elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Surfbet

Nottingham - Charlton

Sistemi që do të ndjekim në mënyrë që të rrisim shanset për këtë kategori / lloj basti është 3/7 kryesori, që do të thotë 35 kolona dhe ne po kërkojmë vetëm tre. Paguan si më poshtë: triada = 1 treshe, katërkëndëshi = 4 treshe, pesë = 10 treshe, gjashtë = 20 treshe.

Kush dëshiron më shumë pyetje (3/4/5/6/7) ngre kolonat dhe shkon për dekapitim.

Kjo kategori e veçantë bastesh (Vota e Zgjedhjeve të Shumëfishta) do ta gjeni brenda "Sidomos" nga Stoiximan

Stoiximan.gr: Lojë juaj më e mirë!

Views: 2075
- 1917 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
11 / 02 / 20 Charleroi - KV Mechelen
Nottingham - Charlton
Doncaster - Bolton
Peterborough - Southend
Sunderland - Rochdale
Bradford - Stevenage
Spezia - Kremonesha

2-1, 3-1 ose 4-1 (4.45)
2-1, 3-1 ose 4-1 (4.30)
2-1, 3-1 ose 4-1 (4.20)
2-1, 3-1 ose 4-1 (3.85)
2-1, 3-1 ose 4-1 (4.25)
2-1, 3-1 ose 4-1 (5.45)
2-1, 3-1 ose 4-1 (5.85)
3 / 7
41.926
Stoiximan
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.

Artikuj më të vjetër - Speciale