21+ ΠΑΙΞΕ ΥΤΠΕΥΘΥΝΑ
Στο 42’ κόκκινη κάρτα και 9/10 σημεία
Στο 42’ κόκκινη κάρτα και 9/10 σημεία…χθες.
Αυτά είναι. Κρίμα για όλους εσάς που σας παίρνουν τα λεφτά μέσα από την τσέπη. Αλλά επειδή εκνευρίστηκα με την πατάρα που έχουν, θα σας κάνω καλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με δύο κολώνες απανωτά με πάνω από 120.00 – 150.00 απόδοση. Το νου σας.
Από το 42’ με κόκκινη κάρτα η América de Cali και πάλι αυτή η πρωταγωνίστρια στο παιχνίδι, ούσα καλύτερη ακόμα και έναν παίκτη λιγότερο, παρόλα αυτά έμεινε στο 0-0 όπου μας στέρησε το 10/10 σημεία με 124.00 απόδοση.
Καπάκι γλιτώνουν και το 6/6 Over 3.5 με 128.00 απόδοση στη στήλη Over 3.5 of the Day με το Sporting KC – Austin να μένει στο (1-2) με το ημίχρονο να τελειώνει (1-1).
Και οι δύο οι κολώνες έπρεπε να γράψουν, η μία με κόκκινη από το 42’ και η άλλη με (1-1) από το ημίχρονο. Οι πιθανότητες καθαρά υπέρ μας. Σβηστά κιόλας.
Χθεσινός απολογισμός, πέρασαν 2 - Ταμεία με (5.53 & 4.54) με 9/10 σημεία στη στήλη, πέρασε με 6/6 Over 2.5 Ταμείο (12.47) στη στήλη Over 2.5 of the Day, και πέρασε 5/6 Over 3.5 με 55.30 απόδοση.
Στο συνδρομητικό πέρασαν οι δύο δυάδες στο Combo of the Day, πέρασε η μία δυάδα από τις δύο, στο Telegram game με συν διαφορά, και χάθηκε το Match of the Day.
Όλα τα παραπάνω είναι 26 σημεία διαφορετικά, πέρασαν τα 23, που σημαίνει 23/26 ίσον 88.5% με εξαιρετικές αποδόσεις. Σε εξωφρενικό στοιχηματικό κόσμο σας έχω, στον στοιχηματικό κόσμο του Guru L. Ανάγνωση να σας βάλω να τα κάνετε 5 λάθη σίγουρα τα χετε στα 26.
Το πιο διαβασμένο, το πιο μελετημένο, το κορυφαίο στοίχημα στον κόσμο…εδώ για πάρτη σας, από τον καλύτερο στο κόσμο...να τα ακούτε κάθε μέρα, θα σας κάνω να ξυπνάτε και να φωνάζετε Guru L.
Θα τους ξεσκίσω, όπως πάντα, κάθε μέρα θα σας το λέω, και κάθε μέρα θα το βλέπετε φάτσα φόρα.
Παρεμπιπτόντως για να μην ξεχάσω, σας πήγε Ταμείο με απόλυτο 5/5 και ο Stark.
Το κλαμπ μεγαλώνει στο συνδρομητικό, θα δείτε τι σημαίνει νίκη και πως είναι οι νικητές.
Τριπλή προσφορά (3 σε 1)
Match of the Day
Combo of the Day
Guru L στο Telegram
3 σε 1 !!
Υπεύθηνο παιχνίδι by Guru L
1 μήνας – 50 euro
3 μήνες – 110 euro
6 μήνες – 200 euro
12 μήνες – 380 euro
Περισσότερα, ερωτήσεις – απορίες στο
-
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τον καφέ σας:
** Ζάμπια – Μαρόκο: -- 2 --.
** Ουγκάντα – Σομαλία: -- Over 2.5 --.
** Γουινέα-Μπισάου – Τζιμπουτί: -- Over 2.5 --.
** Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Μπαχρέιν: -- 1 --.
** Τσεχία - Σαουδική Αραβία: -- 1 --.
** Έιμπαρ - FC Ανδόρα: Ξεκίνησε δυνατά η νεοφώτιστη με 2 νίκες 1 ισοπαλία. Με 1 νίκη 1 ισοπαλία ξεκίνησε στα δικά της η Έιμπαρ, και υπέστη ήττα στο τελευταίο ματς μέσα στην Ουέσκα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Στα 5 τελευταία επίσημα εντός η Έιμπαρ μετρά 4 νίκες 1 ισοπαλία με (9-1) τέρματα. -- 1 --.
