21+ ΠΑΙΞΕ ΥΤΠΕΥΘΥΝΑ
Ο φουριόζος Mr.Corner
Ο φουριόζος Mr.Corner τα έσπασε όλα τα κοντέρ κατά τη χθεσινή ημέρα με 160.00 απόδοση με τις 3/3 Μπόμπες, ενώ πλησίασε το απόλυτο σε ότι και αν πρότεινε. Μαζί του, θα κάνει καλά και ακόμα καλύτερα.
Στα δικά μας, στο συνδρομητικό γκρουπ, πέρασαν όλα.
Απόλυτο το Combo of the Day
Galatasaray – Konyaspor @ 1X & Over 2.5
Sporting – Moreirense @ 1X & Over 2.5
@ 2.35
St. Patricks - Cork City @ 1X & Over 2.5
@ 1.80
Galatasaray – Konyaspor @ 1X & Over 2.5
Sporting – Moreirense @ 1X & Over 2.5
St. Patricks - Cork City @ 1X & Over 2.5
@ 4.22
Στο Telegram game αέρας με
20:00 _ Galatasaray – Konyaspor @ Bet Builder Over 1.5 A’ – Over 3.5
@ 2.60
Και το VIP
Randers – Nordsjælland @ Over 1.5
St. Patricks - Cork City @ Over 1.5
Sporting – Moreirense @ Over 1.5
@ 1.71
Εσείς που δεν είστε στο συνδρομητικό γκρουπ παίξετε μόνοι σας, να δούμε πότε θα κερδίσετε. Απλά δεν θα κερδίσετε ποτέ.
Εδώ αλλάζουν όλα, πλέον είστε νικητές από μια ζωή χαμένοι, και κύριο χαρακτηριστικό την αλλαγή νοοτροπίας. Μαθαίνετε να παίζετε, και το κυριότερο μαθαίνετε να σκέφτεστε. Η ομάδα θα γίνει μία και μοναδική και είναι ΜΟΝΟ για όλους όσους έχουν απαιτήσεις από τη στοιχηματική τους "ζωή".
Μετά τα μεγάλα κέρδη του Αυγούστου, είμαστε σε απόλυτη ισορροπία στο μήνα, σε όλα τα πακέτα με τα 3 νικηφόρα και το Combo να μένει αρνητικό. Έρχεται το γύρισμα του, εσείς απλά εμπιστοσύνη στον αρχηγό σας.
Έχετε στα χέρια σας το πιο Value συνδρομητικό πακέτο που υπάρχει.
Δεν ξεχνάμε ποτέ το σύνθημα μας..."Επίθεση στον εχθρό για φρέσκο αίμα". Κάθε μέρα θα μας έχουν μπροστά τους.
Το πιο VALUE συνδρομητικό στοιχηματικό πακέτο στον κόσμο
(ΌΛΑ σε 1) !!
Match of the Day
Combo of the Day
Guru L στο Telegram
Και νέο VIP πακέτο
Υπεύθηνο παιχνίδι by Guru L
1 μήνας – 50 euro
3 μήνες – 110 euro
6 μήνες – 200 euro
12 μήνες – 380 euro
Περισσότερα, ερωτήσεις – απορίες στο
Γίνε Tipster στο Surfbet. Μπορείς;
Μεγάλος διαγωνισμός για μια θέση στους Tipsters του Surfbet.
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα ενός περίπου μηνός.
Στέλνετε αναλύσεις και προγνωστικά χωρίς περιορισμούς με το δικό σας nickname στο
-
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τον καφέ σας:
** Βίσελ Κόμπε - Τόκιο Bέρντι: Ομάδα με 2 ήττες εδώ και 12 αγωνιστικές η Βίσελ Κόμπε, διατηρεί την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Μετά από 3 ήττες 1 ισοπαλία χωρίς να σκοράρει κέρδισε η Τόκιο Bέρντι η οποία στα 6 τελευταία εκτός πέτυχε 1 γκολ. -- 1 --.
** Σόναν Μπελμάρε – Καβασάκι: Από 4 ήττες προέρχεται η Σόναν Μπελμάρε με 12 γκολ παθητικό. Με 3 νίκες και 12 γκολ ενεργητικό η Καβασάκι στα 4 πιο πρόσφατα. -- 2 --.
