21+ ΠΑΙΞΕ ΥΤΠΕΥΘΥΝΑ
Λίγο πιο μεγάλο από το σήμα της Serkova
Πέρασε χθες το Match of the Day, με το (1-0) στο Athletic Club - Rayo Vallecano, πέρασε μία από τις δύο προτάσεις στο Telegram game με ελαφρύ συν στη σούμα, με την ήττα να έρχεται από το Combo of the Day που χθες είχε επιθετική διάθεση με τις 2 δυάδες και την κολώνα στο κεφάλι.
Οι επιλογές ήταν δυνατές με καλές πιθανότητες, τώρα, το ότι δεν πέρασε το Over 2.5 στο καλύτερο στατιστικά Over 2.5 της ημέρας Sarpsborg 08 – Kristiansund, αλλά και το 1Χ & Over 1.5 στο Ath Bilbao - Rayo Vallecano, απλά συγκυρίες με αρνητική κατάληξη, στην προκειμένη, διότι σε περίπτωση θετικής τα κέρδη θα ήταν μπαμ.
Τώρα αν άλλαζα κάτι στην χθεσινή μου τετράδα, κάνοντας την αυτοκριτική μου, θα ήταν το Ath Bilbao - Rayo Vallecano σε 1Χ & Under 3.5, αλλά ok, και το 1Χ & Over 1.5 επιλογή που χάθηκε στο όριο.
Δεν έχουν καμία τύχη, οι κακές μέρες θα υπάρχουν, νόμος, υπάρχουν μέρες που δεν περνάει τίποτα, έτσι είναι το άθλημα, οι καλές θα είναι πιο λίγες, αλλά θα υπερκαλύπτουν. Και στις ήττες μας, θα πεθαίνουν όμως για να μας κερδίζουν.
Το συνδρομητικό γκρουπ που ξεκίνησε ουσιαστικά αρχές του μήνα, είναι σε δυνατά κέρδη στο σύνολο στα 3 πακέτα, με τη διαφορά να κάνει στην παρούσα φάση το Telegram game… και το κυριότερο θα μάθεις να παίζει στοίχημα.
Για όλους εσάς τους συνδρομητές, που αποτελείτε ένα σπουδαίο στοιχηματικό γκρουπ-Familia, που μέρα με την μέρα μεγαλώνει, και είναι καθαρός στόχος μου να σας βάλω όλους μέσα, εσάς τουλάχιστον που το βλέπετε κάτι παραπάνω από το παίζω για να παίζω, η και να χάσω δεν τρέχει τίποτα, είναι θέμα χρόνου να αλλάξει η στοιχηματική σας νοοτροπία.
Θα νιώθετε, θα καταλαβαίνετε τη δύναμη των καλύτερων επιλογών καθημερινά με τις απαιτήσεις να είναι μεγάλες. Και έτσι πρέπει. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ξέρεις να χάνεις, όπως ακριβώς πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις.
Επίθεση στον εχθρό.
Τριπλή προσφορά (3 σε 1)
Match of the Day
Combo of the Day
Guru L στο Telegram
3 σε 1 !!
Υπεύθηνο παιχνίδι by Guru L
1 μήνας – 50 euro
3 μήνες – 110 euro
6 μήνες – 200 euro
12 μήνες – 380 euro
Περισσότερα, ερωτήσεις – απορίες στο
-
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τον καφέ σας:
** Καϊράτ – Σέλτικ: Πόσο να εμπιστευτείς αυτή την χαζό Σέλτικ; Έχω το θάρρος να πω «φοβάμαι». Μόνο οι τρελοί δεν φοβούνται...Από πάρτη μου τρώει “Χι”, λίγο πιο μεγάλο από το σήμα της Serkova.
** Κάλμαρ – Χέλσινγκμποργκ: Δεν περνάνε στο ντούκου η μόλις 1 ήττα της Χέλσινγκμποργκ εδώ και 10 αγωνιστικές, ούτε το αήττητο στα 6 τελευταία εκτός. Στα όρια της κορυφής από την άλλη η Κάλμαρ με ισορροπίες που περιγράφει η μόλις 1 ήττα σε 19 ματς πρωταθλήματος. Αν κάτι, Over 1.5 πάνω της, αναλαμβάνοντας το ρίσκο. -- Κάλμαρ Over 1.5 --.
