21+ ΠΑΙΞΕ ΥΤΠΕΥΘΥΝΑ
Τους τσάκισε χθες ο Mr.Corner
Τους τσάκισε χθες ο Mr.Corner (βλέπε) με κατεβασιά όλα του τα προτεινόμενα με 7/7 σημεία, με την τριάδα με τις μεγάλες αποδόσεις να βγάζει Ταμείο (17.56).
Πιο συγκεκριμένα η πρόταση ήταν η εξής: Γεωργία νικητής κόρνερ (2.65), Σλοβακία - Γερμανία - Οver 10.5 (2.50), και Ολλανδία - Πολωνία - Οver 10.5 με απόδοση (2.65)
Αφροστοίχημα με συνολική απόδοση @ 17.56
"Φουρτουνιασμένος" μπήκε στη νέα σεζόν με αλλεπάλληλα Ταμεία, το νου σας.
Δυνατό Ταμείο (6.57) χθες και στη στήλη με ένα ακόμα κεφαλίδι στους Μπουκ με τη συνήθεια να γίνετε λατρεία. Έτσι θα τους πηγαίνουμε «κούνια μπέλα».
Στο συνδρομητικό γκρουπ πέρασε η μία δυάδα από τις δύο στο Combo of the Day και χάθηκε η πρόταση στο Telegram με 0.90 μείον τελικό.
Το γκρουπ των νικητών σας περιμένει, για όσους θέλουν να κάνουν τα στοιχηματικά τους όνειρα πραγματικότητα. Με χαμηλό ρίσκο σε ένα πλέον επαγγελματικό παιχνίδι που θα τους βγάλουμε την ψυχή.
Τριπλή προσφορά (3 σε 1)
Match of the Day
Combo of the Day
Guru L στο Telegram
3 σε 1 !!
Υπεύθηνο παιχνίδι by Guru L
1 μήνας – 50 euro
3 μήνες – 110 euro
6 μήνες – 200 euro
12 μήνες – 380 euro
Περισσότερα, ερωτήσεις – απορίες στο
Ανάλυση - Αγώνες
Ξεκίνησε με νίκη η Ντε Γκράαφστσαπ, ακολούθησαν 2 ήττες. Κάκιστο ξεκίνημα με 3/3 ήττες η Έμεν με (2-9) τέρματα, με νίκη στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Over 2.5.
Η ήττα μέσα στην Κροατία στόπαρε 4 νίκες και αήττητο στα 8 αμέσως προηγούμενα για την Τσεχία με συνολικό απολογισμό 6 νίκες 2 ισοπαλίες. Με 8 ήττες στα 12 τελευταία δικά της το Μαυροβούνιο.
Άσχημο σερί με 4 ήττες τρέχει η Μολδαβία με (2-12) τέρματα. Μόνο από την Νορβηγία γνώρισε ήττα το Ισραήλ στα 4 τελευταία ματς, με 3 νίκες στα υπόλοιπα. Ισραήλ Over 1.5.
Ψάχνοντας αξία κρατάμε το Over 2.5
Οι νίκες επί Σκωτίας και Μαυροβούνιου ξεχωρίζουν στα 6 τελευταία παιχνίδια της Ισλανδίας. Με 8 ήττες 2 ισοπαλίες στα 10 τελευταία ματς, ο ρόλος του Αζερμπαϊτζάν δεν είναι πια αυτός του «σάκκου του μποξ», έχει ξεπεραστεί αυτό το κλισέ. Μάλλον για ν’ ανασταίνει νεκρούς εντός και εκτός έδρας είναι...
Ομολογώ ότι υπάρχει και λίγος συναισθηματισμός, αλλά θα έχει γκολάκια, αλλιώς δεν το πρότεινα με τίποτα.
Ομορφιές για την Εθνική Ελλάδας οι 9 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια που έδωσε, με ανεβασμένα σκορ στα 3 τελευταία. Ανταγωνιστική η Λευκορωσία, θέλει το απαιτούμενο σεβασμό.
Οι διαθέσεις των Γάλλων αποφασίζουν. Σκοράρουν το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα στα 5 τελευταία ματς. Μαχητική η Ουκρανία με 3 νίκες 2 ήττες στα 5 τελευταία δικά της, ερχόμενη από 5 Over 2.5. Γαλλία Over 1.5.
Τσαμπουκαλεμένο το Κόσοβο, έρχεται από 8 νίκες με 24 γκολ στην επίθεση. Από 3 νίκες με 11 γκολ ενεργητικό προέρχεται η Ελβετία. Το να σου «μιλάει» μια ομάδα, ένα αουτσάιντερ ας πούμε στην προκειμένη…το να μπορείς να αιτιολογήσεις το ρίσκο, δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θα κάτσει κιόλας. Αλλά αξίζει μια ματιά για τουφεκιά…η έστω κεντροδεξιές σκέψεις το Κόσοβο.