** Μπολουσπόρ – Ουμρανιγιεσπόρ: Μετά την ήττα της πρεμιέρας με αήττητο η Μπολουσπόρ ερχόμενη από 3 νίκες 2 ισοπαλίες έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 13 γκολ σε ματς πρωταθλήματος. Από 4 ήττες 1 ισοπαλία έρχεται η Ουμρανιγιεσπόρ. Σε 2 εξόδους τα τέρματα της (0-5). -- 1 --.
** Ίντερ Τούρκου - HJK Ελσίνκι: 27 και 38 γκολ πέτυχαν οι δύο ομάδες αντίστοιχα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Εκ των οποίων τα 17 και τα 16 στα 6 τελευταία εντός εκτός. -- Over 2.5 --.
** Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χιρόνα: Κάκιστη εικόνα από πλευράς Χιρόνα με 4 ήττες 1 ισοπαλία και αρνητικότατο συντελεστή τερμάτων που ακούσει στο (2-15). Οι 2 ήττες της Αθλέτικ Μπιλμπάο άφησαν στην άκρη τις 3 νίκες στην έναρξη της La Liga. Αθλέτικ Μπιλμπάο Over 1.5. -- 1 --.
** Ερντριεόνιανς - Σεντ Τζόνστον: Με 5 νίκες 1 ισοπαλία η Σεντ Τζόνστον, χωρίς νίκη στα ίδια 6 παιχνίδια η Ερντριεόνιανς με 3 ισοπαλίες 3 ήττες. -- 2 -- .
** Μονπελιέ – Μπουλόν: 4/4 ήττες με (1-7) τέρματα η Μπουλόν. Με 1 ήττα στα 5 δικά της η Μονπελιέ. -- 1 --.
** Ρεμς – Κλερμόν: Δεν είναι εύκολο, ένα οριακό προβάδισμα το χει η Ρεμς. -- 1 -- .
** Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ: Σε 2 νίκες 1 ισοπαλία μπήκε στα 3 πιο πρόσφατα η Σεβίλλη με τα ανοιχτά ματς να την χαρακτηρίζουν με 4 G/G & Over 2.5 στα 5 πρώτα της La Liga. Με 3 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα και 10 ενεργητικό η Βιγιαρεάλ. -- G/G η Over 2.5 --.
** Μπενφίκα - Ρίο Άβε: Με 4 νίκες 1 ισοπαλία η Μπενφίκα στις πρώτες 5 αγωνιστικές με (10-2) τέρματα. Χωρίς νίκη στα ίδια 5 ματς η Ρίο Άβε με έντονες αμυντικές αδυναμίες με 12 γκολ παθητικό. -- Over 3.5 --.
** Λεβάντε - Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά από 3 νίκες 1 ισοπαλία κατάφερε νίκη η Λεβάντε που στα 4 πρώτα παιχνίδια δέχτηκε το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα. 5/5 νίκες για την Ρεάλ Μαδρίτης με (10-2) τέρματα. -- 2 & Over 2.5 --.
ΜΠΟΜΠΕΣ
** Μπαστιά – Ροντέζ: Αγνοεί τη νίκη στις 6 πρώτες στροφές του πρωταθλήματος η Μπαστιά με απολογισμό 4 ήττες 2 ισοπαλίες με (2-8) τέρματα. Ουδέτερα νούμερα για την Ροντέζ με 2 νίκες 2 ισοπαλίες 2 ήττες. -- 2 --.
** Μπέρνλι – Κάρντιφ: Μετά από 8 νίκες 2 ισοπαλίες με την είσοδο του Αυγούστου γνώρισε ήττα η Κάρντιφ στο τελευταίο ματς. Από 2 ήττες 1 ισοπαλία έρχεται η Μπέρνλι, με 2 νίκες στα 8 τελευταία παιχνίδια. -- 2 --.
Ανάλυση - Αγώνες
Από 4 ήττες προέρχεται η Σόναν Μπελμάρε με 12 γκολ παθητικό. Με 3 νίκες και 12 γκολ ενεργητικό η Καβασάκι στα 4 πιο πρόσφατα.
Ομάδα με 2 ήττες εδώ και 12 αγωνιστικές η Βίσελ Κόμπε, διατηρεί την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Μετά από 3 ήττες 1 ισοπαλία χωρίς να σκοράρει κέρδισε η Τόκιο Bέρντι η οποία στα 6 τελευταία εκτός πέτυχε 1 γκολ.