** Όλνταμ - Μάντσεστερ Σίτι U21: -- Over 2.5 --.
** Σριούσμπερι - Τσέλσι U21: -- Over 2.5 --.
** Ετουάλ-Καρούζ – Νιόν: -- Over 2.5 --.
** Γουλβς - Γουέστ Χαμ: Τρυπήθηκαν 5 και 8 φορές αντίστοιχα στα 2 πρώτα ματς της Premier. Από εκεί και πέρα δύσκολο παιχνίδι, πολύ μπελαλίδικο. -- G/G --.
** Κέμπριτζ – Τσάρλτον: Προσωπικά δεν βλέπω να κάθεται ο άσσος. Δεν βλέπω επίσης, και κάνα σοβαρότατο λόγο να μην κάτσει το διπλό της Τσάρλτον, αν του δώσουμε και λίγο «αέρα» λαμβάνοντας υπόψη τα 3 Under στα 4 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν… -- Χ2 & Under 3.5 --.
** Μπέρμιγχαμ - Πορτ Βέιλ: Από 3 νίκες έρχεται η Μπέρμιγχαμ, από 2 ήττες, μάλιστα εντός έδρας, και 1 ισοπαλία έρχεται η Πορτ Βέιλ. -- 1 & Over 1.5 --.
** Μπέρνλι – Ντέρμπι: Έχω κεντροδεξιές σκέψεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ντέρμπι σκόραρε και στα 5 ματς του Αυγούστου. Θα αποφασίσω μέσα στην ημέρα. Δεν καίγομαι κιόλας. Εσείς παρακάτω.
** Στόουκ – Μπράντφορντ: Και οι δύο είναι καλά. Ασάκι μπορεί να δείχνει, μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες ψυχολογίας της Στόουκ. Έτσι λέω. Στόουκ Over 1.5. -- 1 --.
** Σάντερλαντ – Χάντερσφιλντ: Τρία μπαλάκια έριξε η Σάντερλαντ στο τελευταίο εντός έδρας ματς την Γουέστ Χαμ. Σάντερλαντ Over 1.5. -- 1 --.
** Σουόνσι – Πλίμουθ: Στρωμένη με 2 νίκες 1 ισοπαλία στην έδρα της Σουόνσι. Σε 6 παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο η Πλίμουθ υπέστη 4 ήττες. Σουόνσι Over 1.5. -- 1 --.
** Κάρντιφ Σίτι – Τσέλτεναμ: Αξία στο Over 2.5
** Νόριτς – Σαουθάμπτον: Με 4 G/G στα 5 ματς του Αυγούστου και οι δύο αντίπαλοι. -- G/G --.
** Μπρόμλεϊ – Γουίκομπ: Ψάχνοντας το 5/5 G/G της Μπρόμλεϊ. -- G/G --.
** Μπάρνσλεϊ – Ρόδεραμ: Πρώτη ήττα για την Μπάρνσλεϊ στο τελευταίο παιχνίδι μέσα στην Γουϊμπλετον…στα της νέα σεζόν. Χωρίς νίκη η Ρόδεραμ στα 4 πιο πρόσφατα, με μηδέν στην επίθεση σε 3 από αυτά. Φυσιολογική επιλογή είναι η Μπάρνσλεϊ, αν και όχι σε απόδοση δώρο. Μπάρνσλεϊ Over 1.5. -- 1 -- .
** Άκρινγκτον – Ντονκάστερ: Πιο γεμάτη δείχνει η Ντονκάστερ με απολογισμό 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα στα 6 τελευταία του Αυγούστου. Με 2 νίκες στα 6 τελευταία δικά της η Άκρινγκτον. Σωστά το δίνουνε, αντιπροσωπευτικές οι αποδόσεις. Ντονκάστερ Over 1.5. -- 2 -- .
** Κουίν οφ Σάουθ – Κλάιντ: Πολλά τα ψυχολογικά της Κλάιντ…που προκύπτουν από τα αγωνιστικά. Από 1 ισοπαλία 1 νίκη έρχεται η Κουίν οφ Σάουθ. -- 1 --.
