elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Ray Allen

Një nën një mbi (1/1 Fondi 3,61)

Shumë lojëra sot dhe mjaft interesante. Unë veçova dy pikë në total pikët.

Një Mbi nga ndeshja Toronto-Uashington dhe një ndeshje Under nga Denver-Minesota.

Views: 4661
- 1813 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
20 / 12 / 19 Toronto - Uashington
Denver - Minesota
Mbi 230
nën 216
3.61
Bet365
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.