elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

 

Qasje falas

Fondi (5.35) ​​nga Guru L


  

Ray Allen

Basketboll falas (1/1 Fondi 3,61)

Kaloi dje ndeshjen me një lojtar. Unë nuk mund të qëndroja në asgjë aq sa i kërkoja, edhe pse natën vonë përfundova diku.
Shumë njerëz në grupin për të cilin po flasim personalisht ishin duke kërkuar të paktën një zgjedhje më shumë, dhe në disa i dhashë ndeshjen Under në Indiana-Filadelfia.
 
Kjo është arsyeja pse unë e bëra skuadrën të pyesë dhe të flasë ose të analizojë disa pika veçanërisht nëse tashmë i keni luajtur ato.
 
Sidoqoftë, dje isha në një pozitë të vështirë kur pashë buletinet me Indiana Over dhe disa miq të kolonës u detyruan ta ndryshojnë atë në Under.
Mund të sugjeroj një pikë para se të luhet, por çfarëdo që të zgjedh, e kam të vështirë t’i them që ta ndryshojë pasi të jetë zgjedhja e tij.
Fakti që unë e shoh atë në atë moment nuk do të thotë që lojtari duhet ta ndryshojë atë. Një tjetër për të bërë një sugjerim për një ndeshje para se lojtari të zgjedhë një pikë.
 
Tani imagjinoni pozicionin tim për të ndryshuar pikën e një lojtari i cili tashmë e ka luajtur atë dhe të mos dalë. 
Por ti do të më thuash. Thuaj një gjë të mirë, unë shoh pikëpamjen tuaj dhe ju shpëtoni. Unë nuk jam një magjistar me shkop magjik. Pikat e dhëna nga prenotimet janë 50-50 në çdo gjë që zgjedh lojtari.
Si e shoh njëri-tjetrin është vlerësimi i tij personal dhe mund të respektohet nga të gjithë. Thjesht nuk më pëlqeu Over në ndeshjen Indiana-Philadelphia dhe nuk do ta luaja atë.
 
Binjakë për sot. Janë dy ndeshje ku Over ka vlerë për shkak të skuadrave dhe kufijve.
Basketboll falas nga këto ekipe.
Po flas për ndeshjet Milwaukee - N. York dhe LA Clippers - Cleveland
 Views: 16097
- 2667 ditë më parë

parashikimet

data   garë   Parashikim   kthimi
14 / 01 / 20   Milwaukee - N. York
LA Clippers - Cleveland
  Mbi 227
Mbi 224
  3.61
Bet365

E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.