elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Ray Allen

Dita e Mosmarrëveshjeve (1/2 Fondet 3,61)

Përditëso 10: 40 Handikapi në Oklahoma ka ndryshuar shumë. Ata që kishin +1.5 tani duhet të mbulojnë -7.5. Mungesat e treguara në lajmet e fundit rreth Lebron dhe Davis nuk janë përfundimtare, por për këtë ndryshim të rëndësishëm që do të ndodhë, diçka është në diskutim.
Programoni me 7 ndeshje sot pa ndonjë garë të veçantë.
Sidoqoftë, lojërat Oklahoma - Lakers dhe Dallas - Philadelphia janë interesante.
Sa i përket pjesës së basteve, ne mund të japim peshë në grupe, por ka interes për hendikepet, por ato janë në numër të shënuar.
Parashikoj që ndryshimet do të mbulohen nga një i preferuar.
Houston, Celtics dhe Denver janë thirrur të tërheqin kufij pothuajse dyshifrorë, por ato janë brenda aftësive të tyre.
Houston - Minnesota (+11) # 230 # Edhe pse Minesota ka një rrjedhë më të mirë se ato brenda, unë e kam të vështirë të bëj ndonjë gjë të mirë në Houston. Raketat e mbulojnë atë në 3 e fundit brenda. Për të lartë unë shoh rezultatin kështu që Mbi ka fat. Houston (-11) Mbi 230
Boston - N. Orleans (+9.5) # 224 # Një nga e njëjta këtu me Boston duke ju ftuar të fitoni me një numër dyshifror për të marrë pikën. New Orleans nuk është i famshëm për mbrojtjen e tij dhe pikat e ACE dhe Over do të mbulojnë zgjedhjet tona. Bostoni (-9.5) Mbi 224
Detroit - Chicago (+4) # 217 # Këto ekipe nuk më bëjnë mirë. Unë as nuk mund ta vlerësoj. Pa bast
Oklahoma (+1) - LA Lakers # 215 # Një lojë që i ka të gjitha. Dhe shikuar se ia vlen të bastosh. Nga të dy pikët i afrohem më shumë handikapit, megjithëse numri i përgjithshëm i pikëve është një sfidë me këtë kufi. Jo se ata e kushtojnë gabim, por këto ekipe në grupe janë ose lartësia ose thellësia. Për sot bastojmë në lartësi. LA Lakers (-1) Mbi 215
Dallas - Philadelphia (+2) # 224 # Tufa të tjera që i kanë të gjitha. Një nga e njëjta këtu për sy dhe pikë. Unë thjesht shoh një rezultat të ulët këtu, i cili do të na lejojë të merremi me Under. Për sa i përket handikapit, gjithçka është e hapur dhe zgjedhja e dyshes është tipike pa mundësinë e një propozimi. Nën 224 Filadelfia (+2)
Denver - Cleveland (+13) # 216,5 # Këtu kemi një pikë për kamikaze me handikapin ekzistues. Një nga skuadrat më të mira në ligë, Denver është thirrur të mbulojë 13 pikë kundër një skuadre që, megjithatë, ka përhapur disi fytyrën e saj konkurruese, pavarësisht nëse ka humbje. Ai pati dy ndeshje mbrapa ndaj Detroitit nga i cili humbi brenda dhe fitoi jashtë. Me të gjitha pikat, unë nuk mund t'i jap fund kësaj dhe do të them këtu se Mbi duket një provokuese. Por është e vështirë të jap peshë kur duhet të pres një ekip të dobët për të ndihmuar rezultatin. Denver (-13) Mbi 216.5
Portland (+6) - Milwaukee # 228,5 # Gjithçka tregon logjikisht dhe natyrisht e preferuara e padiskutueshme është Bucks. Por kundër handikapit dhe në një ndeshje Blazers brenda nuk mund të shoh në të djathtë. Pika më e mirë, megjithatë, është pikët totale. Shtë një nga ndeshjet që mund të shpëtojë kështu që ka fat. Mbi 228.5 Portland (+6)
Views: 2270
- 1723 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
11 / 01 / 20 Boston - N. Orleans
Oklahoma - LA Lakers
Boston (-9.5)
LA Lakers (-1)
3.61
Bet365
11 / 01 / 20 Dallas - Filadelfia
Portland - Milwaukee
nën 224
Mbi 228.5
3.61
Bet365
Performanca e pergjithshme
(Shanset totale)
13.03
Bet365
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.