Mr. Corner
Ο Παναθηναϊκός επί 90 λεπτά θα πιέζει
Γεια σας.
Είχε παιχτεί πάρα πολύ χτες η μοναδική μπόμπα που έδωσε η στήλη. Το over 11.5 στον Ερυθρό Αστερα με αρχική απόδοση 3.50. Όπως ειχε παιχτεί πάρα πολύ και το over 10.5 με αρχική απόδοση 2.57. Όπως και όλα τα αποκατω line. Στο 79 λ ,είχαν ήδη γίνει τα 11 κόρνερ.
Όμως στα τελευταία 13 λεπτά δεν έγινε ούτε ένα και στερηθηκαμε αυτή την ωραία απόδοση. Έστω ομως και με τα 11 ,αρκετοί παίκτες πήγαν ταμείο. Όντως ο Ερυθρός Αστερας μπήκε θυμωμένος και έφερε τα 6 γκολ.
Όντως ήταν ασφυκτική η πίεση που δέχτηκε η Κουοπιο, και ήρθε το over 2.5 goal. Κάποιοι έπαιξαν εκεί το σύνολο κόρνερ, και πέρασε. Κάποιοι έπαιξαν το over 2.5 ατομικά της Κουοπιο, και δεν πέρασε. Κέρδισε μόλις 2 κόρνερ. Δεν περίμενα κιόλας, μία τέτοιου μεγέθους, ανυπαρξία της Κουοπιο. Έδινε τον σημαντικότερο αγώνα από την ίδρυση της.
Για πρώτη φορά διεκδικουσε την είσοδο της, σε ευρωπαϊκό όμιλο. Κι όμως, σε όλον τον αγώνα έκανε μία και μόνο μια προσπάθεια για γκολ. Απίστευτο. Ίσως την επηρεασε και η αφόρητη ζέστη. Η Εσκαλδες την γονάτισε την Ολυμπια.
Την κέρδισε στα κόρνερ με 11-1. Ένα από τα πιο εύκολα corner of the day. Όμως έφερε μόνο το goal-goal, και όχι τα 3 γκολ όπως θα περίμενα. Το παιχνιδι ήταν για πολύ περισσότερα γκολ. Εντελώς συμπτωματικά έμεινε στα δύο.
Με την ίδια λογική θα πάω και σήμερα. Είναι λιγότερο δύσκολο να ψυχογραφησεις επαναληπτικους αγώνες. Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα. Η Στεαουα το 0-1 του πρώτου αγώνα. Η Λουντογκορετς να εκμεταλλευτει το 0-0 του πρώτου αγώνα.
Η Μακαμπι Τελ Αβιδ, το ίδιο. Έφερε 1-1 μεσα στην Πάφο. Ήταν όμως πολύ καλύτερη. Είχε 61% κατοχή και την κέρδισε στα κόρνερ με 6-4.
Παναθηναϊκός-Ρειντζερς. Είτε προηγηθεί, είτε όχι, ο Παναθηναϊκός επί 90 λεπτά θα πιέζει την Ρειντζερς. Είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, ότι η Ρειντζερς θα είναι πολύ καλύτερη στην Αθήνα, από ότι ήταν στην Σκωτία. Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε στην Αθήνα, 6 κόρνερ από Φιορεντινα, 4 από Δυναμό Μινσκ, 3 από Βινκικουρ Ρέικιαβικ και 2 από Ελσίνκι. Αφήνω την Τσελσι απέξω, επειδή στην Αθήνα έκανε μια ωραία προπόνηση. Το να μου δίνει το over 2.5 ατομικά της Ρειντζερς στο 1.78 ,τι να πω! Έχει ενδιαφέρον. Θα βγαίνει συχνά στην κόντρα η Ρειντζερς. Ίσως βάλει και γκολ και κερδίσει 3,4,κόρνερ.
Στεαουα-Σκεντιγια. Δεν θα υπάρχει η Σκεντιγια στο γήπεδο σήμερα το βράδυ. Θα την γονατίσει η Στεαουα. Μέσα εκεί η Στεαουα έχασε με 1-0 ,και την κέρδισε με 6-2 στα κόρνερ. Επί 90λ θα βομβαρδίζει η Στεαουα. Ελπίζω να φέρει και γκολ και κόρνερ.
Μακαμπι-Πάφος. Στην Πάφο η Μακαμπι έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα. Βλέπω την Μακαμπι να πιέζει πολύ σήμερα. Αλλά και η Πάφος είναι δυνατη εκτός. Οπότε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι τέλους και πιθανότατα πολλά κόρνερ.
Corner of the day.
Μακαμπι Τελ Αβιδ-Πάφος, over 9.5 με απόδοση 2,00.
Σημεία που αξίζουν:
Η Ρειντζερς, over 2.5 ατομικά κόρνερ με απόδοση 1.78.
Η Ρειντζερς, over 3.5 ατομικά κόρνερ με απόδοση 2.87.
Τριάδα.
Στην Μακαμπι, over 10.5 με απόδοση 2.67
Στην Στεαουα, over 10.5 με απόδοση 2.42
Στον Παναθηναικο, over 10.5 με απόδοση 2.00.
Η μπόμπα της ημέρας.
Η Ρειντζερς, νικητής κόρνερ, με απόδοση 10.00.
Τι να πω. Δίνει τον Παναθηναικο, νικητής κόρνερ, σε απόδοση 1.04. Κάτι δεν μου κολλάει. Για κόρνερ μιλάμε, που μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει το παιχνίδι με 4-0 και να χάσει στα κόρνερ.
Και κάτι για να ευθυμήσουμε. Όλο το άρθρο το έγραψα στο καράβι. Ελπίζω να μην μου βγουν κουνημένες και οι προβλέψεις.
Καλή επιτυχία.
Δελτία τύπου
Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Προηγούμενες αναλύσεις
- 04-08-2026: Η τρελή 15αρα της ημέρας πάει στον Ολυμπιακό
- 03-08-2026: Και τώρα ο "λουκουμος".
- 02-08-2026: Απλώς είναι η Γκέτεμποργκ.Τα φέρνει.
- 01-08-2026: Κλασικό παιχνίδι του Mr.Corner
- 31-07-2026: Δύο τρελαμένες
- 30-07-2026: Θα το κανει ροντέο το παιχνίδι η Νόρτζελαντ
- 28-07-2026: Πάω με ένα και δυνατό δελτίο
- 27-07-2026: Για σήμερα ο άρτος και θεάματα πάει στην Στάμπαεκ
- 26-07-2026: H πρώτη 15αρα παει στο Sogndal - Ranheim
- 25-07-2026: Ξεκινάω με τις 5 πιο πιθανές 15αρες
- 24-07-2026: Πάμε για την 6η νίκη
- 22-07-2026: Μόνο με MLS
- 20-07-2026: Πιθανή 15αρα
- 19-07-2026: Ας τον ευχαριστηθούμε. Αξίζει.
- 17-07-2026: Η χθεσινή ήταν μία εξαιρετική μέρα

Match of the Day + Combo
+ Telegram + VIP
(4 σε 1)
Το πιο Value
στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
από τον Guru L
ποντάρισμα
επιτυχίας
επιστροφής
αποδόσεων
Ο Ολυμπιακός άρχισε επαφές με Σανταντέρ για Πουέρτα
Ράφα Μιρ: Ο Άρης ανακοίνωσε τον Ισπανό φορ
Άρσεναλ: Κοντά σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ για Γκιμαράες

















