδοση 2.90.

Στο Ισραήλ, over over 9.5 με απόδοση 2.40.

Για τα γκολ.

Πολύ δυνατό over 2.5 το ματς Φράιμπουργκ 2- Μαινζ 2. Είναι και δυνατό over 3.5. 

Επίσης πολύ δυνατό over 2.5 είναι και το Αμβούργο 2-Χανοβερσκερ.

Επίσης η Αστορια Βαλντοφ-Μπαλινκγεν.

Over 2.5 και το Ισραήλ. 

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια που μου στείλατε χτες. 

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας. 

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Δελτία τύπου

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75

Προηγούμενες αναλύσεις

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75