elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Absolut i ri me 5/5 pikë me 19.00 mosmarrëveshje dhe Bomba (4.35) nga Guru L

It'sshtë në rregull që shtesat të na ndihmojnë diku në fonde, jo vetëm për të prishur fondet tona.
Oxymoron është se në një pikë si Portland me (-8.5) shanset ishin të pakta. Nuk kemi pse të mbulojmë handikapet prej 2-3 pikësh.
Në fondet e fundit për të dalë dhe siç thonë ata le të dalim. Listat e gjelbërta të basteve të rregulluara për të parë.
Sot ai ka 6 ndeshje me një përzgjedhje të vështirë të pikëve kur ai ka derbi si Dallas - Boston dhe Clippers - Toronto.
Ende vende të paparashikueshme me çifte si Warriors - Utah dhe Oklahoma - Houston.
Ne bëjmë një rezyme dhe marrim ato që na japin të dhënat.
Detroit - Minesota (+1.5) Detroit brenda ka një dinamikë relativisht më të lartë. Minesota në 4-tën e fundit fitoi vetëm Warriors gjatë orarit të tepërt por humbi në Memfis të dobët, humbi lehtësisht te Milwaukee ndërsa dje ata u mposhtën gjatë orarit të gjatë nga Denver në një ndeshje parodike pasi 198 pikë erdhën me të! Sidoqoftë, ndeshja është e vështirë nga çdo këndvështrim i basteve me Minesota që numëron 5-4 me radhë dhe Detroit 4-6. Seti i pikave ka tendenca të larta, por ju nuk e ofroni për propozim. Detroit (-1.5) Mbi 223.5
San Antonio - Memphis (-11) # 224.5 # Spurs është një favorit i qartë me handikapin për tu mbuluar.Memfisi me 2-7 shirita dhe 0-3 jashtë thjesht do të zgjerojë humbjet. Spurs, pavarësisht se kanë humbur në Boston një ditë më parë, kanë një ndeshje 5-4 me 4-2 në shtëpi. Unë vlerësoj që pikët e përgjithshme janë një pikë e mirë pavarësisht kufirit të penduar, pasi në ndeshje të tilla nevojiten edhe pikët e skuadrës së dobët. Por këtu i shoh Spurs për mbi 120 pikë. San Antonio (-11) Mbi 223
Boston - Dallas (+4.5) # 218 # Skuadra që ka kohëzgjatjen më të gjatë dhe më të mirë në lojën e saj do të fitojë dhe në këtë kohë Boston ka këto pikë. Unë i afrohem fjalës ace dhe handikapit relativisht jo-ekzistent, ndërsa në tërësi kam dyshime, por e konsideroj si lojërash interesante dhe interesante. Unë do të shqetësohem me Over pasi skuadra të tilla që nuk kanë problem duke shënuar mund ta mbulojnë lehtësisht. Bostoni (-4.5) Mbi 218
N. Orleans (+5.5) - Houston # 242.5 Sigurisht, ne nuk duhet të dukemi aq të lartë sa i përket pikëve totale pasi kam pritur që ajo të jetë më e ulët pasi raketat në 5 e tyre të fundit kanë një mesatare prej 113 pikësh në sulm. New Orleans ka një më shumë në 5 deri në 114 të fundit që e pres diku atje pak më lart për të arritur sot. Sigurisht, ne presim që këto ekipe pak më shumë se mesatarja e tyre, por them përsëri, po prisja të gjithë më poshtë, kështu që është e vështirë të shikosh Over. Dyfishi është shumë më i mirë si pikë se kjo ndeshje në krahasim me tërë. Houston (-5.5) Nën 242.5
Golden State (+10) - Juta # 212.5 # Këtu tani kemi një ndeshje me një favorit të qartë, siç shprehet handikapi, por me një skuadër që është vetëm 1-3. Nga ana tjetër, Warriors me serinë 2-8 dhe 1-4 brenda ofrojnë pre e lehtë. Handikapi është ajo që e vështirëson punën në ndeshje të tilla, kështu që nuk ka asnjë pikë për të propozuar këtu. Në pikët totale tani me imazhin e Utah rezultati i ulët logjikisht do ta bëjë paraqitjen e tij, kështu që një klik më të mirë pikët totale. Nën 212.5 Golden State (+10)
LA Clippers - Toronto (+10.5) # 222,5 # Pashë gjithashtu handikapin e djeshëm me 10 pika si sot kundër Lakers për Toronton. Kampionët fituan, por sot përsëri me 10 pikë në anën e tyre në një ndeshje të paqartë për mua ku, ndoshta, ata nuk do të fitojnë, por do të mbesin në handikap. Me 3-2 larg Torontos ndërsa Clippers brenda serisë 5-1. Megjithatë, këtu veçoj pikët totale, megjithëse 222 pikë nuk mbajnë ritmin me të fundit të skuadrave. Unë mendoj se do të bjerë 1-2 pikë nga gjatë natës. Mbi 222.5 Toronto (+10.5)
4:15 p.m. Siç shkrova që në fillim dhe derisa e ngarkova kolonën, 3.5 pikë në Boston u bënë 4.5 dhe 4.5 në Houston u bënë 5.5 ndërsa nën atë që morëm në Golden State zbritën 1 pikë.
4:30 p.m. Përsëri kishte një ndryshim në handikapin e Bostonit dhe ai shkoi përsëri 3,5 pikë por në Stoiximan ne morëm atë që ai kishte një shans prej 1,97 ndërsa tani në 3,5 në 1,88
Views: 1420
- 1165 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
11 / 11 / 19 Boston - Dallas
N. Orleans - Houston
Boston (-4.5)
Houston (-5.5)
3.80
Stoiximan
11 / 11 / 19 Shteti i Artë - Juta
LA Clippers - Toronto
nën 212.5
Mbi 222.5
3.61
Stoiximan
Performanca e pergjithshme
(Shanset totale)
14.08
Stoiximan
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.