Skip to main content
Guru L : Ο εκ των κορυφαίων tipster στον κόσμο, μαζί σας καθημερινά, με αναλύσεις και προγνώσεις από το 2000!

EURO 2024 - Διαβάστε το άρθρο

Πρεμιέρα σήμερα στο Euro με το Γερμανία – Σκωτία, οι δύο ομάδες με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας στο τουρνουά, με 28.2 και 28.1 έτη αντίστοιχα.

Θα σας πάω λίγο περιληπτικά αλλά πολύ ουσιαστικά για το πρόκειται να συναντήσουμε στο τουρνουά.

Θα έχει πολλές εκπλήξεις, πέραν 3-4 ομάδων, και αυτό με αστερίσκο* ιδιαίτερα στα παιχνίδια των ομίλων, όλες μπορούν μεταξύ τους να γίνουν άνω κάτω.

H καλύτερη Euro Offer στη Novibet!

Για προσέξτε εδώ, παρακάτω σας έχω τις 8 πρώτες ομάδες με αύξοντα αριθμό την χρηματιστηριακή αξία τους και δίπλα τις αποδόσεις της Novibet, με όλους τους Μπουκ να έχουν την ίδια εκτίμηση με τις τιμές να παίζουν με οριακά συν πλην.

England : €1.52bn  - 4.50

France: €1.23bn – 5.00

Portugal: €1.05bn – 7.50

Spain: €965.50m – 9.00

Germany: €831.00m – 6.50

Netherlands: €815.00m – 17.00

Italy: €705.50m – 15.00

Belgium: €584.50m – 17.00

Ο Μπουκ ακολουθεί την χρηματιστηριακή αξία και δίνει ανάλογα τις τιμές, τη σειρά χαλάει μόνο η Γερμανία και αυτό λόγο έδρας. Βλέπουμε ότι από την Πορτογαλία μέχρι και την Ιταλία οι διαφορές είναι μικρές στην χρηματιστηριακή αξία, αλλά το 7.50 της Πορογαλίας με το 17.00 της Ολλανδίας να είναι πολύ μακριά.

Άρα (το μυαλό σας να δουλεύει γρήγορα) αυτόματα εδώ έχουμε παικτική αξία και δεν είναι άλλη από το 17.00 της Ολλανδίας, ενώ μπορούμε να την ψάξουμε και σε επιλογές τελικής τετράδας, κλπ.

H καλύτερη Euro Offer στη Novibet!

Τι θέλω να προσέξετε. Ομάδες που έχουν καλό τερματοφύλακα, «όλα ξεκινούν από τον Νο1 στη ζωή» είπα και ελάλησα και ξανά λαλώ.

Θα σας αναφέρω τους καλύτερους τερματοφύλακες, για να δώσετε την απαραίτητη βαρύτητα. Παρεμπιπτόντως μεγάλη απουσία για το Βέλγιο ο Κουρτουά.

Πορτογαλία - Diogo Costa, Ισπανία - David Raya, Ιταλία - Gianluigi Donnarumma, Ελβετία - Gregor Kobel, Γεωργία - Giorgi Mamardashvili, Σλοβενία - Jan Oblak.

Όλοι τους είναι πολύ δυνατά κομμάτια και μπορούν να βοηθήσουν σε εξαιρετικό βαθμό. Σαφώς και υπάρχουν και άλλοι εξαιρετικοί τερματοφύλακες.

Επίσης θέλω να προσέξετε ομάδες που έχουν Ιταλούς προπονητές, είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, όλα μυαλωμένα, και χωρίς μυαλό δεν γίνεται ποδόσφαιρο.

Ουγγαρία -Marco Rossi, Σλοβακία - Francesco Calzona, Τουρκία - Vincenzo Montella, Βέλγιο - Domenico Tedesco) Ιταλογερμανός, και φυσικά η Ιταλία του Luciano Spalletti.

Πιθανές εκπλήξεις τηρουμένων των αναλογιών, βλέπω από Ολλανδία, Ουγγαρία, Τουρκία, Αλβανία.

Για κατάκτηση Αγγλία, την ποιότητα και το ταλέντο που έχει από κέντρο και μπροστά, δεν την είχαν ποτέ. Επίσης πολύ σημαντικό η δίψα τους. Κέιν πρώτος σκόρερ.

