
Mr. Big Shot
Το στοίχημα θέλει υπομονή..
Update 22:50'
Λοιπόν πάμε στη σημερινά.
1.Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers
Jason Tatum - Πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ over 42.5 (1.80 @ Bet365).
Οι Cavs έχουν ξεκινήσει φανταστικά φέτος με 15-0 νίκες. Μοιάζουν ανίκητοι και αν μια ομάδα μπορεί να τους σταματήσει νομίζω είναι οι Celtics. Και αν δεν παίξει καλά ο Tatum δεν θα τους σταματήσουν ούτε οι Celtics. Όσο περισσότερο παραμένει στο παρκέ τόσο περισσότερο συμμετέχει στις φάσεις του παιχνιδιού, τα πάντα περνάνε από τα χέρια του και αυτό ευνοεί την επιλογή μας.
2.Nets vs Hornets
Lamelo Ball - Πόντοι, ριμπάουντ και ασίστ over 39.5 (1.80 @ Stoiximan).
Ο Lamelo είναι ικανός για τα πάντα. Έχει τεράστια επίδραση στο παιχνίδι των Hornets. Οι Νετς είναι ομάδα που δεν παίζει σκληρή άμυνα και αυτό πιστεύω θα εκμεταλλευτεί ο Ball είτε σκοράροντας είτε δημιουργώντας για τους συμπαίχτες του. Είχα επιλέξει τα εκτελεσμένα σουτ over 20.5 αλλά τα αφαίρεσαν. Αν το βρείτε κάπου αξίζει πολύ.
3.Dallas vs Pelicans
Brandon Boston Jr - Ριμπάουντ και ασίστ over 9.5 (2.00 @ Betsson).
Ίσως η τελευταία φορά που επιλέγουμε τον συγκεκριμένο, από μέρα σε μέρα διαβάζω ότι αρχίζουν οι επιστροφές των τραυματιών με αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του δραματικά και θα πάψει να έχει αξία το συγκεκριμένο σημείο.
4.Lakers vs Utah Jazz
Anthony Davis - Πόντοι 30+ (1.91 @ Stoiximan).
Θα λείψει και σήμερα ο σεντερ της Utah o Kessler άρα θα παίξουν με πιο κοντούς παίχτες στο 5. Βούτυρο στο ψωμί του Davis ο οποίος είναι πολύ σταθερός φέτος και αν δεν ξεφύγει η διαφορά στο σκορ από πολύ νωρίς δεν νομιζω να έχει πρόβλημα να πιάσει την 30άρα.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Καλημέρα φίλοι μου..
Μέτρια εξελίχθηκε το χθεσινό βράδυ. Το βασικό σε τέτοια βράδια είναι να μην έχεις μεγάλη χασούρα και να διατηρείς την κάβα σου με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.
Ο Vucevic , o Cade και ο Wagner ο παιχταράς μας πλήρωσαν εύκολα. Για τους άλλους 3 τι να πω? Τζάμπα έχασα τον ύπνο μου. Ο Giannis δείχνει σε μερικά παιχνίδια ότι ξεχνάει να παίζει μπάσκετ, αν δεν είχαν τους διαιτητές θα έχαναν και χθες, 20 sec πριν το τέλος και ενώ είναι πίσω στο σκορ ο Giannis πατάει καθαρά την πλάγια γραμμή και ο ref κοιμάται. Ο Herro πέταξε στα σκουπίδια 3 περιόδους και έπαιξε μόνο στην 3 που σημείωσε 16 από τους 18 πόντους του. Τον Fox τον φοβόμουν εξ αρχής και εκ του αποτελέσματος κακώς τον έβαλα.
Σήμερα το βράδυ έχει την ματσάρα Celtics vs Cavs, για να δούμε θα κάνουν την πρώτη ήττα για φέτος οι Cavs ή θα κάνουν το 16-0? Δεν ξέρω αν θα πάρω σημείο από το παιχνίδι αυτό, ίσως περιμένω να παίξω στο live. Θα ενημερωθείτε για όλα με Update 22:00-23:00.
Προηγούμενες αναλύσεις
- 09-04-2025: Πρασίνισε ο τόπος χθες...
- 08-04-2025: Καιρό έχουμε να τα πούμε και από εδώ!!
- 28-02-2025: Καλησπέρα Surfbetades!!!
- 19-02-2025: Επανερχόμαστε σιγά σιγά...
- 12-02-2025: Επανήλθα εδώ..
- 03-02-2025: Kαλό μήνα από εδώ...
- 31-01-2025: Δεν γίνονται αυτά..
- 30-01-2025: Καλή ημέρα χθες..
- 29-01-2025: Να φύγει αυτός ο μήνας!!
- 24-01-2025: Λίγα τα παιχνίδια..
- 23-01-2025: Restart..
- 22-01-2025: Το στοίχημα θέλει υπομονή..
- 21-01-2025: Λίγα παιχνίδια σήμερα...
- 20-01-2025: Δύο ταμεία γράψαμε χθες, συνεχίζουμε σήμερα..
- 17-01-2025: Κακό φεγγάρι...