** Iστ Φάιφ - Κιλμάρνοκ Β': Over 1.5 A’…Over 3.5
** Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Λιντς: Ανοιχτό, έχει Over 2.5 , ίσως και 3.5.
** Στουρμ Γκρατς - Μπόντο Γκλιμτ: Θα έχει γκολ όπως το πρώτο ματς (5-0), μόνο που εδώ θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. -- G/G & Over 2.5 --.
** Πάφος - Ερυθρός Αστέρας: Η Πάφος τελικά κοίταξε τον Ερυθρός Αστέρα στα μάτια, και τον πλήρωσε κιόλας. Εκτός της αγωνιστικής εικόνας, δείχνει και αχαμπάριαστη. Βέβαια σήμερα θα κοιτάξει να διαφυλάξει το καθαρό (0-2) του πρώτου αγώνα. Τώρα αν μέσα σε μια βδομάδα υποστεί 2η ήττα ο Ερυθρός Αστέρας από την Πάφο, να μην πληρωθούμε ποτέ. Over 2.5. -- Χ2 & Over 1.5 --.
** Βάλουρ Ρέικιαβικ – Αφτούρελντινγκ: -- 1 & Over 2.5 --.
ΜΠΟΜΠΕΣ
** Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ: Δεν το αξιολογούν πολύ σωστά. Πιο τριπλή το βλέπω προσωπικά, και δεν θα έλεγα τον άσο ως τρίτο σημείο..αλλά το διπλό ως παικτική αξία. Για τους νορμάλ το Over 2.5, μη πλέκουν με δύσκολα. Over 2.5. -- 2 --.
Ανάλυση - Αγώνες
Πόσο να εμπιστευτείς αυτή την χαζό Σέλτικ; Έχω το θάρρος να πω «φοβάμαι». Μόνο οι τρελοί δεν φοβούνται...Από πάρτη μου τρώει “Χι”, λίγο πιο μεγάλο από το σήμα της Serkova.
Δεν περνάνε στο ντούκου η μόλις 1 ήττα της Χέλσινγκμποργκ εδώ και 10 αγωνιστικές, ούτε το αήττητο στα 6 τελευταία εκτός. Στα όρια της κορυφής από την άλλη η Κάλμαρ με ισορροπίες που περιγράφει η μόλις 1 ήττα σε 19 ματς πρωταθλήματος. Αν κάτι, Over 1.5 πάνω της, αναλαμβάνοντας το ρίσκο.
Τρυπήθηκαν 5 και 8 φορές αντίστοιχα στα 2 πρώτα ματς της Premier. Από εκεί και πέρα δύσκολο παιχνίδι, πολύ μπελαλίδικο.
Προσωπικά δεν βλέπω να κάθεται ο άσσος. Δεν βλέπω επίσης, και κάνα σοβαρότατο λόγο να μην κάτσει το διπλό της Τσάρλτον, αν του δώσουμε και λίγο «αέρα» λαμβάνοντας υπόψη τα 3 Under στα 4 τελευταία παιχνίδια που έδωσαν…
Από 3 νίκες έρχεται η Μπέρμιγχαμ, από 2 ήττες, μάλιστα εντός έδρας, και 1 ισοπαλία έρχεται η Πορτ Βέιλ.
Έχω κεντροδεξιές σκέψεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ντέρμπι σκόραρε και στα 5 ματς του Αυγούστου. Θα αποφασίσω μέσα στην ημέρα. Δεν καίγομαι κιόλας. Εσείς παρακάτω.
Και οι δύο είναι καλά. Ασάκι μπορεί να δείχνει, μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες ψυχολογίας της Στόουκ. Έτσι λέω. Στόουκ Over 1.5
Τρία μπαλάκια έριξε η Σάντερλαντ στο τελευταίο εντός έδρας ματς την Γουέστ Χαμ. Σάντερλαντ Over 1.5.
Στρωμένη με 2 νίκες 1 ισοπαλία στην έδρα της Σουόνσι. Σε 6 παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο η Πλίμουθ υπέστη 4 ήττες. Σουόνσι Over 1.5.
Αξία στο Over 2.5
Με 4 G/G στα 5 ματς του Αυγούστου και οι δύο αντίπαλοι.