Οι ξυλοκόποι της Σκωτίας μόνο με ξύλο μπορούν. Ανώτερη από κάθε άποψη, πιο ποιοτική, και δίκαιο φαβορί του αγώνα η Δανία. Δανία Over 1.5
Το βλέπεις και λες «νερόβραστο», ένα σκέτο «ναι μεν αλλά». Το να προσπαθείς να βρεις κάτι, απλά για να δώσεις μια πρόγνωση, να εκπληρώσεις μια "επαγγελματική υποχρέωση", είναι έλλειψη σεβασμού προς τον εαυτό σου και κυρίως προς αυτούς που σε διαβάζουν.
Αέρας η Ντάνταλκ έρχεται από 5 νίκες 1 ισοπαλία με 24 γκολ στην επίθεση. Εκτός έδρας σε 14 αναμετρήσεις πέτυχε 27 γκολ. Από 3 ήττες 1 ισοπαλία έρχεται η Γουέξφορντ. Over 2.5
Θετικό πρόσημο με 4 νίκες 2 ισοπαλίες καταγράφει η Κομπ Ράμπλερς με το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα στην επίθεση. Με 2 νίκες εδ΄ψ και 10 αγωνιστικές η Κέρι.
Μεγάλες διαφορές υπέρ της Μπρέι με τους 36 βαθμούς διαφορά στον πίνακα βαθμολογίας να το αποτυπώνουν. Over 2.5.
5 Σεπτεμβρίου |
Amazonas |
Live! - HT 0-1 |
Remo |
Ομάδα με 9 G/G στις 12 τελευταίες αγωνιστικές η Αμαζόνας ΑΜ. Σκόραρε σε 5 από τα 6 τελευταία εκτός η Ρέμο.
Από 6 σερί Over 3.5 προέρχεται η Γκουαρανί. 9 γκολ πέτυχε στα 4 τελευταία εντός η Σπορτίβο Λουκένο.
Τοπ φορμάρισμα για την Φεροβιάρια με αήττητο στα 6 πιο πρόσφατα με 3 νίκες 3 ισοπαλίες. Στα όρια της κορυφής η Κοριτίμπα παρά το ντεφορμάρισμα της.
Η εντός εκτός έδρας φόρμα αποφασίζει υπέρ της γηπεδούχου. Πιο συγκεκριμένα η Φοίνιξ Ράιζινγκ πέτυχε 17 γκολ στα 6 τελευταία εντός, απέναντι στη Λας Βέγκας Λάϊτς που δέχτηκε 19 γκολ στα ίδια τελευταία εκτός.
| ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
|---|---|---|---|
| De Graafschap - FC Emmen Wexford Youths - Dundalk Montenegro - Czech Republic |
2 - 3 0 - 0 0 - 2 |
De Graafschap (Over 1.5) Dundalk (Over 1.5) Czech Republic (Over 1.5) |
|
| Ukraine - France Denmark - Scotland Moldova - Israel Iceland - Azerbaijan |
0 - 2 0 - 0 0 - 4 5 - 0 |
2 & Over 1.5 1 2 1 |
|
| De Graafschap - FC Emmen Switzerland - Kosovo Faroe Islands - Croatia Inverness CT - Stirling Albion |
2 - 3 4 - 0 0 - 1 2 - 1 |
Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 |
|
| Σύνολο: 149.74 |
Δελτία τύπου
Προηγούμενες αναλύσεις
- 04-06-2026: Για όλους τους συνδρομητές...
- 03-06-2026: Ένα τσαφ για να τους κάνω μπουρλότο
- 31-05-2026: Μια επίθεση από παντού για το τέλος του μήνα ... αλλά και το δικό τους
- 30-05-2026: Στην επιθετική γραμμή της Παρί θα κριθεί το ματς
- 29-05-2026: Στο ένα και κανένα
- 27-05-2026: Η Κρίσταλ Πάλας είναι πιο physical ομάδα
- 26-05-2026: Libertadores & Sudamericana
- 25-05-2026: Μιλάμε για ηλίθιους
- 24-05-2026: Στο κλείσιμο των τελευταίων...
- 23-05-2026: Γατάκια ...
- 22-05-2026: Εύκολο γκολ, μεγάλα σκορ ...
- 21-05-2026: Δεν είναι καθόλου μακριά από το όνειρο
- 20-05-2026: Unai Emery League
- 19-05-2026: Επιστροφές σε νίκες και γκολ
- 18-05-2026: Από νωρίς το καθαρίζει




Γαλλία - Ακτή Ελεφαντοστού 1-2: Της έκλεισε το σπίτι
Ισπανία - Ιράκ 1-1: Φιλική γκέλα για τους Ίβηρες















