elendeesfritptrusqbgplrozh-CN
no1badge

 

Qasje falas

Fondi (5.15) ​​nga Guru L

NoviLeague e Re me 1,000,000 € për fituesin & 220,000 € të garantuara për të gjithë!

Në fund të fundit, Novileague i ri vjen me çmime edhe më të mëdha dhe më shumë shanse për të fituar shikuar të njëjtën garë ju merrni pjesë në 2 gara në të njëjtën kohë!

Novileague kthehet në Novibet me 1,000,000 XNUMX XNUMX € fituesit, 220,000 € fitime të garantuara pjesëmarrësve, struktura e re, më shumë kampionate dhe madje edhe më shumë mënyra për të fituar, pasi që përmes një ndeshjeje merrni pjesë në dy gara në të njëjtën kohë. Thjesht qëndron e njëjta gjë ju merrni pjesë falas!

Në Novileague të ri, gjëja e sigurt është se nuk do ta humbni interesin tuaj për asnjë moment!

Çfarë ndryshoi

  • 1,000,000 € çmimi i lartë (në vend të 500,000 €): Edhe më shumë shanse në Novileague të re. Ju mund të bëni 35 parashikime të sakta në rezultatin e saktë në 100 lojëra? Kjo është, ju gjeni pothuajse 1 në 3 rezultate dhe ... ju jeni një milioner!
  • Çmim i garantuar katërfish: 50,000 € e garantuar e tenderëve të mëparshëm tani u bënë 220,000 €.
  • Duke parë një ndeshje ju merrni pjesë në dy gara në të njëjtën kohë, plotësisht falas!
  • Tani ju mendoni jo vetëm rezultatet e sakta, por edhe atë shënues i ndeshjeve në çdo kohë, për të mos humbur interesin tuaj në 90 minutat e ndeshjes! Çdo 20 lojëra, shpërndahet një 44,000 € e garantuar!
  • 22,000 € shpërndahen për 20 ndeshje në kampionat Gjeni shënuesin. Deri në fund të Novileaguedo të ketë pesë turne të tillë. Fitues në secilën prej tyre fiton 20,000 € dhe 2th 2,000 €.
  • Të tjerët 22,000 € ndahen çdo 20 gara dhe në kampionate Gjeni rezultatin e saktë. E para të secilës nga 5 ligat - pas përfundimit të 20 ndeshjeve - merr këtu edhe 20,000 € dhe e dyta 2,000 €.

Kështu luhet lajmi Novileague (Kliko Këtu)

Fillon të enjten me ndeshjen Liverpool - Burnley (21/1, 22:00), zgjat 100 ndeshje dhe përfundon në finalen e Champions League (29/5).

Kujtohet se fituesi i një të mëparshmi Novileague, ο Α.Κ, marrë 50,000 € më 23/12/2020. A do të ketë një milioner në Novileague të ri?

Shkruani historinë tuaj në një nga konkurset më të mëdha të Parave të gatshme ndonjëherë!

Kushtet dhe Kushtet zbatohen për Konkursin Konkurrenca është falas dhe nuk kërkohet pjesëmarrje në lojëra

Informacione shtesë

  • Delta: i lartë
E-mail Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat. Ju duhet të mundësojë JavaScript për ta parë atë.
21 plus
lojë e përgjegjshme
Në Surfbet.net ne mbështesim lojërat e fatit me përgjegjësi dhe ju rekomandojmë që të luani kumar me moderim. Vizito atë www.kethea-alfa.gr për këshilla dhe mbështetje. KETHEA ALPHA tel 1114.