elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

 

Qasje falas

Paraja e gatshme (26.07) me 3/4 barazime në kolonën Vizatimet e ditës nga Conte Latino

Surfbet

Luton - Crewe !!!

Kolonat 4 X 10 njësi

Gjithsej = 40

FITIMI: -480 njësi 

 Views: 2467
- 2509 ditë më parë

parashikimet

data   garë   Parashikim   kthimi
08 / 10 / 16   Luton - Crewe
Bromley - Linkoln
  1 & Mbi 2.5
2 & Mbi 2.5
  7.29
Stoiximan
08 / 10 / 16   Luton - Crewe
Bromley - Linkoln
  1 & Mbi 3.5
2 & Mbi 3.5
  21.38
Stoiximan
08 / 10 / 16   Luton - Crewe
Bromley - Linkoln
  1 & Mbi 2.5
2 & Mbi 3.5
  12.59
Stoiximan
08 / 10 / 16   Luton - Crewe
Bromley - Linkoln
  1 & Mbi 3.5
2 & Mbi 2.5
  12.38
Stoiximan
Performanca e pergjithshme
(Shanset totale)
  53.64
Stoiximan

E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.

Artikuj më të vjetër - Speciale

21 plus
lojë e përgjegjshme
Në Surfbet.net ne mbështesim lojërat e fatit me përgjegjësi dhe ju rekomandojmë që të luani kumar me moderim. Vizito atë www.kethea-alfa.gr për këshilla dhe mbështetje. KETHEA ALPHA tel 1114.