21+ ΠΑΙΞΕ ΥΤΠΕΥΘΥΝΑ
Με διορθώσεις από το πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου
Καλή Χρονιά και Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.
Πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.
-
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τον καφέ σας:
** Κόμο – Λέτσε: Μετά από αήττητο με 1 νίκη επί της Ρόμα και 2 ισοπαλίες γνώρισε ήττα η Κόμο μέσα στην Ιντερ με (2-0) στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με διορθώσεις από το πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου στα αγωνιστικά της.
Σε 5 από τα 6 τελευταία εντός σκοράρει μένοντας μόνο στο ματς με την Φιορεντίνα στον μηδέν επιθετικά.
Η Λέτσε διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 11 γκολ ενεργητικό σε 17 αγωνιστικές. Εκτός έδρας σε 8 αναμετρήσεις μετρά 6 ήττες 1 ισοπαλία 1 ήττα με αρνητικότατο συντελεστή τερμάτων (2-12), όπου για πρώτη φορά σκόραρε σε εκτός έδρας παιχνίδι στις 25 Νοεμβρίου. -- 1 --.
** Ίπσουιτς – Τσέλσι: Μετά από 6 νίκες 3 ισοπαλίες γνώρισε ήττα η Τσέλσι στο τελευταίο ματς της Premier. Τελευταία ήττα για την Τσέλσι εκτός έδρας στις 20 Οκτωβρίου μέσα στην Λίβερπουλ. Χωρίς νίκη σε 9 εξόδους η Ίπσουιτς. Over 1.5 A’, Over 3.5. – 2 & Over 2.5 --.
** Άστον Βίλα – Μπράιτον: Χωρίς νίκη η Μπράιτον στις 6 τελευταίες αγωνιστικές της Premier, με την άμυνα της να δέχεται γκολ σε 9 από τις 10 τελευταίες αγωνιστικές και 5 τελευταία εκτός. Κερδίζει στα 3 τελευταία εντός η Άστον Βίλα. Over 2.5. -- 1 -- .
** Μπολόνια – Βερόνα: Γεμάτη με μόνη ήττα από την Λάτσιο η Μπολόνια στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας 6 νίκες στα 8 τελευταία μέσα έξω με μηδέν στην άμυνα σε 5 από αυτά. Με 9 ήττες στα 12 τελευταία της Serie – A η Βερόνα με 32 γκολ παθητικό. -- 1 & Over 1.5 -- .
** Γουίμπλεντον – Τζίλιγχαμ: Καλό διάστημα τρέχει με 1 ήττα στα 8 τελευταία του πρωταθλήματος η Γουίμπλεντον με απολογισμό 4 νίκες 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπα. Με 4 ήττες 1 ισοπαλία 1 νίκη στα 6 τελευταία εκτός η Τζίλιγχαμ που δεν σκοράρει πάνω από 1 γκολ στα 6 προαναφερθέντα. -- 1 --.
** Μάντσεστερ Γιουν. – Νιούκαστλ: Κερδίζει στα 3 πιο πρόσφατα της Premier η Νιούκαστλ αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας με μέτρια εικόνα. Κρατάμε τα 4 G/G και τα 4 Over 2.5 στα 5 τελευταία εκτός. Ντεφορμέ από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουν. με 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος. Με 5 Over 2.5 στα 6 τελευταία εντός. (12-8) και (11-8) τα τέρματα των ομάδων στα 6 τελευταία εντός εκτός. -- G/G & Over 2.5 --.
Ανάλυση - Αγώνες
Μετά από αήττητο με 1 νίκη επί της Ρόμα και 2 ισοπαλίες γνώρισε ήττα η Κόμο μέσα στην Ιντερ με (2-0) στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με διορθώσεις από το πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου στα αγωνιστικά της.
Σε 5 από τα 6 τελευταία εντός σκοράρει μένοντας μόνο στο ματς με την Φιορεντίνα στον μηδέν επιθετικά.
Η Λέτσε διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 11 γκολ ενεργητικό σε 17 αγωνιστικές. Εκτός έδρας σε 8 αναμετρήσεις μετρά 6 ήττες 1 ισοπαλία 1 ήττα με αρνητικότατο συντελεστή τερμάτων (2-12), όπου για πρώτη φορά σκόραρε σε εκτός έδρας παιχνίδι στις 25 Νοεμβρίου.
Μετά από 6 νίκες 3 ισοπαλίες γνώρισε ήττα η Τσέλσι στο τελευταίο ματς της Premier. Τελευταία ήττα για την Τσέλσι εκτός έδρας στις 20 Οκτωβρίου μέσα στην Λίβερπουλ. Χωρίς νίκη σε 9 εξόδους η Ίπσουιτς. Over 1.5 A’, Over 3.5.
Χωρίς νίκη η Μπράιτον στις 6 τελευταίες αγωνιστικές της Premier, με την άμυνα της να δέχεται γκολ σε 9 από τις 10 τελευταίες αγωνιστικές και 5 τελευταία εκτός. Κερδίζει στα 3 τελευταία εντός η Άστον Βίλα. Over 2.5.
Γεμάτη με μόνη ήττα από την Λάτσιο η Μπολόνια στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας 6 νίκες στα 8 τελευταία μέσα έξω με μηδέν στην άμυνα σε 5 από αυτά. Με 9 ήττες στα 12 τελευταία της Serie – A η Βερόνα με 32 γκολ παθητικό.
Καλό διάστημα τρέχει με 1 ήττα στα 8 τελευταία του πρωταθλήματος η Γουίμπλεντον με απολογισμό 4 νίκες 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπα. Με 4 ήττες 1 ισοπαλία 1 νίκη στα 6 τελευταία εκτός η Τζίλιγχαμ που δεν σκοράρει πάνω από 1 γκολ στα 6 προαναφερθέντα.
Κερδίζει στα 3 πιο πρόσφατα της Premier η Νιούκαστλ αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας με μέτρια εικόνα. Κρατάμε τα 4 G/G και τα 4 Over 2.5 στα 5 τελευταία εκτός. Ντεφορμέ από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουν. με 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος. Με 5 Over 2.5 στα 6 τελευταία εντός. (12-8) και (11-8) τα τέρματα των ομάδων στα 6 τελευταία εντός εκτός.
Δελτία τύπου
Προηγούμενες αναλύσεις
- 04-06-2026: Για όλους τους συνδρομητές...
- 03-06-2026: Ένα τσαφ για να τους κάνω μπουρλότο
- 31-05-2026: Μια επίθεση από παντού για το τέλος του μήνα ... αλλά και το δικό τους
- 30-05-2026: Στην επιθετική γραμμή της Παρί θα κριθεί το ματς
- 29-05-2026: Στο ένα και κανένα
- 27-05-2026: Η Κρίσταλ Πάλας είναι πιο physical ομάδα
- 26-05-2026: Libertadores & Sudamericana
- 25-05-2026: Μιλάμε για ηλίθιους
- 24-05-2026: Στο κλείσιμο των τελευταίων...
- 23-05-2026: Γατάκια ...
- 22-05-2026: Εύκολο γκολ, μεγάλα σκορ ...
- 21-05-2026: Δεν είναι καθόλου μακριά από το όνειρο
- 20-05-2026: Unai Emery League
- 19-05-2026: Επιστροφές σε νίκες και γκολ
- 18-05-2026: Από νωρίς το καθαρίζει



