** Κροατία – Μαυροβούνιο: Ψάχνοντας αξία πάμε με το Over 2.5
** Γιβραλτάρ - Νησιά Φερόε: Καθαρά θέμα του ποια είναι η χειρότερη και πιστεύω ότι χειρότερη είναι ελαφρά η γηπεδούχος. -- 2 --.
** Ισραήλ – Ιταλία: Με θετικά πρόσημο στα τελευταία παιχνίδια το Ισραήλ με 4 νίκες 1 ήττα. Επίσης τα υψηλά σκορ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα 4 τελευταία παιχνίδια με ισάριθμα Over 2.5. Από 2 νίκες με (7-0) τέρματα έρχεται η Ιταλία. Over 2.5. -- 2 --.
** Ελλάδα – Δανία: Καμία επιβεβαίωση δεν ψάχνει η Εθνική μας, ούτε απέναντι στην Δανία, ούτε απέναντι σε καμία ομάδα. Η ομάδα σφύζει από ταλέντο και ποιότητα, όποιος μας αντιμετωπίζει ας τρέξει να προλάβει, που δεν θα προλάβει.
Δεν κρατιέται αυτή η ομάδα, βγάζει επιθέσεις από παντού, πατάει περιοχή για πλάκα, στα ελεύθερα στημένα είναι εξαιρετική, πλουραλισμός στο σκοράρισμα, σκοράρουν στην κυριολεξία όλοι, είναι μια σπουδαία ομάδα που βγάζει φόβο και τρόμο σε κάθε αντίπαλο.
Έρχεται από 4 νίκες με (16-2) τέρματα. Μετρά 10 νίκες στο βάθος των 12 τελευταίων παιχνιδιών.
Η Δανία μια σταθερά καλή ομάδα, κινείται όμως μέτρια όμως λαμβάνοντας τις 5 νίκες στα 15 τελευταία παιχνίδια που έδωσε.
Πρώτη τύχη δίνω στην Ελλάδα, με εναλλακτικό ποντάρισμα επίσης με αξία το 1Χ & Over 1.5. -- 1 -- .
** Λευκορωσία – Σκωτία: Σε Σκωτσέζους δεν είναι να βάζεις ούτε κουμπιά, όχι λεφτά. Ένα προβάδισμα το χουν, απέναντι στους Λευκορώσους. -- 2 --.
** Ελβετία – Σλοβενία: Φουριόζα μπήκε απέναντι στο Κόσοβο η Ελβετία και τελείωσε το ματς με ευρεία νίκη (4-0). Ερχόμενη πλέον από 4 νίκες με (15-3) τέρματα. Υπολογίσημη η Σλοβενία, αλλά με τρίτη τύχη στο παιχνίδι. Ελβετία Over 1.5. -- 1 --.
** Κόσοβο – Σουηδία: Η 4αρα που έφαγε μέσα στην Ελβετία έκοψε την μαγκιά των Κοσοβάρων, αφήνοντας στην άκρη το νικηφόρο σερί στα 8 αμέσως προηγούμενα ματς. Από αήττητο έρχεται η Σουηδία στα 6 τελευταία παιχνίδια με 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα. Over 2.5. -- 2 --.
** Λιβύη – Εσουατίνι: -- Λιβύη Over 1.5 --.
** Τίβολι Γκάρντενς - Σπάνις Τάουν Πολίς: -- 1 --.
Ανάλυση - Αγώνες
Ξεκίνησε δυνατά η νεοφώτιστη με 2 νίκες 1 ισοπαλία. Με 1 νίκη 1 ισοπαλία ξεκίνησε στα δικά της η Έιμπαρ, και υπέστη ήττα στο τελευταίο ματς μέσα στην Ουέσκα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Στα 5 τελευταία επίσημα εντός η Έιμπαρ μετρά 4 νίκες 1 ισοπαλία με (9-1) τέρματα.
