elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

 

Qasje falas

Surfbet

Inter - Bolonja

Sistemi që do të ndjekim në mënyrë që të rrisim shanset për këtë kategori / lloj basti është 3/7 kryesori, që do të thotë 35 kolona dhe ne po kërkojmë vetëm tre. Paguan si më poshtë: triada = 1 treshe, katërkëndëshi = 4 treshe, pesë = 10 treshe, gjashtë = 20 treshe.

Kush dëshiron më shumë pyetje (3/4/5/6/7) ngre kolonat dhe shkon për dekapitim.

Kjo kategori e veçantë bastesh (Vota e Zgjedhjeve të Shumëfishta) do ta gjeni brenda "Sidomos" nga Stoiximan

Stoiximan.gr: Lojë juaj më e mirë!

 Views: 1537
- 1714 ditë më parë

parashikimet

data   garë   Parashikim   kthimi
05 / 07 / 20   West Brom - Hull
Djem të rinj - Lugano
Shën Gallen - Sion
Inter - Bolonja
Liverpool - Aston Villa
Southampton - Manchester City
FC Porto - Belenens
 
2-1, 3-1 ose 4-1
2-1, 3-1 ose 4-1
2-1, 3-1 ose 4-1
2-1, 3-1 ose 4-1
2-1, 3-1 ose 4-1
1-2, 1-3 ose 1-4
2-1, 3-1 ose 4-1
3 / 7
  ............
Stoiximan
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.

Artikuj më të vjetër - Speciale