elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Surfbet

Atl. Madrid - Betis

Sistemi që do të ndjekim në mënyrë që të rrisim shanset për këtë kategori / lloj basti është 3/7 kryesori, që do të thotë 35 kolona dhe ne po kërkojmë vetëm tre. Paguan si më poshtë: triada = 1 treshe, katërkëndëshi = 4 treshe, pesë = 10 treshe, gjashtë = 20 treshe.

Kush dëshiron më shumë pyetje (3/4/5/6/7) ngre kolonat dhe shkon për dekapitim.

Kjo kategori e veçantë bastesh (Vota e Zgjedhjeve të Shumëfishta) do ta gjeni brenda "Sidomos" nga Stoiximan

Stoiximan.gr: Lojë juaj më e mirë!

Views: 1386
- 1452 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
11 / 07 / 20 Liverpool - Burnley
Santander - Huesca
Lazio - Sassuolo
Brescia - Romë
Valladolid - Barcelona
Brighton - Manchester City
Atl. Madrid - Betis

2-1, 3-1 ose 4-1
1-2, 1-3 ose 1-4
2-1, 3-1 ose 4-1
1-2, 1-3 ose 1-4
1-2, 1-3 ose 1-4
1-2, 1-3 ose 1-4
2-1, 3-1 ose 4-1
3 / 7
..............
Stoiximan
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.

Artikuj më të vjetër - Speciale