Καθαρά θέμα του ποια είναι η χειρότερη και πιστεύω ότι χειρότερη είναι ελαφρά η γηπεδούχος.
Με θετικά πρόσημο στα τελευταία παιχνίδια το Ισραήλ με 4 νίκες 1 ήττα. Επίσης τα υψηλά σκορ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα 4 τελευταία παιχνίδια με ισάριθμα Over 2.5. Από 2 νίκες με (7-0) τέρματα έρχεται η Ιταλία. Over 2.5.
Καμία επιβεβαίωση δεν ψάχνει η Εθνική μας, ούτε απέναντι στην Δανία, ούτε απέναντι σε καμία ομάδα. Η ομάδα σφύζει από ταλέντο και ποιότητα, όποιος μας αντιμετωπίζει ας τρέξει να προλάβει, που δεν θα προλάβει.
Δεν κρατιέται αυτή η ομάδα, βγάζει επιθέσεις από παντού, πατάει περιοχή για πλάκα, στα ελεύθερα στημένα είναι εξαιρετική, πλουραλισμός στο σκοράρισμα, σκοράρουν στην κυριολεξία όλοι, είναι μια σπουδαία ομάδα που βγάζει φόβο και τρόμο σε κάθε αντίπαλο.
Έρχεται από 4 νίκες με (16-2) τέρματα. Μετρά 10 νίκες στο βάθος των 12 τελευταίων παιχνιδιών.
Η Δανία μια σταθερά καλή ομάδα, κινείται όμως μέτρια όμως λαμβάνοντας τις 5 νίκες στα 15 τελευταία παιχνίδια που έδωσε.
Πρώτη τύχη δίνω στον άσο, με εναλλακτικό ποντάρισμα επίσης με αξία το 1Χ & Over 1.5.
Σε Σκωτσέζους δεν είναι να βάζεις ούτε κουμπιά, όχι λεφτά. Ένα προβάδισμα το χουν, απέναντι στους Λευκορώσους.
Φουριόζα μπήκε απέναντι στο Κόσοβο η Ελβετία και τελείωσε το ματς με ευρεία νίκη (4-0). Ερχόμενη πλέον από 4 νίκες με (15-3) τέρματα. Υπολογίσημη η Σλοβενία, αλλά με τρίτη τύχη στο παιχνίδι. Ελβετία Over 1.5.
Η 4αρα που έφαγε μέσα στην Ελβετία έκοψε την μαγκιά των Κοσοβάρων, αφήνοντας στην άκρη το νικηφόρο σερί στα 8 αμέσως προηγούμενα ματς. Από αήττητο έρχεται η Σουηδία στα 6 τελευταία παιχνίδια με 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα. Over 2.5.
Δελτία τύπου
Προηγούμενες αναλύσεις
- 04-06-2026: Για όλους τους συνδρομητές...
- 03-06-2026: Ένα τσαφ για να τους κάνω μπουρλότο
- 31-05-2026: Μια επίθεση από παντού για το τέλος του μήνα ... αλλά και το δικό τους
- 30-05-2026: Στην επιθετική γραμμή της Παρί θα κριθεί το ματς
- 29-05-2026: Στο ένα και κανένα
- 27-05-2026: Η Κρίσταλ Πάλας είναι πιο physical ομάδα
- 26-05-2026: Libertadores & Sudamericana
- 25-05-2026: Μιλάμε για ηλίθιους
- 24-05-2026: Στο κλείσιμο των τελευταίων...
- 23-05-2026: Γατάκια ...
- 22-05-2026: Εύκολο γκολ, μεγάλα σκορ ...
- 21-05-2026: Δεν είναι καθόλου μακριά από το όνειρο
- 20-05-2026: Unai Emery League
- 19-05-2026: Επιστροφές σε νίκες και γκολ
- 18-05-2026: Από νωρίς το καθαρίζει




Γαλλία - Ακτή Ελεφαντοστού 1-2: Της έκλεισε το σπίτι
Ισπανία - Ιράκ 1-1: Φιλική γκέλα για τους Ίβηρες















