elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

 

Qasje falas

Ray Allen

Dhe Bucks ngatërrojnë disa rezultate (1/1 Fondi 3,61)

Ditë e mbarë dje pas ca kohësh. Kishte edhe pika nga propozimet dhe veçanërisht dyshja e Lakers dolën shumë lehtë kur u bë e ditur se Lebron dhe Davis do të mungonin.
Handikapi u lançua në anën tjetër në 8 dhe kështu në ndërthurje me acen e lehtë të Bostonit handikapet kaluan. 
Megjithatë, Under lehtë në Dallas shkoi keq pas në Portland - Milwaukee periudha e 4-të kaloi keq me 46 pikë.
Sot nuk ka asnjë analizë të lojës dhe ne do të jemi të kënaqur me një fjali me grup pikësh.
Pashë që në disa ndeshje kishte dallime të mëdha nga kufijtë logjikë. Uashingtoni p.sh. sollën disa rezultate të ulëta në 3 vitet e fundit dhe madje me skuadra Mbi si Atlanta.
Kundër Jutë, që na ka borxh një rezultat të madh, do të jetë një nga pikat e ndeshjes në Over.
Pika tjetër vjen nga ndeshja Memphis - Warriors. Dallimi midis arinjve dhe viteve të kaluara është i madh. Ata shënojnë përafërsisht dhe do të na japin pikën e dytë.
 
 Views: 2488
- 2479 ditë më parë

parashikimet

data   garë   Parashikim   kthimi
12 / 01 / 20   Uashington - Juta
Memfis - Golden State
  Mbi 223.5
Mbi 221
  3.61
Bet365
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.