Μετά την ήττα της πρεμιέρας με αήττητο η Μπολουσπόρ ερχόμενη από 3 νίκες 2 ισοπαλίες έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 13 γκολ σε ματς πρωταθλήματος. Από 4 ήττες 1 ισοπαλία έρχεται η Ουμρανιγιεσπόρ. Σε 2 εξόδους τα τέρματα της (0-5).
27 και 38 γκολ πέτυχαν οι δύο ομάδες αντίστοιχα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Εκ των οποίων τα 17 και τα 16 στα 6 τελευταία εντός εκτός.
Κάκιστη εικόνα από πλευράς Χιρόνα με 4 ήττες 1 ισοπαλία και αρνητικότατο συντελεστή τερμάτων που ακούσει στο (2-15). Οι 2 ήττες της Αθλέτικ Μπιλμπάο άφησαν στην άκρη τις 3 νίκες στην έναρξη της La Liga. Αθλέτικ Μπιλμπάο Over 1.5.
4/4 ήττες με (1-7) τέρματα η Μπουλόν. Με 1 ήττα στα 5 δικά της η Μονπελιέ.
Δεν είναι εύκολο, ένα οριακό προβάδισμα το χει η Ρεμς.
Με 5 νίκες 1 ισοπαλία η Σεντ Τζόνστον, χωρίς νίκη στα ίδια 6 παιχνίδια η Ερντριεόνιανς με 3 ισοπαλίες 3 ήττες.
Με 4 νίκες 1 ισοπαλία η Μπενφίκα στις πρώτες 5 αγωνιστικές με (10-2) τέρματα. Χωρίς νίκη στα ίδια 5 ματς η Ρίο Άβε με έντονες αμυντικές αδυναμίες με 12 γκολ παθητικό.
Μετά από 3 νίκες 1 ισοπαλία κατάφερε νίκη η Λεβάντε που στα 4 πρώτα παιχνίδια δέχτηκε το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα. 5/5 νίκες για την Ρεάλ Μαδρίτης με (10-2) τέρματα.
Σε 2 νίκες 1 ισοπαλία μπήκε στα 3 πιο πρόσφατα η Σεβίλλη με τα ανοιχτά ματς να την χαρακτηρίζουν με 4 G/G & Over 2.5 στα 5 πρώτα της La Liga. Με 3 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα και 10 ενεργητικό η Βιγιαρεάλ.
| ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
|---|---|---|---|
| Northampton Town - Chelsea U21 Newport County - Arsenal U21 Lincoln City - Chelsea Barnsley - Brighton & Hove Albion |
3-0 1-2 1-2 0-6 |
Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 |
|
| Wrexham - Reading Rochdale - Solihull Moors York City - Carlisle United |
2-0 4-1 5-0 |
Wrexham (Over 1.5) Rochdale (Over 1.5) York City (Over 1.5) |
|
| Levante - Real Madrid Athletic Club - Girona Benfica - Rio Ave |
1 - 4 1 - 1 1 - 1 |
2 & Over 2.5 1 & Over 1.5 1 & Over 2.5 |
|
| Σύνολο: 133.33 |
Δελτία τύπου
Προηγούμενες αναλύσεις
- 04-06-2026: Για όλους τους συνδρομητές...
- 03-06-2026: Ένα τσαφ για να τους κάνω μπουρλότο
- 31-05-2026: Μια επίθεση από παντού για το τέλος του μήνα ... αλλά και το δικό τους
- 30-05-2026: Στην επιθετική γραμμή της Παρί θα κριθεί το ματς
- 29-05-2026: Στο ένα και κανένα
- 27-05-2026: Η Κρίσταλ Πάλας είναι πιο physical ομάδα
- 26-05-2026: Libertadores & Sudamericana
- 25-05-2026: Μιλάμε για ηλίθιους
- 24-05-2026: Στο κλείσιμο των τελευταίων...
- 23-05-2026: Γατάκια ...
- 22-05-2026: Εύκολο γκολ, μεγάλα σκορ ...
- 21-05-2026: Δεν είναι καθόλου μακριά από το όνειρο
- 20-05-2026: Unai Emery League
- 19-05-2026: Επιστροφές σε νίκες και γκολ
- 18-05-2026: Από νωρίς το καθαρίζει




Γαλλία - Ακτή Ελεφαντοστού 1-2: Της έκλεισε το σπίτι
Ισπανία - Ιράκ 1-1: Φιλική γκέλα για τους Ίβηρες















