Mr. Corner
Όταν πηγαίνω στην Δανία στο Χβιντοβρε μένω
Καλή εβδομάδα για όλους σας.
Δευτέρα σήμερα και δεν μου κάθεται καλά να μην ανεβάσω κάτι. Δεν ξέρω, κάτι με έχει πιάσει με τις Δευτέρες και τις Παρασκευές. Τις θεωρώ γλυκές, στοιχηματικα ημέρες. Το θέμα όμως σήμερα είναι ότι δεν έχει σχεδόν τίποτα. Δεν θα μείνω πολύ στα χτεσινά. Άλλα πέρασαν, άλλα όχι. Θεωρητικά αν τα έπαιζε κάποιος όλα μονα αποδεκτά, θα είχε λίγο κέρδος.
Αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει και νομίζω ούτε και εσάς. Αρκετά παιχνίδια δεν πέρασαν για ένα κόρνερ. Το under πέρασε εύκολα. Επίσης ήρθε μόνο μια 15αρα.
Πάμε στα σημερινά.
Το παιχνιδι της ημέρας είναι:
Φιτεσε-Ντεν Μπος. Η Ντεν Μπος δεν λέει να διορθώσει με τίποτα προς τα κάτω. Μόνο μια φορά έχει πέσει κάτω από τα 15 στα εκτός, φέτος. Έφερε 13 κόρνερ. Η απίθανη Ντεν Μπος στο προχθεσινο με την Βααλβαικ έφερε 24 κόρνερ (11-13). Θεός φυλάξει. 10 σύννεφα μαζεμένα είχαν κάτσει πάνω από το γήπεδο και περίμεναν τον αγώνα. Οπότε σήμερα ή θα μας ξερανει ή παμε για μία ακόμη 15αρα. The stages is your, όπως λένε και οι μάγοι. Σήμερα θα σας βάλω στην θέση μου. Εσείς θα είστε ο Mr.Corner και ο Mr.Goal.
Η Φιτεσε είναι αδύναμη φέτος. Και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει εντός, έχει χάσει στα κόρνερ. Ο μέσος όρος της είναι γύρω στα 10 κόρνερ.
Μποτοτσανι-Αραντ. Ρουφιανα Αραντ μου το χρωστάς από πέρυσι. Δύο φορές με πήγες κουβά. Ο μέσος όρος και των δύο ομάδων είναι κοντά στα 10 κόρνερ. Για τους φίλους των γκολ, η Μποτοτσανι από τα πέντε εντός παιχνίδια, στα τέσσερα έφερε over 3.5 goal.
Το επόμενο παιχνίδι είναι κυρίως για τους παίκτες του γκολ.
Χβιντοβρε-Λινγκμπι.Όταν πηγαίνω στην Δανία στο Χβιντοβρε μένω. Εκεί με φιλοξενεί ο αδερφός μου. Από την άλλη ο αδερφός μου είχε μαγαζί για 20 χρόνια στο Λινγκμπι. Δηλαδή οι δύο δικές μου γειτονιές παίζουν μεταξύ τους. Πιο καλή ομάδα η Λινγκμπι και θέλει άμεσα να επιστρέψει στην Super Liga. Η γηπεδούχος έχει αυτή την φρεσκάδα και το πάθος για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο. Νομίζω είναι 4η. Όλα τα παιχνίδια στην Δανία ξεκινάνε από το goal-goal.,Άλλο αν δεν έρχονται πάντα. Παντως με το γκολ το έχουν και οι δύο. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα κόρνερ. Από 8 έως 13.
Corner of the day.
Θα πάω σε compo (αναμεικτο).
Στην Φιτεσε, over 9.5 corner με απόδοση 1.47.
Στην Χβιντοβρε (προφέρεται Βιδερο) over 1.5 goals με απόδοση 1.34. Συνολική απόδοση 1.97.
Σημεία που αξίζουν:
Η Ντεν Μπος, νικητής κόρνερ με απόδοση 2.02. Καθαρά παιχτικα το δίνω.
Η Ντεν Μπος, over 5.5 ατομικά κόρνερ με απόδοση 2.00.(το ίδιο).
Στο Μποτοτσανι-Αραντ ,over 8.5 σύνολο με απόδοση 1.65.
Δυνατή τριάδα.
Στην Φιτεσε, over 11.5 με απόδοση 2.20.
Στην Μποτοτσανι. over 10.5 με απόδοση 2.50.
Στο Χβιντόβρε (Βιδερο), over 10.5 με απόδοση 2.62.
