21+ ΠΑΙΞΕ ΥΤΠΕΥΘΥΝΑ
Θεωρίες όλα
Χθες το παρτάκι στήθηκε στο συνδρομητικό. Ένα γκολ ακόμα στο Hannover – Paderborn θα μας έδινε το απόλυτο και το 9/9 στα προτεινόμενα παιχνίδια.
Παρακάτω τα πονταρίσματα.
Match of the Day
Clyde - Dumbarton – 1
@ 1.73
-------
Combo of the Day
Bayer Leverkusen – Augsburg @ Over 2.5
York City – Yeovil @ Over 2.5
Eintracht Frankfurt - RB Leipzig @ Over 2.5
Thun – Basel @ Over 2.5
@ 4.00
----------
VIP
York City – Yeovil @ 1-1 (HT-FT)
Genclerbirligi – Galatasaray @ 2-2 (HT-FT)
@ 3.15
Και
Telegram game
Pogoń Szczecin - Lech Poznań @ G/G & Over 2.5
Hannover – Paderborn @ G/G & Over 2.5
@ 3.15
Το πιο VALUE στοιχηματικό πακέτο της αγοράς.
Το παιχνίδι πριν παιχτεί — κάθε μέρα — από τον Guru L
Μην το χάσεις.
⚽ Match of the Day
⚽ Combo of the Day
⚽ Telegram Game
⚽ VIP
Υπεύθυνο παιχνίδι by Guru L
Περισσότερα, ερωτήσεις – απορίες στο
-
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τον καφέ σας:
** Σάλκε - Πρόισεν Μούνστερ: Αήττητο εδώ και 9 αγωνιστικές η Σάλκε όπου σκοράρει ανελλιπώς. Αγνοεί τη νίκη εδώ και 12 ματς πρωταθλήματος η Πρόισεν Μούνστερ. -- 1 --.
** Μπραουνσβάιγκ – Χέρτα: -- G/G & Over 2.5 --.
** Κότμπους - Ροτ Βάις Έσεν: Από 7 νικηφόρα έρχεται η Ροτ Βάις Έσεν με 19 γκολ στην επίθεση. Στα 6 τελευταία εκτός με ισάριθμα Over 2.5 με (14-13) σύνολο τερμάτων. -- Over 2.5 --.
** Πιτέρμπορο – Μπέρτον: Με 10 G/G στις 12 τελευταίες αγωνιστικές η Πιτέρμπορο. -- Over 2.5 --.
** Σίλκεμποργκ – Φρεντερίτσια: Με 5 Over 2.5 στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Φρεντερίτσια. Με 5 Over 2.5 στα 6 πιο πρόσφατα η γηπεδούχος. -- G/G & Over 2.5 --.
** Οντένσε – Ράντερς: -- G/G --.
** Βαλερένγκα – Λίλεστρομ: -- G/G & Over 2.5 --.
** Μανίσα FK - Σερίκ Μπελεντίγεσπορ: -- Over 2.5 --.
** Σέλτικ - Σεντ Μίρεν: -- Over 2.5 --.
** Μονακό – Οσέρ: Μετά από 7 νίκες γνώρισε ήττα η Μονακό στο πρωτάθλημα. Στα 5 τελευταία εντός μετρά 5 νίκες με 13 γκολ στην επίθεση. Μόλις 2 νίκες εδώ και 12 αγωνιστικές η Οσέρ. -- 1 -- .
** Νότιγχαμ – Μπέρνλι: Βελτιωτικές τάσεις για την Νότιγχαμ οι 2 ήττες στα 11 τελευταία του πρωταθλήματος. Με 6 ήττες εδώ και 9 ματς πρωταθλήματος η Μπέρνλι. -- 1 & Over 1.5 --.
** Βερόνα – Μίλαν: Ξεκάθαρο φαβορί η Μίλαν μέχρι την επιβεβαίωση του. -- 2 & Over 1.5 --.
** Ιβερντόν - Σεντ Γκάλεν: -- 2 --.
** Φράιμπουργκ – Χάιντενχαϊμ: Είναι καλά και το δείχνει η Φράιμπουργκ. Νίκη μετά από παρατεταμένο αρνητικό σερί στο τελευταίο ματς η Χάιντενχαϊμ. -- 1 --.