Ψάχνοντας το 5/5 G/G της Μπρόμλεϊ.
Πρώτη ήττα για την Μπάρνσλεϊ στο τελευταίο παιχνίδι μέσα στην Γουϊμπλετον…στα της νέα σεζόν. Χωρίς νίκη η Ρόδεραμ στα 4 πιο πρόσφατα, με μηδέν στην επίθεση σε 3 από αυτά. Φυσιολογική επιλογή είναι η Μπάρνσλεϊ, αν και όχι σε απόδοση δώρο. Μπάρνσλεϊ Over 1.5.
Πιο γεμάτη δείχνει η Ντονκάστερ με απολογισμό 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα στα 6 τελευταία του Αυγούστου. Με 2 νίκες στα 6 τελευταία δικά της η Άκρινγκτον. Σωστά το δίνουνε, αντιπροσωπευτικές οι αποδόσεις. Ντονκάστερ Over 1.5.
Πολλά τα ψυχολογικά της Κλάιντ…που προκύπτουν από τα αγωνιστικά. Από 1 ισοπαλία 1 νίκη έρχεται η Κουίν οφ Σάουθ.
Over 1.5 A’…Over 3.5
Θα έχει γκολ όπως το πρώτο ματς (5-0), μόνο που εδώ θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Η Πάφος τελικά κοίταξε τον Ερυθρός Αστέρα στα μάτια, και τον πλήρωσε κιόλας. Εκτός της αγωνιστικής εικόνας, δείχνει και αχαμπάριαστη. Βέβαια σήμερα θα κοιτάξει να διαφυλάξει το καθαρό (1-2) του πρώτου αγώνα. Τώρα αν μέσα σε μια βδομάδα υποστεί 2η ήττα ο Ερυθρός Αστέρας από την Πάφο, να μην πληρωθούμε ποτέ. Over 2.5.
| ΑΓΩΝΑΣ | ΣΚΟΡ | ΠΡΟΓΝΩΣΗ | ΑΠΟΔΟΣΗ |
|---|---|---|---|
| Oldham Athletic - Manchester City U21 Shrewsbury Town - Chelsea U21 Bristol Rovers - Tottenham U21 Cardiff City - Cheltenham Town |
1-5 3-1 4-4 3-0 |
Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 Over 2.5 |
|
| AFC Bournemouth - Brentford Sturm Graz - Bodø / Glimt Pafos FC - Crvena Zvezda |
0 - 2 2 - 1 1 - 1 |
Over 2.5 G/G & Over 2.5 X2 & Over 1.5 |
|
| Barnsley - Rotherham United Stoke City - Bradford City Accrington Stanley - Doncaster Rovers |
2 - 1 0 - 3 0 - 2 |
Barnsley (Over 1.5) Stoke (Over 1.5) Doncaster (Over 1.5) |
|
| Σύνολο: 132.63 |
Δελτία τύπου
Προηγούμενες αναλύσεις
- 04-06-2026: Για όλους τους συνδρομητές...
- 03-06-2026: Ένα τσαφ για να τους κάνω μπουρλότο
- 31-05-2026: Μια επίθεση από παντού για το τέλος του μήνα ... αλλά και το δικό τους
- 30-05-2026: Στην επιθετική γραμμή της Παρί θα κριθεί το ματς
- 29-05-2026: Στο ένα και κανένα
- 27-05-2026: Η Κρίσταλ Πάλας είναι πιο physical ομάδα
- 26-05-2026: Libertadores & Sudamericana
- 25-05-2026: Μιλάμε για ηλίθιους
- 24-05-2026: Στο κλείσιμο των τελευταίων...
- 23-05-2026: Γατάκια ...
- 22-05-2026: Εύκολο γκολ, μεγάλα σκορ ...
- 21-05-2026: Δεν είναι καθόλου μακριά από το όνειρο
- 20-05-2026: Unai Emery League
- 19-05-2026: Επιστροφές σε νίκες και γκολ
- 18-05-2026: Από νωρίς το καθαρίζει




Γαλλία - Ακτή Ελεφαντοστού 1-2: Της έκλεισε το σπίτι
Ισπανία - Ιράκ 1-1: Φιλική γκέλα για τους Ίβηρες















