elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

Qasje falas

Kutia (5.11) me 7/9 pikë nga Guru L

Guru L

Rezultate të shkëlqyera

** DERRY CITY - ATLETIKA E ST PATRIKS: St. Patrick nuk arriti të shënonte në 4 ndeshjet e fundit me gjithashtu 3 humbje negative 1 barazim në 4 të fundit me 1 aset gol. Vetëm kampioni Shamrock Rovers mundi Derry në 5 ndeshjet e fundit. - 1 -. Statistika

** KRASNODAR - KIMKI: Pa një fitore në 7 ndeshjet e para, Kimiki me 4 humbje dhe 3 barazime me sulmin e saj duke mos shënuar më shumë se 1 gol për ndeshje. Nga Krasnodar vjen nga dyshe me të pamposhtur në 3 më të fundit. Nga ana pozitive, ajo ka mbrojtjen më të mirë në kampionat me 4 gola pasiv. Krasnodar Mbi 1.5 dhe - 1 -. Statistika

Stoiximan.gr: Lojë juaj më e mirë! 21+ | Luaj me përgjegjësi Rregullatori kompetent MGA

** DEPORTIVO BINACIONAL - DEPORTIVO LAKUABAB: Binacional iu kthye fitoreve me një dyshe jashtë loje. Deportivo Laquabalb jashtë shtëpisë është prania më e keqe me 4 humbje 1 barazim me (6-14) gola. Binacial Mbi 1.5 dhe - 1 -. Statistika

** BRUKSEL - BASHKIMI LOMEL: Rezultate të larta në 3 ndeshjet e para Lomel me një numër të barabartë mbi 3.5 dhe G / G me (8-9) gola të përgjithshëm. (4-5) gola në 3 ndeshje Bruksel.. Mbi 2.5 Statistika

Novibet: 100% pranë lojtarit *

** ATHLETON TOWN - RUMPERS COMP: Athlown pa një fitore në 11 ndeshjet e para me 8 humbje dhe 3 barazime me (13-30) gola. Me 4 fitore pa pësuar gol, Comp Ramblers në 5 të fundit. Atlown pësoi të paktën 2 gola për ndeshje në 5 ndeshje në shtëpi me 17 gola pasiv. Comp Ramblers Mbi 1.5 dhe - 2 -. Statistika

** SAMROK ROVERS B - KABINDILE: Nga 3 humbje vjen Shamrock Rovers me vetëm 2 fitore në 11 ndeshje. Deforme Cambidili me 3 humbje 1 barazim duke lënë mënjanë fillimin e mirë me 6 fitore 1 barazim. Campbell Mbi 1.5 dhe - 2 -. Statistika

Winmasters: Ju luani * 21+ | Luaj me Përgjegjësi Autoriteti Kompetent: Rregullatori i Komunikimit Komercial: EEEP |

** GALLWAY UNITED - WEXFORD YUTS: Galway korrigjon me 3 fitore radhazi me (9-2) gola. Humbje për të Rinjtë Wexford në 6 të fundit me (2-23) gola. Humbje në 4 të fundit jashtë me (1-17) gola. Galway Mbi 1.5 dhe - 1 -. Statistika

** BREY WONDERS - QYTETI LONGFORD: (11-1) gola me 5 fitore 1 barazim në 6 të fundit brenda Bray. Statistika

Bet365: Luaj me përgjegjësi 21+

** JU CHD - DROHENDA E BASHKUAR: Nga 5 seri Mbi 2.5 vjen UCD e cila verifikon 4 Mbi 2.5 në 4 të fundit brenda. Nga 25 gola, ekipet shënuan në 11 ndeshjet e para duke pasur sulmet më të mira në kampionat. Mbi 2.5 Statistika

** CHARLEROUA - BEERSHOT VILRITZK: Gola të thjeshtë dhe ekipet me 9 dhe 11 gola në 5 ndeshjet e para.Statistika

** SLIGO ROVERS - BOEMIANST E DUBLIN: G / G & Mbi 2.5 në 5 të fundit brenda Sligo Rovers. Mbi 2.5 dhe në 5 nga 6 më të fundit. Bohemians është afër me 5/5 Nën 2.5 larg nga shtëpia.Statistika

** ΛΥΩΝ - ΝΙΜ: Rezultate të shkëlqyera për Nimes në 3 ndeshjet e para me 3 Over 2.5. Me 2 Over 2.5 dhe G / G në 3 ndeshjet e para, Lyon. Mbi 2.5 Statistika

Pamestoixima.gr: Loja fillon përsëri me oferta reale bastesh! | 21+

Shanse të zgjeruara në tregun "Fituesi i Superligës Olimpike"

Views: 10204
- 7718 ditë më parë

parashikimet

data garë Parashikim kthimi
18 / 09 / 20 Krasnodar - Khimki
Binacional - Llacuabamba
Athlone - Cobh Ramblers
Galway - Wexford
Krasnodar (Mbi 1.5)
Binacional (Mbi 2.5)
Cobh Ramblers (Mbi 1.5)
Galway (Mbi 1.5)
5.83
Stoiximan
18 / 09 / 20 RWD Molenbeek - Lommel
UCD - Drogheda United
Lyon - Nimes
Mbi 2.5
Mbi 2.5
Mbi 2.5
4.80
Pamestoixima.gr
Performanca e pergjithshme
(Shanset totale)
26.65
Stoiximan
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.