** Νόρντζελαντ – Βίμποργκ: Από 25 γκολ πέτυχαν αμφότερες στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. 19 γκολ πέτυχε στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της η Νόρντζελαντ, 11 γκολ ενεργητικό για την Βίμποργκ στα ίδια 6 εκτός. -- G/G & Over 2.5 --.
** Ιντερνασιονάλ – Μιρασόλ: Από αήττητο στα 5 πιο πρόσφατα έρχεται η Ιντερνασιονάλ, έναντι της Μιρασόλ που προέρχεται από 6 συνεχόμενες ήττες. -- 1 -- .
** Σπ. Χιχόν – Κάντιθ: Αήττητη στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της η Σπ. Χιχόν. Ήττες στα 5 πιο πρόσφατα για την Κάντιθ με απολογισμό 10 ήττες στα 12 τελευταία μέσα έξω. -- 1 --.
** Στουτγκάρδη Β' – Άουε: Με 6 G/G στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος η Στουτγκάρδη Β'. 28 γκολ παθητικό για την Άουε στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. -- Over 2.5 --.
** Οντ – Στάμπαεκ: -- Over 2.5 --.
** Στρασμπούρ – Ρεν: 11 γκολ πέτυχε στα 3 τελευταία εκτός η Ρεν με ισάριθμες νίκες. Από δύο 3αρες έρχεται η Στρασμπούρ στο πρωτάθλημα. -- Over 2.5 --.
** ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Θεωρίες όλα. Μόνο ένα αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έχει τον αέρα της. Παιχνίδι του Μπουκ, σταυροπόδι ότι και αν γίνει. Οι τιμές περιγράφουν τη δυσκολία του, το τριπλή παραλλαγή και το No Bet.
** Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη: -- G/G & Over 3.5 --.
** Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Άλλο ένα που δεν το αγγίζεις ούτε με χειρουργικά γάντια.
** Άλκμααρ – Ναϊμέγκεν: -- Over 2.5 --.
** Βέιλε – Κοπεγχάγη: Από 5 G/G έρχεται η Βέιλε. Από 7 Over 2.5 έρχεται η Κοπεγχάγη. Στις ίδιες ευθείες και στα της εντός εκτός έδρας φόρμας. -- Over 2.5 --.
** Έιμπαρ – Ουέσκα: Εκ διαμέτρου αντίθετα κινούνται οι δύο ομάδες. 12 γκολ πέτυχε στα 6 τελευταία εντός η Έιμπαρ, 15 γκολ δέχτηκε στα 6 τελευταία εκτός η Ουέσκα. -- 1 --.
** Τράμπζονσπoρ – Μπασάκσεχιρ: Σε 9 από τα 12 τελευταία βάζει τρώει η Τράμπζονσπoρ. Στα 6 τελευταία εντός με 5 G/G & Over 2.5 με (13-9) τέρματα. -- Over 2.5 --.
** Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Δεν θυμάμαι χειρότερο Ολυμπιακό. Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει φάση. Δεν μπορεί να πατήσει περιοχή. Απίστευτο. Ο Τσολάκης παίζει με γιόμες, δεν υπάρχουν αμυντικά χαφ να κάνουν υποδοχή. Όλοι κρύβονται. Σε ένα τέμπο - όλα αργά -. Το πρώτο που πρέπει να παραδεχτεί ένας κανονικός Ολυμπιακός είναι το χάλι της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός στο δικό του παιχνίδι αλάνας, παίζει ανέμελα, με την κλασική του αφέλεια, και ότι κάτσει. Παίζει χωρίς άγχος, κάτι που ανεβάζει τις ανάσες του και την ψυχολογία του. Ούτε κουμπιά δεν βάζω πάνω τους.
