Skip to main content

Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ



Κάνε εγγραφή και ξεκίνα να κερδίζεις 

Το τέλειο παιχνίδι από τον Guru L 

Αγορά πακέτου ΕΔΩ


Mr. Corner

22 Αυγ 2025
22 Αυγ 2025

Απεχθάνομαι τον κακό εγωισμό

Γεια σας φίλοι και φίλες. 

Πέρασαν και τα 5 σημεία της στήλης-σημεία που αξίζουν- με συνολική απόδοση 31.00. Η πρώτη μου επιλογή στο Corner of the day,  η Σπαρτανς έκανε τα 9 ατομικά και η Ριγας κανένα, και το σημείο δεν πέρασε για ένα κόρνερ!. Δεν κέρδισε η Ριγας ούτε ένα κόρνερ,  η οποία είχε ρίξει 10 μέσα στην Κουοπιο και 7 μέσα στην Μάλμε.

Ότι και να πω, είναι λίγο. Πάω πάσο. Η οποία Κουοπιο νίκησε στα κόρνερ την Μιντιλαντ χτες μέσα στην Δανία με 5-4. Η Μιντιλαντ στο 19ο λεπτό, έκανε το 2-0 και μέχρι το 70ο λεπτό, έκατσε. Η Κουοπιο πήρε την κατοχή , απειλησε,κέρδισε και 5 κόρνερ. Στο 70λ , η Μιντιλαντ, ζωντάνεψε, έβαλε ακόμα 2 γκολ, αλλά κόρνερ δεν κέρδισε.

Δυστυχώς χτες δεν βγήκε καμία Μπόμπα. Η τρίτη μπόμπα που πρότεινα (Σάντα Κλάρα), ήταν η χειρότερη επιλογή που έχω κάνει από τις 8/11/2024, που ξεκίνησα να αρθρογραφω.

Το διαισθανθηκα αμέσως, αφού το ανέβασα,   έψαξα το ιστορικό των ομάδων πολύ περισσότερο και όντως έτσι ήταν. Παρασύρθηκα και από τα 14 κόρνερ με την Βοροζντιν, αλλά αυτός ήταν επαναληπτικος αγώνας και έπρεπε να ανατρέψει το 1-2 του πρώτου αγώνα. Ευτυχώς οι παίκτες το κατάλαβαν αμέσως και το φόρτωσαν στο under.

Τόσο πολύ φορτώθηκε στο under, που αναγκάστηκε ο Μπουκ να ανεβάσει και το over 6.5 corner, το οποίο δεν υπήρχε πριν. Οι παίκτες, και μπράβο τους, έβγαλαν καλά κέρδη από αυτό το παιχνίδι. Η αυτοκριτική είναι καλό πράγμα. Βελτιώνει την επικοινωνία. Μου αρέσει και ο καλός εγωισμός. Ο εγωισμός δηλαδή της αξιοπρέπειας και της υπευθυνότητας.

Απεχθάνομαι τον κακό εγωισμό. Τον εγωισμό για τον εγωισμό δηλαδή. Αυτός ο εγωισμός φθίνει την καλή επικοινωνία ή την παρεκκλίνει. Αρκετά όμως με την φιλοσοφία. Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια. Ξεκινώντας θα πω, πως δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να κάνει μπαμ, με την πρώτη ματιά .

Βαασα-Κοτκα. Δύο 17αρες έχει φέρει η Βαασα στα τελευταία πέντε εντός. Γενικά τον ανεβάζει τον δείκτη πολύ συχνά. Δυσκοιλια η Κοτκα εκτός. Είναι στα χαμηλά της βαθμολογίας. Η Βαασα διεκδικεί 6αδα. 

Ααλμποργκ-Χιντοβρε. Είναι δυνατό σημείο. Έψαξα το ιστορικό και διαπίστωσα ότι το να γίνουν 12 κόρνερ είναι 50%. Από 16αρες έρχονται και οι δύο ομάδες. 

Ελβεσμπεργκ-Καιζερσλαουτεν. Καταρχάς να πω, ,ότι οι Γερμανοί είναι μια σταθερή αξία. Η περσινή μου αγάπη, η Ελβεσμπεργκ  ξεκίνησε μουδιασμένα, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι έριξε 10 μέσα στην Ουλμ. Και η Καιζερσλαουτεν είναι καλή μεσα-έξω. 

Οσλο-Χαμ Καμ. Τρελαμένη η Χαμ Καμ στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στα τελευταία 4 δεν έχει πέσει κάτω από 13 κόρνερ. Βαρύ πεπόνι η Οσλο στην έδρα της.  Εκεί στα 8 με 10 κινείται. 

Θα αποφύγω και σήμερα την β Ολλανδίας, να δω πως θα πάει. Φαίνεται ότι ξεκινάει καλά. Έχω περιέργεια και για το Χ.Χαμ-Τσελσι.

Μιας και μιλήσαμε για τον καλό εγωισμό, τα έχω πάρει πολύ ζεστά την τελευταία εβδομάδα τα κόρνερ στο τελεγκραμ. Προτιμώ να βρίσκω ευκαιρίες στο live. Μέχρι τώρα έχω κάνει το 4 στα 4. Δίνω και γκολ για εκτόνωση, αλλά συνήθως κυνηγάω μεγάλες αποδόσεις. 

Με ένα κλικ μπορείτε να μπείτε. Δωρεάν είναι. 

Στο κανάλι μου στο Telegram (κλίκαρε) για  Live και Pre Game ]

Corner of the day. 

Ααλμποργκ-Χιντοβρε. Over 10.5 με απόδοση 2.22.

Τριάδα.

Στην Βαασα, over 10.5 με απόδοση 1.83.

Στην Ελβεσμπεργκ, over 10.5 με απόδοση 1.95.

Στο Οσλο, over 10.5 με απόδοση 2.07

Και μία δυνατή τριάδα. 

Στο Ααλμποργκ, over 11.5 με απόδοση 2.92.

Στην Βαασα, over 11.5 με απόδοση 2.32.

Στο Οσλο, over 11.5 με απόδοση 2.72.

Καλή τύχη στις επιλογές σας. 

Στο κανάλι μου στο Telegram (κλίκαρε) για  Live και Pre Game ]

Δελτία τύπου

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75

Προηγούμενες αναλύσεις

Match of the Day

04 / 08 / 2026
1.75