elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Kutia (5.07) me 5/6 pikë nga Guru L

Ray Allen

Për një rezultat të madh në LA (1/1 Fondi 1,90)

Pasi arritëm dhe dhamë një dyshe Mbi pjesën më të madhe të ndeshjeve që vijnë mirë përsëri.

Sot nuk më pëlqen programi dhe përveç totalit të pikëve në Lakers - Cleveland nuk mund të gjeja një tjetër për dy.

Nuk ka asgjë të veçantë për handikapet. Dyfishi i N. Orleans në Detroit është i mundur, por në ditët e tyre janë pelikanët.

Për pjesën tjetër, unë do të thosha për acen e Portland kundër Charlotte, por handikapi prej 8 pikësh është një pengesë.

Views: 2269
- 2311 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
13 / 01 / 20 LA Lakers - Cleveland Mbi 220 1.90
Bet365
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.