elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
nr 1 distinktiv

 

Qasje falas

Arkë (6.02) nga ai Guru L ___ Arkë (3.71) nga ai Arbitri ___ Arkë (18.76) me 4/5 gjysma - më në fund në kolonë HT - FT ___ Arkë (6.85) nga ai Ray allenNBA

Conte Latino

Grêmio - Corinthians !!!!! (FONDI / TRINITETI ..... 26.88)

 Views: 1269
- 9482 ditë më parë

parashikimet

data   garë   Parashikim   kthimi
28 / 08 / 21   Bastia - Le Havre
Oviedo - Tenerife
Gimnasia LP - Huracan
Grêmio - Korintasve
 
X (3.20)
X (2.80)
X (3.00)
X (2.95)
3 / 4
  79.29
Stoiximan
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.
21 plus
lojë e përgjegjshme
Në Surfbet.net ne mbështesim lojërat e fatit me përgjegjësi dhe ju rekomandojmë që të luani kumar me moderim. Vizito atë www.kethea-alfa.gr për këshilla dhe mbështetje. KETHEA ALPHA tel 1114.