ΜΠΟΜΠΕΣ
** Άστον Βίλα – Σάντερλαντ: Επανήλθε η Σάντερλαντ με 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα έχοντας νίκες στα 2 τελευταία εκτός. Με 1 νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές η Άστον Βίλα με επίσης πρόβλημα τις 3 ήττες 1 ισοπαλία 2 νίκες στα 6 τελευταία εντός. -- 2 --.
** Γιουβέντους – Μπολόνια: Με 6 νίκες στις 8 τελευταίες αγωνιστικές η Μπολόνια με ακολουθία τις 5 νίκες στα 6 τελευταία εκτός. Μόλις 3 νίκες στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της η Γιουβέντους. -- 2 --.
** Αλμερία – Μάλαγα: Από αήττητο στα 9 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος έρχεται η Μάλαγα με εύκολο γκολ. Με 3 ήττες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές η Αλμερία. -- 2 --.
Ανάλυση - Αγώνες
Από 7 νικηφόρα έρχεται η Ροτ Βάις Έσεν με 19 γκολ στην επίθεση. Στα 6 τελευταία εκτός με ισάριθμα Over 2.5 με (14-13) σύνολο τερμάτων.
Αήττητο εδώ και 9 αγωνιστικές η Σάλκε όπου σκοράρει ανελλιπώς. Αγνοεί τη νίκη εδώ και 12 ματς πρωταθλήματος η Πρόισεν Μούνστερ.
Με 10 G/G στις 12 τελευταίες αγωνιστικές η Πιτέρμπορο.
Με 5 Over 2.5 στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Φρεντερίτσια. Με 5 Over 2.5 στα 6 πιο πρόσφατα η γηπεδούχος.
Μετά από 7 νίκες γνώρισε ήττα η Μονακό στο πρωτάθλημα. Στα 5 τελευταία εντός μετρά 5 νίκες με 13 γκολ στην επίθεση. Μόλις 2 νίκες εδώ και 12 αγωνιστικές η Οσέρ.
Βελτιωτικές τάσεις για την Νότιγχαμ οι 2 ήττες στα 11 τελευταία του πρωταθλήματος. Με 6 ήττες εδώ και 9 ματς πρωταθλήματος η Μπέρνλι.
Ξεκάθαρο φαβορί η Μίλαν μέχρι την επιβεβαίωση του.
Είναι καλά και το δείχνει η Φράιμπουργκ. Νίκη μετά από παρατεταμένο αρνητικό σερί στο τελευταίο ματς η Χάιντενχαϊμ.
Από 25 γκολ πέτυχαν αμφότερες στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. 19 γκολ πέτυχε στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της η Νόρντζελαντ, 11 γκολ ενεργητικό για την Βίμποργκ στα ίδια 6 εκτός.
Από αήττητο στα 5 πιο πρόσφατα έρχεται η Ιντερνασιονάλ, έναντι της Μιρασόλ που προέρχεται από 6 συνεχόμενες ήττες.
Αήττητη στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της η Σπ. Χιχόν. Ήττες στα 5 πιο πρόσφατα για την Κάντιθ με απολογισμό 10 ήττες στα 12 τελευταία μέσα έξω.
Με 6 G/G στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος η Στουτγκάρδη Β'. 28 γκολ παθητικό για την Άουε στις 12 τελευταίες αγωνιστικές.
Θεωρίες όλα. Μόνο ένα αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ έχει τον αέρα της. Παιχνίδι του Μπουκ, σταυροπόδι ότι και αν γίνει. Οι τιμές περιγράφουν τη δυσκολία του, το τριπλή παραλλαγή και το No Bet.
11 γκολ πέτυχε στα 3 τελευταία εκτός η Ρεν με ισάριθμες νίκες. Από δύο 3αρες έρχεται η Στρασμπούρ στο πρωτάθλημα. --
Άλλο ένα που δεν το αγγίζεις ούτε με χειρουργικά γάντια.
