Skip to main content
Guru L : Ο εκ των κορυφαίων tipster στον κόσμο, μαζί σας καθημερινά, με αναλύσεις και προγνώσεις από το 2000!

Θα σας τρελάνουν οι νέοι Tipsters τοu Surfbet.

Θα σας τρελάνουν οι νέοι Tipsters τοu Surfbet. 

Στοιχηματικά «όργια» από τους νέους Tipsters με απανωτά και αλλεπάλληλα Ταμεία.

6/6 χθες ο Vasilias με 20.00 απόδοση μοίρασε χαρά και euro, με δύο Ταμεία και προτεινόμενες τριάδες (4.89 & 4.02), πλέον με 5 Ταμεία σε 4 μέρες και ένα 8/9 σημεία την Κυριακή μια ανάσα από το απόλυτο με 127.00 απόδοση, σας πάει τρένο.

Ο Stark έγραψε πάλι χθες νέο Ταμείο (4.03), πλήρωσε τις 3 από τις 4 μέρες στη στήλη του έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο παιχνίδι του, και συνεχίζει ακάθεκτος.

Ο Diasim με τους αγαπημένους του ασπρουλιάρηδες πλήρωσε με το G/G στο Port Vale – Wrexham.

Ο Mr.Corner κάνει πλάκα με καπάκι νέο Ταμείο χθες με τριάδα, και επιπλέον προτεινόμενες δυνατές επιλογές σε αριθμό κόρνερ με υψηλές αποδόσεις για μεγάλα κέρδη. 

Στο Μπάσκετ, μάγεψε και πλήρωσε όλο τον κόσμο χθες ο περιζήτητος από τις πρώτες μέρες του κιόλας Mr. Big Shot με απόλυτο στην Euroleague έχοντας 4/4 σημεία εκ των οποίων το ένα Bet builder. Τέλος στο ΝΒΑ πέρασαν οι 2 από τις 3 προτάσεις του. Σε λίγο θα είναι έτοιμο και το κανάλι του στο Telegram. 

Surfbet. Η κορυφαία σχολή στοιχηματικής σκέψης, το στοίχημα όπως πρέπει. Σας ετοίμασα την καλύτερη ομάδα, δίνοντας βήμα στους καλύτερους, και αυτούς που αντιπροσωπεύουν την παικτική φιλοσοφία της Ακαδημίας Πλάτωνος- Guru L (Surfbet.) 

Τα μάτια σας και τα μυαλά σας εδώ στο αρχηγείο του στοιχήματος. 

Διότι...στην πιάτσα δεν μπορούν να πιάσουν ούτε βαλσαμωμένο πουλί σε κόκκινο φανάρι. 

Τίποτα σήμερα από μένα.

 

Match of the Day
Puszcza Niepołomice
vs
Pogoń Szczecin

Προηγούμενες αναλύσεις