elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

 

Qasje falas

8/9 pikë të reja me dy (2) fonde nga Guru L ___ Fund (108.00) me 5/6 Mbi 3.5 në kolonën Gjatë ditës nga Guru L ___ Absolut i ri me 6/6 pikë dhe dy (2) Fonde ( 6.98 & 5.09) me 35.57 shanse nga Conte Latino ___ New Fund (6.47) nga Alogomouri.

Conte Latino

Sampaio Correa - Cruiseiro !!!

 Views: 1264
- 2262 ditë më parë

parashikimet

data   garë   Parashikim   kthimi
08 / 01 / 21   Le Havre - Valenciennes
Pau - Me Shkathtësi
Brazil - Avai
Sampaio Correa - Cruzeiro
  X (3.10)
X (2.92)
X (2.90)
X (2.95)
3 / 4
  77.43
Stoiximan
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.
21 plus
lojë e përgjegjshme
Në Surfbet.net ne mbështesim lojërat e fatit me përgjegjësi dhe ju rekomandojmë që të luani kumar me moderim. Vizito atë www.kethea-alfa.gr për këshilla dhe mbështetje. KETHEA ALPHA tel 1114.