Από 5 G/G έρχεται η Βέιλε. Από 7 Over 2.5 έρχεται η Κοπεγχάγη. Στις ίδιες ευθείες και στα της εντός εκτός έδρας φόρμας.
Εκ διαμέτρου αντίθετα κινούνται οι δύο ομάδες. 12 γκολ πέτυχε στα 6 τελευταία εντός η Έιμπαρ, 15 γκολ δέχτηκε στα 6 τελευταία εκτός η Ουέσκα.
Σε 9 από τα 12 τελευταία βάζει τρώει η Τράμπζονσπoρ. Στα 6 τελευταία εντός με 5 G/G & Over 2.5 με (13-9) τέρματα.
Δεν θυμάμαι χειρότερο Ολυμπιακό. Η ομάδα δεν μπορεί να κάνει φάση. Δεν μπορεί να πατήσει περιοχή. Απίστευτο. Ο Τσολάκης παίζει με γιόμες, δεν υπάρχουν αμυντικά χαφ να κάνουν υποδοχή. Όλοι κρύβονται. Σε ένα τέμπο - όλα αργά -. Το πρώτο που πρέπει να παραδεχτεί ένας κανονικός Ολυμπιακός είναι το χάλι της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός στο δικό του παιχνίδι αλάνας, παίζει ανέμελα, με την κλασική του αφέλεια, και ότι κάτσει. Παίζει χωρίς άγχος, κάτι που ανεβάζει τις ανάσες του και την ψυχολογία του. Ούτε κουμπιά δεν βάζω πάνω τους.
| ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
|---|---|---|---|
| SC Freiburg - Heidenheim Sporting Gijón - Cádiz SD Eibar - Huesca |
2-1 3-0 2-1 |
Freiburg (Over 1.5) Sporting Gijón (Over 1.5) Eibar (Over 1.5) |
|
| Nordsjælland - Viborg FF Stuttgart II - Erzgebirge Aue Odd - Stabæk Trabzonspor - İstanbul Başakşehir |
2 - 1 2 - 2 2 - 2 1 - 1 |
Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 |
|
| SpVgg Greuther Fürth - Darmstadt 98 Vålerenga - Lillestrøm Wehen Wiesbaden - Waldhof Mannheim |
3 - 2 0 - 2 3 - 3 |
G/G & Over 2.5 G/G & Over 2.5 G/G & Over 2.5 |
|
| Σύνολο: 167.32 |
Δελτία τύπου
Προηγούμενες αναλύσεις
- 04-06-2026: Για όλους τους συνδρομητές...
- 03-06-2026: Ένα τσαφ για να τους κάνω μπουρλότο
- 31-05-2026: Μια επίθεση από παντού για το τέλος του μήνα ... αλλά και το δικό τους
- 30-05-2026: Στην επιθετική γραμμή της Παρί θα κριθεί το ματς
- 29-05-2026: Στο ένα και κανένα
- 27-05-2026: Η Κρίσταλ Πάλας είναι πιο physical ομάδα
- 26-05-2026: Libertadores & Sudamericana
- 25-05-2026: Μιλάμε για ηλίθιους
- 24-05-2026: Στο κλείσιμο των τελευταίων...
- 23-05-2026: Γατάκια ...
- 22-05-2026: Εύκολο γκολ, μεγάλα σκορ ...
- 21-05-2026: Δεν είναι καθόλου μακριά από το όνειρο
- 20-05-2026: Unai Emery League
- 19-05-2026: Επιστροφές σε νίκες και γκολ
- 18-05-2026: Από νωρίς το καθαρίζει




Λίβερπουλ: Και επίσημα εποχή Άντονι Ιραόλα
Σουηδία - Ελλάδα: Το γκολ του Γιόκερες για το 1-1
Σουηδία - Ελλάδα: Ο Παυλίδης σημάδεψε το αριστερό δοκάρι
Βραζιλία: «Συναγερμός» με Νεϊμάρ στη Σελεσάο
ΑΕΚ: Στο Σουηδία - Ελλάδα ο Σταυροθανασόπουλος















