Skip to main content

Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ



Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ


Mr. Corner

09 Οκτ 2025
09 Οκτ 2025

Θα τις φάνε αμάσητα τις ζημιές

Γεια σας. 

Η πρόσφατη Δευτέρα δεν μας έδωσε κόρνερ. Μόνο ένα από τα έξι παιχνίδια ήρθε over, το οποίο και εντόπισα (Ντεν Μπος 11-2). Μας έδωσε όμως γκολ. Πέντε από τα έξι έφεραν τουλάχιστον το goal-goal.  Η Τρίτη ήταν η χαρά του γκολ. Κόρνερ έγιναν, αλλά δεν υπήρξαν άλματα. Μόνο δύο παιχνίδια έφεραν 12 κόρνερ (Λουτον και Ντονκαστερ), τα οποία τα εντόπισα και τα έδωσα. 

Από σήμερα και για μερικές μέρες ακόμα θα έχουμε το Mουντιάλ 26. Αυτο, εκ των πραγμάτων δυσκολεύει την στήλη μου. Βλέπω επικράτηση του under σήμερα. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια. 

Σκωτία-Ελλάδα. Το απόλυτο μυστήριο. Στο προηγούμενο η Ελλάδα είχε νικήσει μέσα στην Σκωτία με 3-0, ενώ στα κόρνερ είχε χάσει με 3-0. 

Θα πάω με το πάθος των γηπεδούχων και την θέληση τους για μία "γλυκιά εκδίκηση" . Under 9.5,  under 8.5. Σκωτία νικητής κόρνερ με απόδοση 1.98.

Κύπρος-Βοσνία. Τελευταία ευκαιρία για τους Κυπρίους . Παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ανώτερη βέβαια ομάδα η Βοσνία, η οποία όμως δεν το έχει καθόλου με τα κόρνερ. Δύσκολα κερδίζει, δύσκολα δέχεται. Η Κύπρος στα κόρνερ έχει κερδίσει πολλές ομάδες όπως Ρουμανία, Κόσοβο και μάλιστα εύκολα. 

Under 9.5. Νικητής κόρνερ η Κύπρος με απόδοση 2.50.

Τσεχία-Κροατία. Under 10.5, under 9,5. 

Ν.Φεροες-Μαυροβούνιο. Under 9.5.

Φινλανδία-Λιθουανία. Under 9.5. 

Λευκορωσία- Δανία. Over 7.5 με το 1.40.

Corner of the day. Compo (ανάμεικτο).

Σκωτία-Ελλάδα. Over 1.5 goal, under 10.5 corner. Απόδοση 1.89.

Σημεία που αξίζουν:

Σκωτία  νικητής κόρνερ με απόδοση 1.98.

Κύπρος, νικητής κόρνερ με απόδοση 2.50.

Λιθουανία, over 2.5 ατομικά κόρνερ με απόδοση 1.60.

Μπόμπες δεν υπάρχουν. Επειδή όμως συχνά η Λευκορωσία τις τρώει τις 10αρες στην έδρα της και επειδή η Δανία δεν θα επαναπαυθεί στο 0-1, 0-2, θα πάω με το σύνολο. 

Λευκορωσία- Δανία, over 10.5 με απόδοση 2.92.

Για τα γκολ. 

Προχθές είπα ότι δεν αξίζει να παιχτεί η τετράδα στο 1.5 goal,  λόγω χαμηλών αποδόσεων. Δεν τα πρότεινα όμως στο goal-goal ή over 2.5,  ή ακόμα και στο ρίσκο του over 2.5, όπως κάνω συνήθως. Αφού έβλεπα, όπως έγραψα τα γκολ να έρχονται, έπρεπε να τα προτείνω. Δεν ήταν παράλειψη, ούτε γκάφα. Ήταν λάθος. Το αναγνωρίζω και το χρεώνομαι. 

Ήταν και κάτι άλλο όμως. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα και  οι εταιρείες περιμένοντας μέχρι τις 7:00, να δώσουν τιμές στα κόρνερ. Που θα πάει όμως, θα τις φάνε αμάσητα τις ζημιές.  Έντεκα μήνες είμαι κοντά σας. Ωριμάζω και γίνομαι καλύτερος. Ακόμα στο ζέσταμα είμαι. Θα με δουν και στα ντουζένια μου. 

Για σήμερα 

Δεν μου κάθεται καλά να μείνει ασφαιρη η Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Όπως δεν μου κάθεται καλά να μείνει η Σκωτία ασφαιρη και στον δεύτερο αγώνα με την Εθνική μας. Οπότε το προτείνω αρχικά στο 1.5 και μετά στο goal-goal ή over 2.5 με απόδοση 1.62.

Ακριβώς τα ίδια θα προτείνω και για τον αγώνα στην Κύπρο. Αρχικά στο over 1.5 και μετά στο goal-goal ή over 2.5 με απόδοση 1.57.

Καλή τύχη στις επιλογές σας. 

Δελτία τύπου

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75

Προηγούμενες αναλύσεις

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75