H καλύτερη Euro Offer στη Novibet!

Η Γαλλία έχει σαφέστατα ακόμα μεγαλύτερο ταλέντο, αλλά είναι χορτασμένη, είναι λίγο μπλαζέ κατάσταση, ούτως η άλλως.

Η Πορτογαλία είναι πολύ δυνατή.

Η Γερμανία δεν με πείθει, πολύ προβληματική. Ισπανία και Ιταλία μεγάλα ερωτηματικά. Βέλγιο τα είπαμε, δεν. Και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Πάντα στα μεγάλα Τουρνουά, Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro, Κόπα Αμέρικα οι πρώτοι σκόρερ τελειώνουν με μέσο όρο 6 γκολ.

Επίσης στην τελική τετράδα πάντα κάνει εμφάνιση μία έκπληξη.

Κλικάροντας την μπάρα με τον -καφέ- που θα εμφανίζεται λίγο πιο κάτω θα διαβάζετε τις αναλύσεις της ημέρας ΚΑΙ με τον παλιό τον κλασικό τρόπο που αγαπήσατε στη στήλη του Surfbet.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο Telegram. 

Η κλαμπ μεγαλώνει από μέρα σε μέρα, Surf Trades…εμπιστευτείτε το.

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο με τον καφέ σας:

    ** Γερμανία – Σκωτία: Πρεμιέρα με τις δύο πιο «γέρικες» ομάδες του τουρνουά. Δεν είναι για τίποτα στοιχηματικά. Γερμανία έχει πολλά χάλια, αν και ψιλό βελτιωμένη τελευταία. Το χάλι της περιγράφουν οι μόλις 6 νίκες στα 15 τελευταία παιχνίδια που έδωσε με 6 ήττες 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπα.

    Από την άλλη η Σκωτία (κανονικό ποδοσφαιρικό σκοτάδι) όπως δηλώνει και το όνομα της, είναι μόνο για ράγκμπι, κέρδισε μόνο το Γιβραλτάρ στα 9 τελευταία ματς που έδωσε με 5 ήττες 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπα. Κρατάμε τα 5 Over 2.5 στα 7 τελευταία μέσα έξω με την άμυνα της στα 5 προαναφερθέντα να δέχεται το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα.

    Οι πρεμιέρες πάντα είναι ματς ιδιαίτερων συνθηκών. Κρατάμε τη νίκη της Γερμανίας με συνοδεία 2.5 --1 & 2.5  --.

Ανάλυση - Αγώνες

Europe
22:00
14 Ιουνίου

Germany

Germany 5-1
FT
Scotland

Scotland

στη σελίδα του ματς στη σελίδα του ματς
Germany
Scotland

Πρεμιέρα με τις δύο πιο «γέρικες» ομάδες του τουρνουά. Δεν είναι για τίποτα στοιχηματικά. H Γερμανία έχει πολλά χάλια, αν και ψιλό βελτιωμένη τελευταία. Το χάλι της περιγράφουν οι μόλις 6 νίκες στα 15 τελευταία παιχνίδια που έδωσε με 6 ήττες 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπα.

Από την άλλη η Σκωτία (κανονικό ποδοσφαιρικό σκοτάδι) όπως δηλώνει και το όνομα της, είναι μόνο για ράγκμπι, κέρδισε μόνο το Γιβραλτάρ στα 9 τελευταία ματς που έδωσε με 5 ήττες 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπα. Κρατάμε τα 5 Over 2.5 στα 7 τελευταία μέσα έξω με την άμυνα της στα 5 προαναφερθέντα να δέχεται το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα.

Οι πρεμιέρες πάντα είναι ματς ιδιαίτερων συνθηκών. Κρατάμε τη νίκη της Γερμανίας με συνοδεία Over 2.5 

H καλύτερη Euro Offer στη Novibet!

Προτάσεις - Συνδυασμοί ημέρας

ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΟΡ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Germany - Scotland 5-1 1 & Over 2.5
1.91
Σύνολο: 1.91
Match of the Day
Maribor
vs
Botev Plovdiv