Τώρα για τις μπόμπες, μάλλον καταλάβατε που θα σκάσει η πρώτη.
Στην Φιτεσε 15+ με απόδοση 5.60
Οι άλλες δύο είναι μόνο για τους τρελαμενους. Έχουν κάτσει αρκετές φορές όμως. Ειδικά πέρυσι η Λινγκμπι τις είχε τσακίσει.
Στο Βιδερο,15+ με απόδοση 13.00
Στην Μποτοτσανι, 15+ με απόδοση 8.50. Την εχουν κάνει και φέτος την 15αρα.
Σύστημα 1.2. 3
Για τα γκολ.
Αν κάποιος είχε παίξει την 8αδα (5 Δανίας και 3 Ελβετίας) στο 1.5 γκολ, φαντάζομαι την χαρά που θα έκανε, όταν το Μπροντμπι έκανε το 0-2 στο 92λ. Το Μπρονμπι την πάτησε την Φρεντεριτσα, αλλά δυστυχώς μπήκαν μόνο 2 γκολ. Την ίδια χαρά θα έκανε κάποιος αν είχε παίξει την τετράδα.
Πάντως το δώρο μου, σας το έκανα. Δυστυχώς όπως είπαμε δεν πέρασε και η δυνατή τετράδα, λόγω Μπρονμπι. Το σόλο που έδωσα δεν πέρασε. Μόνο κόρνερ έκανε η Ραγιο Βαγιεκανο.
Για σήμερα.
Δίνω το Βιδερο στο 1.5 γκολ, αν ενδιαφέρει κάποιους. Επίσης στο over 2.5.
Εγώ προσωπικά θα το παίξω και στο goal-goal και over 2.5.
Το Μποτοτσανι-Αραντ . Αρχικά στο 1.5. Και μετά στο goal-goal ή over 2.5.
Αν τώρα κάποιος θέλει κάτι παραπάνω, και τα δύο Σουηδικά (Λαντσκρονα και Σααντβικεν) σίγουρα στο 1.5 και μετά στο goal-goal ή over 2.5.
Και επειδή είναι Δευτέρα και όλα επιτρέπονται θα δώσω και δύο τρελιτσες.
Ισοπαλία και στο Χβιντόβρε (Βιδερο) και στο ισπανικό που παίζει η Αλμπαθετε.
Και η τρέλα της ημέρας.
Δυάδα με σκορ. Στο Χβιντοβρε (Βιδερο) 2-2 (14.00) και στην Αλμπαθετε,1-1.
Αν νομίζει κάποιος ότι η σημερινή Δευτέρα θα δώσει, ας παίξει. Αν όχι καλύτερα ας το αποφύγει. Έδωσα δύο ιδέες, που αν δεν κάτσουν, θα ξεραθουμε τελείως. Όπως προείπα, σας έβαλα στην θέση μου σήμερα.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.
Προτάσεις - Συνδυασμοί ημέρας
Δελτία τύπου
Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Προηγούμενες αναλύσεις
- 04-08-2026: Η τρελή 15αρα της ημέρας πάει στον Ολυμπιακό
- 03-08-2026: Και τώρα ο "λουκουμος".
- 02-08-2026: Απλώς είναι η Γκέτεμποργκ.Τα φέρνει.
- 01-08-2026: Κλασικό παιχνίδι του Mr.Corner
- 31-07-2026: Δύο τρελαμένες
- 30-07-2026: Θα το κανει ροντέο το παιχνίδι η Νόρτζελαντ
- 28-07-2026: Πάω με ένα και δυνατό δελτίο
- 27-07-2026: Για σήμερα ο άρτος και θεάματα πάει στην Στάμπαεκ
- 26-07-2026: H πρώτη 15αρα παει στο Sogndal - Ranheim
- 25-07-2026: Ξεκινάω με τις 5 πιο πιθανές 15αρες
- 24-07-2026: Πάμε για την 6η νίκη
- 22-07-2026: Μόνο με MLS
- 20-07-2026: Πιθανή 15αρα
- 19-07-2026: Ας τον ευχαριστηθούμε. Αξίζει.
- 17-07-2026: Η χθεσινή ήταν μία εξαιρετική μέρα

Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Άρσεναλ: Κοντά σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ για Γκιμαράες
Ολυμπιακός: «Ταξιδεύει στην Ολλανδία για PSV ο Σάνο»
Live: ΟΦΗ - Αλ Σαμάλ

















